Σασμός-Μαθιός-Παύλος-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού Μαθιός και Παύλος ανοίγουν τον δρόμο για το Σασμό.

Αυτό δεν το περιμέναμε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Ο Μαθιός Σταματάκης και ο Παύλος Βρουλάκης στα επόμενα επεισόδια του Σασμού θα συμμαχήσουν, προς έκπληξη όλων. Μήπως η συνεργασία αυτή ανοίξει τον δρόμο προς τον Σασμό;

Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι δύο ισχυροί άντρες συναντήθηκαν τυχαία στο καφενείο ή σε δρόμους της Άνω Ποριάς και εκτός από άγρια βλέμματα, αντάλλαξαν και απειλές.

Ο μεν Παύλος μάλιστα λίγο έλειψε να σκοτώσει τον Αστέρη πριν λίγα επεισόδια, όταν τον είδε απαγάγει και τον πήγε στην αποθήκη, μέχρι που τον σταμάτησε η Αργυρώ.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Ευθύμης δεν έχει όσιο και ιερό στη ζωή του

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Ντίνα σώζει τον Βαγγέλη

Αντίστοιχα και ο Μαθιός υπερασπίστηκε την τιμή της οικογένειάς του πολλάκις και μήνυσε στον ξάδελφο της Μαρίνας πως είναι έτοιμος να ξεκαθαρίσουν μια και καλή τις διαφορές των οικογενειών τους.

Το κακό κλίμα μεταξύ τους όμως φαίνεται πως σύντομα θα αντιστραφεί. Αφορμή θα σταθεί το όπλο του Μαθιού, που βρέθηκε στα χέρια του Μανόλη και εκείνος, αφού ο Φραγκιαδάκης είναι εκτός υπηρεσίας, θέλησε να το εμπιστευτεί στον Παύλο.

Ο τελευταίος όμως, που δεν θέλει να μπλέξει τον Αντώνη σε αυτό μετά την περιπέτεια της υγείας του, θα ζητήσει από τον μεγάλο γιο της Καλλιόπης να συνεργαστούν, γεγονός που θα τον εκπλήξει, όπως είναι φυσικό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παύλος υποψιάζεται τον Λευτέρη

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Μία κουβέντα στην εκκλησία απειλεί να τινάξει τις ζωές τους στον αέρα

«Δεν περίμενα, Βρουλάκη, πως θα μου έκανες εσύ τέτοια πρόταση», θα του πει μεταξύ άλλων και ο Παύλος θα του εξηγήσει πως πέρα από τις διαφορές τους, του έχει μεγάλη εμπιστοσύνη αφού ο Μαθιός έχει από μικρός εμπειρία σε όπλα.

«Εντάξει, θα σε βοηθήσω αλλά θέλω κι εσύ να μου κάνεις μια χάρη. Να αφήσεις για λίγο ήσυχο τον Αστέρη με την Αργυρώ. Αγαπιούνται, γιατί δεν μπορείς να το δεχτείς;

Κι εσύ και η μάνα μου έχετε βαλθεί να τους καταστρέψετε», του επισημαίνει αλλά από την πλευρά του ο Παύλος δεν κάνει καμία συμφωνία. Μονολογεί μόνο: «Κάτι θα ξέρουμε…».

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Φαρμάκης βοηθά τον Αντώνη να θυμηθεί

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Ευθύμης πηγαίνει να βρει τον Αντώνη

Βλέποντας η «καπετάνισσα» τον Παύλο να επιμένει να βρει τον κάτοχο του όπλου και θέλοντας φυσικά να του αποσπάσει την προσοχή από τους γιους της, μην τυχόν και τους υποψιαστεί, λέει στον Παύλο σε ποιον ανήκει αυτό που του έδωσε ο Μανόλης.

«Του ανιψιού μου του Νικολή είναι, Βρουλάκη. Το αγόρι το έχασε μια νυχτιά που έκανε βόλτα στα βουνά. Δώσε μου το να του το επιστρέψω εγώ», θα του πει με θράσος, κάνοντας τον Μαθιό που θα είναι κοντά της να εξοργιστεί. «Δεν είναι λύση να καταδικάσουμε τους γύρω μας για να ξεφύγω εγώ, μάνα!

Αυτό θα ήταν μεγαλύτερη τιμωρία για μένα. Δεν το καταλαβαίνεις;», θα της πει λίγο αργότερα αλλά το κακό θα έχει ήδη γίνει. Ο Βρουλάκης θα κάνει ό,τι μπορεί για να αποδείξει αν τα λόγια της Καλλιόπης κρύβουν αλήθεια μέσα τους.

Δείτε ακόμα Σασμός: Έτσι η Θοδώρα μαθαίνει την πραγματική ταυτότητα του Λευτέρη

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η συνάντηση Αστέρη και μικρού Πετρή θα ραγίσει καρδιές

Στο μεταξύ, η Βασιλική δεν έχει πάψει να ανησυχεί για τις κινήσεις του άντρα της που δεν έχουν λογική. «Μου κρύβεις πράγματα, Μαθιό μου, και με πληγώνεις. Νόμιζα πως μου είχες πει ότι θα τα λέμε όλα μεταξύ μας», του τονίζει και εκείνος αναγκάζεται να της πει την αλήθεια.

«Ο Παύλος μού ζήτησε να τον βοηθήσω με το όπλο που βρήκε ο Μανόλης. Θέλει να συνεργαστούμε και να μάθουμε σε ποιον ανήκει…», θα της πει, αφήνοντάς την αποσβολωμένη. Η Βασιλική αρχίζει να φοβάται μήπως αυτό είναι ένα κόλπο του Παύλου για να παγιδέψει τον άντρα της όπως έκανε και ο Ευθύμης λίγο καιρό πριν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close