Σασμός-Μύρωνας-Άσπα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε μαζί τον Μύρωνα με την Άσπα; 

Άντε να ευτυχήσει και αυτή η γυναίκα λίγο…

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Δημήτρης Μαμιός, μίλησε για την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο, για τις εξελίξεις της σειράς, αλλά και για το ιδανικό τέλος που θα έδινε στον χαρακτήρα που υποδύεται, τον Μύρωνα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ανατροπή με την κληρονομία του Άγγελου

Σασμός-Μύρωνας-

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Βασιλική σε καυτές αποκαλύψεις

Θα δούμε τον αστυνόμο κοντά με την Άσπα; Τί του επιφυλάσσει το μέλλον; Ο Δημήτρης Μαμιός, εκτός από τη σειρά, μας μιλά και για το θέατρο, περιγράφοντας τις θεατρικές παραστάσεις που θα τον απολαύσουμε φέτος.

Ο Δημήτρης Μαμιός έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο youfly και μίλησε για την σειρά του Σασμού και για το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Ο κόσμος σε γνώρισε και σε αγάπησε μέσα από τη σειρά «Σασμός», στον ALPHA. Πώς βιώνεις αυτή την απέραντη αγάπη και θαυμασμό του κοινού; Σε αναγνωρίζουν στο δρόμο;

Ο κόσμος έχει αγαπήσει αυτή τη σειρά και το βλέπω διαρκώς στο δρόμο, όταν με σταματά γιατί θέλει να μου μιλήσει με χαρά, να μεταφέρει τα συναισθήματά του. Εγώ προσωπικά δε νιώθω κάπως διαφορετικά, απλά προσπαθώ να δίνω τη χαρά πίσω.

Τι είναι αυτό που κάνει, κατά τη γνώμη σου, τη σειρά αυτή να ξεχωρίζει για δεύτερη χρόνια και να κατακτά την πρώτη θέση στους δείκτες της τηλεθέασης;

Σίγουρα δεν είναι ένα πράγμα που κάνει αυτή τη σειρά να ξεχωρίζει. Η συνταγή, λοιπόν, αν υπάρχει συνταγή, είναι ο σκηνοθέτης, το καλό καστ, το καλό κλίμα στα γυρίσματα, το σενάριο, οι καλοί διάλογοι…

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Παύλος θα συνεργαστούν

Σασμός: Ο Μύρωνας θα γίνει ασπίδα για αυτούς που αγαπά

Δείτε ακόμη Σασμός: Το ζευγάρι που θα χωρίσει και θα ταρακουνήσει όλη την Άνω Ποριά

Όλα αυτά μαζί, αποτελούν μικρά λιθαράκια που δημιουργούν αυτό το αποτέλεσμα. Αυτό είναι πάρα πολύ καλό, όπως επίσης είναι καλό να αποτελείς κομμάτι μιας τέτοιας δουλειάς.

Στη σειρά σε βλέπουμε να ενσαρκώνεις τον ρόλο του Μύρωνα. Υπάρχουν κοινά ανάμεσα στον Δημήτρη και στον Μύρωνα;

Σαν άνθρωπος είμαι αυθόρμητος και η αλήθεια είναι πως υπάρχουν κάποια στοιχεία αυθορμητισμού του χαρακτήρα, σε αστυνομικά θέματα.

Ένα άλλο κοινό, είναι η έρευνα που κάνουμε στη δουλειά μας. Εγώ κάνω έρευνα στο θέατρο, στους ρόλους που έχω να ενσαρκώσω. Ο Μύρωνας κάνει την ίδια έρευνα για να εξελιχθεί στη δουλειά του, σαν αστυνομικός με θέρμη και ζήλο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος εξαναγκάζει την Καλλιόπη να κάνει πίσω

Σασμός-Μύρωνας

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Βασιλική τσακώνονται μετά τον γάμο

Αυτά είναι τα δυο βασικά μας κοινά. Από εκεί και πέρα, πιστεύω πως είναι ένας ρόλος δημιουργικός, χρησιμοποιεί διάφορα τεχνάσματα για να πετύχει αυτό που θέλει. Ταιριάζουμε και σε αυτό.

Παρατηρούμε πως ο Μύρωνας επέστρεψε δυναμικά στο χωριό. Θα έρθει κοντά με την Άσπα ή ο έρωτας αυτός θα σβήσει άδοξα;

Θα είναι ένα ταξίδι με τρικυμίες θα πω (γέλιο). Αν θα φτάσει το πλοίο στον προορισμό του και πως θα φτάσει, αυτό δε το γνωρίζω.

Ήταν ο Δημήτρης Μαμιός, ή αλλιώς ο Μύρωνας από τη σειρά Σασμός.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close