Σασμός-Αστέρης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στης σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού μία κουβέντα στην εκκλησία απειλεί να τινάξει τις ζωές τους στον αέρα.

Χαμόοος!

Ο Αστέρης κρατά στην αγκαλιά του τον Πετρή, αλλά δεν θέλει να δει στα μάτια του την Αργυρώ. Ο Αντώνης επιστρέφει στο σπίτι του, ενώ ο Λευτέρης αποκαλύπτει την αληθινή ταυτότητά του στον Φαρμάκη.

Ο Αστέρης επιτίθεται στην Αργυρώ, γιατί του έκρυψε ότι είναι ο πατέρας. Καθώς η Καλλιόπη και η Βασιλική καρδιοχτυπούν για τον Μαθιό, δέχονται συμπαράσταση από ένα πρόσωπο, χωρίς να το περιμένουν.

Η νέα παρτίδα παράδοσης όπλων είναι έτοιμη, αλλά τα τσιράκια του αρχηγού κλείνουν τον Φαρμάκη σε μια αποθήκη. Ο Λευτέρης πηγαίνει και τον ελευθερώνει, αποκαλύπτοντας την αληθινή του ταυτότητα, ενώ του επισημαίνει ότι θα παρακολουθεί κάθε κίνησή του. O Δημήτρης προτείνει στη Μαρίνα να αφήσει τον Φαρμάκη να επισκεφτεί τον Αντώνη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Ευθύμης πηγαίνει να βρει τον Αντώνη

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Έτσι η Θοδώρα μαθαίνει την πραγματική ταυτότητα του Λευτέρη

Ο Αστέρης μοιράζεται το νέο της πατρότητας, αλλά παραμένει απόμακρος και θυμωμένος με την Αργυρώ. Η Στέλλα και η Βασιλική προσπαθούν μάταια να του αλλάξουν γνώμη. Ο Αντώνης αρχίζει σιγά σιγά να θυμάται.

Ο Παύλος και η Καλλιόπη συνεχίζουν τη συμμαχία τους για να κρατήσουν χώρια τον Αστέρη και την Αργυρώ. Ο Μαθιός μαθαίνει ότι ο Παύλος σκοπεύει να ερευνήσει την προέλευση του όπλου και τρομάζει, ενώ η Βασιλική δεν καταλαβαίνει τι τον έφερε σε αυτή την κατάσταση.

Η Αργυρώ προσπαθεί να μιλήσει στον Αστέρη, αλλά αυτός δεν θέλει να τη δει ξανά. Η εμμονή της Θοδώρας με την Έλενα τη φέρνει σε σύγκρουση με τον Λευτέρη, ο οποίος οδηγείται σε αδιέξοδο, ενώ ο Νικηφόρος εκφράζει στη Νάντια τα συναισθήματά του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η συνάντηση Αστέρη και μικρού Πετρή θα ραγίσει καρδιές

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αστέρης και Καλλιόπη παίρνουν το παιδί από την Αργυρώ

Καθώς η επιχείρηση της αστυνομίας προετοιμάζεται, ο Ευθύμης ανυποψίαστος επισκέπτεται τον Αντώνη. Εκείνος, μόλις τον βλέπει, θυμάται το θανάσιμο τραυματισμό της Ρέας και το θάνατο του Πετρή.

Ο Μαθιός ανακαλύπτει ότι το όπλο είναι στα χέρια του Βρουλάκη. Την ίδια ώρα, ο Βαγγέλης ζητά βοήθεια για να γλιτώσει από τους τοκογλύφους, ενώ η Θοδώρα προσπαθεί να ξανακερδίσει τον Λευτέρη.

Ο Παύλος κάνει μία απρόσμενη πρόταση στον Μαθιό, που θα τον αφήσει άναυδο. Η επιστροφή του Αντώνη στο σπίτι φέρνει μεγάλη χαρά στους Βρουλάκηδες. Η αστυνομική επιχείρηση δεν εξελίσσεται ικανοποιητικά. Μετά τη μεγάλη σύλληψη της προηγούμενης νύχτας, ο Λευτέρης ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μεγάλες αποκαλύψεις για τη ζωή του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παύλος δολοφονεί τον Φαρμάκη

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Ευθύμης όμηρος του Λευτέρη

Ο Αντώνης με τη βοήθεια της Σοφίας έρχεται όλο και πιο κοντά σε σκοτεινές μνήμες και ο Μαθιός, για να μην αποκαλυφθεί το ένοχο μυστικό του, αναγκάζεται να δεχτεί την πρόταση του Παύλου.

Ο παπάς μοιράζεται κάτι που έμαθε με τη Μαρίνα, όμως δεν είναι μόνοι τους στην εκκλησία. Τη στιγμή που η Αργυρώ με τη Βασιλική χαίρονται με την έκπληξη που έκαναν στον Αστέρη, η παρουσία της Καλλιόπης βάζει τέλος στην ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close