Σασμός: Καλλιόπη και Παύλος θα συνεργαστούν

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Καλλιόπη και ο Παύλος θα συνεργαστούν.

Μα καλά τι έχει πάθει η Καλλιόπη τελευταία;;

Ο Σταύρος μετά και την τελευταία εξαφάνιση της Αργυρώς είναι σίγουρος πως πια συναντιέται ερωτικά με τον Αστέρη και αυτό δημιουργεί μεγάλο ρήγμα στο ζευγάρι. Με κοροϊδεύει πίσω από την πλάτη μου, ως εδώ δεν το αντέχω άλλο, λέει ο Σταύρος που είναι αποφασισμένος να μην κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια.

Από την άλλη ο Μαθιός και η Βασιλική περνούν απο τις πιο ωραιότερες μέρες της ζωής τους, σαν νεόνυμφοι κλεισμένοι για τρεις μέρες στο σπίτι ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Τα δύσκολα πέρασαν για εμάς πλέον. Τίποτα και κανείς δεν θα μπει ανάμεσα, μας λέει ο Μαθιός φιλώντας τρυφερά την Βασιλική.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος εξαναγκάζει την Καλλιόπη να κάνει πίσω

Σασμός-Αντώνης

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Βασιλική τσακώνονται μετά τον γάμο

Μπορεί εκείνοι να βιώνουν την απόλυτη ευτυχία, όμως ο Αστέρης δεν αντέχει άλλο να μην μένει στην Κρήτη, αυτός ο τόπος δεν με χωράει πια πρέπει να κάνω μία καινούργια αρχή, λέει χαρακτηριστικά.

Έτσι ο Αστέρης κανονίζει να φύγει άμεσα για την Γερμανία, πράγμα που στεναχωρεί ιδιαίτερα την Καλλιόπη με συνέπειες την υγεία της, δεν θέλω να σε χάσω παλικάρι, μου του λέει η Καπετάνισσα με δάκρυα στα μάτια της και τον οργανισμό της να επιβαρύνεται.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα νέα μυστικά του παπα Μιχάλη που θα έρθουν στο φως

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης τα ξαναβρίσκουν και η Καλλιόπη το λέει στον Παύλο

Συγχρόνως η γιαγιά Ειρήνη αναγκάζεται να δώσει εξηγήσεις στη Μαρίνα για τα μυστικά που κρατάει τόσα χρόνια και αυτά που έρχονται στην επιφάνεια συγκλονίζουν τη Μαρίνα.

Κι ενώ αμφιταλαντεύεται για το αν πρέπει να πει στην κόρη της την αλήθεια για τον γάμο της με τον Μάρκο, στο αρχοντικό επικρατεί ανησυχία για την υγεία της Καλλιόπης.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός προδίδει την Βασιλική

Σασμός: Τα νέα μυστικά του παπα Μιχάλη που θα έρθουν στο φως

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 32 , 33 , 34 , 35

Δίχως να χάνουν χρόνο ειδοποιούν τον Δημήτρη ο οποίος αφού εξετάζει την Καλλιόπη, και διαπιστώνει πως δε χρειάζεται να ανησυχούν. Τα νέα για την κατάσταση της Καλλιόπης χαρίζουν ανακούφιση σε όλους και ο Αστέρης αποφασίζει να φύγει κανονικά για Μόναχο και ξεκίνα να αποχαιρετά τους δικούς του.

Για το τέλος αφήνει την Αργυρώ όπου την επισκέπτεται στο ξενοδοχείο, όσο βρίσκομαι εδώ κανείς από τους δυο μας δεν θα ευτυχίσει πρέπει να φύγω όσο πιο μακριά γίνεται έτσι ώστε ο ένας να ξεχάσει τον άλλον, της λέει την ίδια ώρα φεύγει και ο Σταύρος για τα Γιάννενα, η Αργυρώ όμως βασανίζεται και το φευγιό του Αστέρη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ολοκαύτωμα στους Βρουλάκηδες

Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης τα ξαναβρίσκουν και η Καλλιόπη το λέει στον Παύλο

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο παπά Μιχάλης προδίδει τον Μανώλη στον Μαθιό

κάθε σκέψη της είναι γύρω από εκείνον και το μόνο που θέλει να τρέξει κοντά του, εντωμεταξύ, οι προσπάθειες του Λευτέρη να τα βρει με τον Παντελή αποβαίνουν άκαρπες και ο Μανώλης γνωρίζει την νάντια στους γονείς του. έπειτα πηγαίνουν επίσκεψη στης Βασιλικής η οποία συμπονά την Νάντια, όταν μαθαίνει για τη νέα ζωή της.

Μέχρι τότε η Αργυρώ στην προσπάθεια της να μη χάσει τον Αστέρη σπεύδει στο αεροδρόμιο για να τον σταματήσει εκεί όμως βρίσκεται και ο Σταύρος, με τους δύο άντρες να είναι έτοιμη να αναχωρήσουν.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η περιουσία των Σταματάκηδων περνάει στην Αργυρώ

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Βαριά άρρωστη η Καλλιόπη

Η ώρα του ανοίγματος της διαθήκης του Αγγελου πλησιάζει, γεγονός που φορτίζει την Ασπα΄. Συγχρόνως, η γιαγιά Ειρήνη πιέζεται να αποκαλύψει την αλήθεια για το προξενιό της Μαρίνας στον Μάρκο. Από την άλλη, ο Παπαμιχάλης επιστρέφει από το μοναστήρι, ενώ η Θοδώρα έρχεται σε σύγκρουση με τον Παύλο για τον Λευτέρη.

Ο Παύλος συναντιέται με την Καλλιόπη και εκτοξεύουν εκατέρωθεν απειλές. Ο Νικηφόρος κάνει προπόνηση στο σημάδι υπό την επίβλεψη του Μαθιού χωρίς να το γνωρίζει Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Εγώ είμαι για σένα κι εσύ για μένα μας αξίζει αυτή η ευτυχία

Σασμός: Ολοκαύτωμα στους Βρουλάκηδες

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο γάμος Αστέρη-Αργυρώ είναι γεγονός

Τελικά ο Αστέρης δε φεύγει για Γερμανία και η επιστροφή του γίνεται γνωστή σιγά-σιγά στο χωριό. την αρχική χαρά της Καλλιόπης, διαδέχεται και η καχυποψία, για τον λόγο που ο γιος της επέστρεψε στο σπίτι. Ο Σταύρος, είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την Αργυρώ, φτάνοντας στο σημείο να της στερήσει το ίδιο της το παιδί. Παρότι ο Βαγγέλης προσπαθεί να την συγκρατήσει.

Ο Μανώλης κάνει στο Νικηφόρο μία επαγγελματική πρόταση, την ίδια ώρα που η γιαγιά αποφασίζει να αποκαλύψει στην Μαρίνα τα πάντα για το παρελθόν και το χρέος που την βαραίνει. Η Θοδώρα επιτίθεται στο Λευτέρη για τη στάση του, και σχέση τους φαίνεται να λαμβάνει τέλος.

Σασμός: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας απο 7/11/2022 ως 11/11/2022.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 29 στις 7/11/2022

Επεισόδιο 29

Δευτέρα 

Η Καλλιόπη κι η Αργυρώ έρχονται σε αντιπαράθεση, παρουσία του Αστέρη, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον παπά Μιχάλη να τους παντρέψει με τον Μαθιό, αλλά μάταια.

Λίγο αργότερα ο παπάς, αφού η προσευχή δεν ελαφραίνει την συνείδησή του, αποφασίζει να πάει σε μοναστήρι.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ δακρυσμένη αποκαλύπτει τα συναισθήματα της στον Αστέρη

Σασμός: Ολοκαύτωμα στους Βρουλάκηδες

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρης και Καλλιόπη μαθαίνουν για το παιδί από τον Σταύρο

Όταν ο Μανόλης μαθαίνει απ’ την Κατερίνα πως ο παπάς κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται, καθώς πιστεύει πως με την εξομολόγησή του, δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα.

Αρχίζει η προετοιμασία του γάμου, η Βασιλική ντύνεται νύφη κι ο Μαθιός γαμπρός, ενώ η Αργυρώ δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη, πράγμα που προβληματίζει πολύ τη Μαρίνα.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 30 στις 8/11/2022

Επεισόδιο 30

Τρίτη  

Λίγο αργότερα γίνεται ο γάμος, με άλλον Παπά και η συγκίνηση είναι διάχυτη. Το βράδυ, στήνεται το γλέντι στην πλατεία και την ίδια στιγμή γίνεται έφοδος του ΣΔΟΕ στο μπαρ του Λευτέρη, με τον Ευθύμη να εξαφανίζεται και να αφήνει τον Πάνο να τα κανονίσει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το μυστικό που διαλύει την ζωή της Μαρίνας

Σασμός: Εγώ είμαι για σένα κι εσύ για μένα μας αξίζει αυτή η ευτυχία

Δείτε ακόμη Σασμός: Παντελής και Άννα γνωρίζουν τον Λευτέρη

Παράλληλα η Νάντια γνωρίζει ένα πρόσωπο, που της δίνει μια ελπίδα στην αναζήτησή της και ο Τόλης αποφασίζει να ανοίξει το γράμμα, που άφησε ο Κώστας.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 31 στις 9/11/2022

Επεισόδιο 31

Τετάρτη 

Όλο το χωριό είναι μαζεμένο στο γλέντι του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής θα δει όμως κάτι που θα την καταρρακώσει. Η Θοδώρα συστήνει τον Λευτέρη στους γονείς της. Η Σοφία ζητά από τον Αστέρη να ξεκόψει από τη Στέλλα, την ίδια στιγμή που Δημήτρης και Αιμιλία έρχονται για ακόμα μια φορά σε σύγκρουση. Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει ότι γνωρίζει την αλήθεια για τον μικρό Πετράκη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Εντολή θανάτου για τον Αντώνη Φριαγκιαδάκη

Σασμός: Αστέρης και Καλλιόπη μαθαίνουν για το παιδί από τον Σταύρο

Δείτε ακόμη Σασμός : Δειτε το καφενείο του Παντελή  Πού βρίσκεται στην Αττική και τι είναι στην πραγματικότητα

Την ίδια στιγμή που ο Τόλης βασανίζεται από το δίλημμα, αν πρέπει να μεταφέρει το περιεχόμενο του γράμματος του Κώστα. Μαθιός και Βασιλική ζουν στιγμές ευτυχίας, οι σκιές, ωστόσο, γύρω τους πυκνώνουν. Μία απρόσμενη άφιξη στο γλέντι θα παγώσει τους πάντες, και ένα τηλεφώνημα θα προκαλέσει αλυσιδωτές εξελίξεις, με απρόσμενες συνέπειες…

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 32 στις 10/11/2022

Επεισόδιο 32

Πέμπτη 

Η Αργυρώ παρακολουθεί το γλέντι του γάμου κρυφά. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος την ψάχνει αγριεμένος στο σπίτι. Η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, και να είναι ξανά μαζί, ενώ του αποκαλύπτει ότι γνωρίζει για τη μεταμόσχευση νεφρού. Αντώνης και Ευθύμης αναμετρώνται για τις αμαρτίες του παρελθόντος.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης θα χάσει το μυαλό του ξανά

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Παύλος στέλνει απειλητικό μήνυμα στο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Ο Νικηφόρος αποκαλύπτει στην Καλλιόπη ότι πιστεύει πως ο Παύλος σκότωσε τον πατέρα του. Ένα νέο σχέδιο αρχίζει να σχηματίζεται στο μυαλό της. Ο Σταύρος οδηγείται κατευθείαν στον Αστέρη, σίγουρος ότι η Αργυρώ είναι μαζί του, τη στιγμή που στο σπιτάκι της γιαγιάς στο βουνό, φαίνεται να συμβαίνει κάτι, που κανείς δεν περιμένει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close