Σασμός : Πρωταγωνιστής αποχωρεί από την σειρά

Σασμός: Oi εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha Σασμός είναι ανατρεπτικές καθώς Πρωταγωνιστής αποχωρεί από την σειρά

Ελπίζουμε μην μας φέρετε κανέναν άλλο στη θέση του

Ο «Σασμός» έχει πολλές ανατροπές που θα… κόψουν την ανάσα στους τηλεθεατές.

Ο Σταύρος θα χάσει τη ζωή του εξαιτίας του αδερφού του, Βαγγέλη. Ο Βαγγέλης μπλέκει ξανά με τον υπόκοσμο, με χαρτιά, λεφτά, χρέη.

Καταλήγει να χρωστάει πολλά στους «υπόγειους» της Κρήτης, που βάλουν στόχο τον αδερφό του, Σταύρο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος αγριεύει μόλις μαθαίνει ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του

Σασμός-Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης πέφτει θύμα της Τζένης

Η πρώτη που θα βρει το πτώμα του Σταύρου βουτηγμένο στα αίματα, είναι η Αργυρώ, η οποία θα πάθει σοκ. Ο Βαγγέλης θα είναι απαρηγόρητος.

Η Αργυρώ θα μαζέψει τα κομμάτια της και θα συνεχίσει τη ζωή της. Ο Αστέρης πάντα θα είναι εκεί για εκείνη.

Πριν πεθάνει ο Σταύρος θα απαγάγει το παιδί της Αργυρώς και θα δημιουργήσει χάος. Για την ακρίβεια, ο Σταύρος προβαίνει στη χειρότερη λύση προκειμένου να εκδικηθεί την πρώην γυναίκα του όταν εκείνη τον χωρίζει και αυτή είναι να απάγει το παιδί της, τον μικρό Πετρή.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα γίνεται εχθρός

Σασμός-Σταύρος-Πετρής

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο νέος χαρακτήρας που ταράζει τα νερά στην Κρήτη

Τα λόγια της έπεσαν σαν μαχαιριά στην καρδιά του. όταν η Αργυρώ ζήτησε από τον Σταύρο να χωρίσουν, εκείνος δεν έχασε την πίστη του και συνέχισε να της λέει ότι πρέπει να προσπαθήσουν ξανά και κυρίως λόγω του παιδιού τους που έχει ανάγκη και τους δύο στη ζωή του.

Εκείνη όμως, αποφασισμένη όσο ποτέ, του είπε ότι δεν έχει την παραμικρή ανάγκη να συνεχίσει κάτι που δεν τη γεμίζει. Από εκείνη τη στιγμή της φανέρωσε την απόφασή του να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον μικρό.

Ο Αντώνης θα κινητοποιήσει δυνάμεις της Αστυνομίας προκειμένου να εντοπίσουν το παιδί, ενώ η Αργυρώ ανήμπορη να δεχτεί αυτό που της συμβαίνει, θα καλέσει στο τηλέφωνο τον Αστέρη. Άλλωστε είναι ο μόνος που μπορεί να την ηρεμήσει. Εκείνος θα βρεθεί κοντά της αμέσως προσπαθώντας να την ηρεμήσει. «

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αιμιλία ανακαλύπτει τον δολοφόνο του Στεφανή

Σασμός-Αργυρώ-Σταύρος-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ λιώνει στην αγκαλιά του Αστέρη

Ο Αντώνης με τη βοήθεια του Βαγγέλη θα φτάσουν στα ίχνη του άντρα που έχει προκαλέσει πόνο αλλά ακόμα και τότε η Αργυρώ δεν θα του κρατήσει κακία. Θα τη νοιάζει πως το παιδί της έφτασε στα χέρια της σώο και αβλαβές.

Μόνο η Μαρίνα θα θελήσει να μιλήσει στον πρώην γαμπρό της και οι κουβέντες της θα τον πληγώσουν βαθιά…

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 58 , 59 , 60 , 61

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close