Σασμός-Αστέρης-Σταύρος-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Σταύρος καταγγέλλει τον Αστέρη στην αστυνομία. 

Βρε Σταύρο, τί άλλο θα κάνεις επειδή δεν μπορείς να αποδεχτείς ότι η Αργυρώ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ!ΑΙ να σκοτωθείς να τελειώνουμε!!!!!

Τα νέα επεισόδια του Σασμού, έρχονται τη Δευτέρα 16, Ιανουαρίου και οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε καθορίζουν εκ νέου την ζωή των ηρώων. Σύμφωνα με το myTv, στο επίκεντρο είναι το ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα στην Αργυρώ, στον Αστέρη και τον Σταύρο.

Μάλιστα ο τελευταίος δε διστάζει να καταγγείλει στην αστυνομία τον Αστέρη, έπειτα από έναν άγριο καβγά που έχουν οι δυο τους. Όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει ο Σταύρος βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την Αργυρώ διεκδικώντας την επιμέλεια του Πετρή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο γάμος της Θοδώρας βάφεται με αίμα για δεύτερη φορά;

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Πεθαίνει ο μπαμπάς της Στέλλας;

Κανένας δεν μπορεί πια να εξομαλύνει την κατάσταση ανάμεσα τους και η Αργυρώ μέρα με τη μέρα βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απελπισία. Ωστόσο την τύχη του Πετρή παίρνει στα χέρια της η Βασιλική με μια αποκάλυψη που θα τα αλλάξει όλα.

Δείτε ακόμα Σασμός : Πρωταγωνιστής αποχωρεί από την σειρά

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Νικηφόρος αγριεύει μόλις μαθαίνει ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του

Η γυναίκα εξομολογείται στην Αργυρώ πως ο Αστέρης είναι ο δότης που της έσωσε τη ζωή και της αποκαλύπτει πως ο ίδιος δεν ήθελε να μαθευτεί τίποτα. Η Αργυρώ εμβρόντητη μαθαίνει την αλήθεια για το νεφρό και παίρνει τη μεγάλη απόφαση να συναντήσει τον Αστέρη γνωρίζοντας πια πως είναι ο σωτήρας της.

Την ίδια στιγμή όλο και περισσότεροι μαθαίνουν τι πραγματικά έχει συμβεί με τον Αστέρη να οδηγείται σε αδιέξοδο. Ωστόσο τίποτα πια δε μοιάζει ικανό να τους κρατήσει χώρια. Η Αργυρώ θα ρίξει τις οποίες άμυνες, της έχουν απομείνει απέναντι του και οι συναντήσεις τους από δω και πέρα θα είναι όλο και πιο συχνές.

Όμως ο Σταύρος έχει βάλει ένα ντέντεκτιβ να την παρακολουθεί κι εκείνος εξασφαλίζει φωτογραφίες της Αργυρώς μαζί με τον Αστέρη. Ο άντρας παραδίδει στον Σταύρο τις αποδείξεις της σχέσης της Αργυρώς με τον Αστέρη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανώλης πέφτει θύμα της Τζένης

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Άσπα γίνεται εχθρός

Εκείνος σίγουρος πια για την απιστία της θα τις παραδώσει στο πλέον απρόσμενο πρόσωπο ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Παύλο. Στην συνέχεια ο Σταύρος απειλεί πως θα στείλει παντού τις φωτογραφίες των ερωτικών περιπτύξεων της Αργυρώς με τον Αστέρη και η Στέλλα την προειδοποιεί να προσέχει καθώς με όσα συμβαίνουν είναι πιθανό να χάσει το παιδί της.

Η Αργυρώ βρίσκεται σε απόγνωση και ο Αστέρης πονάει να την βλέπει έτσι και αποφασίζει να πάρει τα πράγματα στα χέρια του. Ο νεαρός πηγαίνει σε συνάντηση με τον Σταύρο για να ξεκαθαρίσουν μια και καλή όσα έχουν γίνει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο νέος χαρακτήρας που ταράζει τα νερά στην Κρήτη

Σασμός-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης θέλει να σκοτώσει το Σταύρο

Ωστόσο το κλίμα ανάμεσα τους είναι τεταμένο και δεν αργούν να πιαστούν στα χέρια. Ο άγριος καυγάς ανάμεσα τους γίνεται η αφορμή προκειμένω ο Σταύρος να χτυπήσει ξανά τον Αστέρη. Αυτή τη φορά όμως πηγαίνει στην αστυνομία και τον καταγγέλλει για επίθεση εναντίον του καθώς όπως ισχυρίζεται είναι ο εραστής της γυναίκας του.

Ο Αντώνης ενημερώνεται άμεσα και προσπαθεί να μάθει τι έχει συμβεί και να προλάβει τα χειρότερα πριν η θέση της Αργυρώς γίνει περισσότερο δυσμενής. Ο Αστέρης φοβάται μήπως αυτή η καταγγελία γίνει η αφορμή για να απομακρυνθεί και πάλι από κοντά Αργυρώ ή μήπως στο χωριό μάθουν όλοι την αλήθεια.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αιμιλία ανακαλύπτει τον δολοφόνο του Στεφανή

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αιμιλία προειδοποιεί την Στέλλα για τον Ευθύμη

Την ώρα που συμβαίνουν αυτά η Νάντια συνεχίζει να στέλνει μηνύματα στο Μαθιό ενώ εκείνος βλέπει την Βασιλική να απομακρύνεται από αυτόν εξαιτίας των μηνυμάτων. Ωστόσο όλα ξεδιαλύνονται τις επόμενες ημέρες.

Η Βασιλική μαθαίνει την αλήθεια και πέφτει απ’ τα σύννεφα όμως δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Μαθιός έχει ένα παιδί και δεν έχει ενδιαφερθεί ποτέ για εκείνο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Θάνατος σοκ απο τα πρώτα επεισόδια

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Τζένη ομολογεί στον Νικηφόρο ότι είναι έγκυος

Συζητάει μαζί του τις ανακαλύψεις της και εκείνος με τη σειρά του αποφασίζει να συναντήσει καταπρόσωπο την Νάντια καθώς είναι σίγουρος πως η κοπέλα λέει ψέματα. Όπως θα δούμε ο Μαθιός αντιμετωπίζει με θάρρος την Νάντια.

Εκείνη του διηγείται όλη την ιστορία της μητέρας της αλλά ο άντρας συνεχίζει να επιμένει πως ποτέ δεν είχε σχέση με καμιά γυναίκα που θα μπορούσε να είναι μητέρα της Νάντιας.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο φονιάς που θέλει να του κλέψει την γυναίκα

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα σε θανάσιμο κίνδυνο

Ωστόσο η Βασιλική είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια. Έτσι λοιπόν μιλάει στην Νάντια και συμφωνούν να κάνουν κάτι για να διευθετηθεί το ζήτημα της πατρότητας της.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 58 , 59 , 60 , 61

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close