Σασμός: Ο Ευθύμης πηγαίνει να βρει τον Αντώνη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Ευθύμης πηγαίνει να βρει τον Αντώνη.

Πολύ θράσος αυτός ο Ευθύμης….

Οι εικόνες από το παρελθόν συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το μπερδεμένο μυαλό του Αντώνη, ο οποίος δείχνει σιγά-σιγά να συνέρχεται. Η Μαρίνα μπορεί επιτέλους να χαμογέλα λίγο πιο αισιόδοξη για την συνέχεια, όμως η διάθεση της χαλάει όταν βλέπει τον Ευθύμη. Αυτός έχει το θράσος να επισκεφτεί τον Αντώνη στο νοσοκομείο, όμως πριν προλάβει η Μαρίνα να τον διώξει, ο ίδιος ο Αντώνης τον καλωσορίζει με χαρά.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Αστέρης και Καλλιόπη παίρνουν το παιδί από την Αργυρώ

Σασμός: Ο Ευθύμης πηγαίνει να βρει τον Αντώνη

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Παύλος δολοφονεί τον Φαρμάκη

Θυμάται τα παιδικά τους χρόνια τότε που ως φίλοι, δεν είχαν τίποτα να χωρίσουν, ξαφνιάζοντάς κι αυτόν αλλά και τη Μαρίνα, που ξέρει καλά ποια ήτανε η συνέχεια. Λίγο αργότερα πάντως οι γιατροί δίνουν το “οκει” για να επιστρέψει επιτέλους, ο αστυνόμος στο σπίτι του, και η χαρά των Βρουλάκηδων είναι μεγάλη.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Ευθύμης όμηρος του Λευτέρη

Σασμός: Ο Ευθύμης πηγαίνει να βρει τον Αντώνη

Δείτε ακόμα: Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 118 , 119 , 120 , 121 , 122, 123

Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης ετοιμάζεται για την μεγάλη επιχείρηση που έχει στηθεί για την παράδοση των όπλων, με την παρουσία του “Μεγάλου κεφαλιού”. Γνωρίζοντας όμως πως οι αστυνομικοί έχουν στήσει ενέδρα, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει τον Ευθύμη μακριά.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Φοβόμουν πολύ Στέλλα Η Αργυρώ συγκλονισμένη

Σασμός: Ο Ευθύμης πηγαίνει να βρει τον Αντώνη

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Αντώνης επιστρέφει στη Μαρίνα

Εκείνος σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV, αρχίζει να υποψιάζεται σοβαρά το ρόλο του, όμως τελικά δεν πηγαίνει στο ραντεβού και έτσι η επιχείρηση της αστυνομίας πέφτει στο κενό. Το “Μεγάλο κεφάλι” επίσης ξεφεύγει. Ο Λευτέρης προσπαθεί να το σκάσει αλλά τελικά πέφτει στα χέρια του Μύρωνα, ο όποιος τον συλλαμβάνει και τον ρίχνει στη φυλακή.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Αστέρης και Μαθιός αγκαλιά με τον Πετρή για πρώτη φόρα

Σασμός: Ο Ευθύμης πηγαίνει να βρει τον Αντώνη

Δείτε ακόμα: Σασμός: Μανώλης και Τζένη ερωτεύονται

Πλέον είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί ο διπλός του ρόλος, κάτι που εν μέρει γίνεται, όταν η Ντίνα επεμβαίνει για να αφεθεί ελεύθερος. Τότε εκείνος πηγαίνει στον Ευθύμη, του λέει ότι στην πραγματικότητα είναι αστυνομικός και πως μέχρι τώρα τον προστάτευε, αλλά δεν θα το κάνει άλλο. “Σου χρωστούσα τη ζωή μου. Σε ξεπλήρωσα και πλέον θα σε παρακολουθώ νύχτα – μέρα”.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close