Σασμός-Παύλος-Καλλιόπη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Παύλος εξαναγκάζει την Καλλιόπη να κάνει πίσω.

Αυτοί οι δυο θα τα βρουν… να μου το θυμηθείτε…

Ένας νέος πόλεμος αναμένεται να ξεσπάσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Σασμός με την Καλλιόπη να εξαγριώνεται με την Αργυρώ και τους Βρουλάκηδες καθώς τα κτήματα του συχωρεμένου του Άγγελου θα περάσουν στα χέρια της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Βασιλική τσακώνονται μετά τον γάμο

Σασμος : Αντιμέτωπη με τον θάνατο η Καπετάνισσα

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα νέα μυστικά του παπα Μιχάλη που θα έρθουν στο φως

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια, μέσα από την διαθήκη του ο Άγγελος αφήνει όλα τα χωράφια στην Αργυρώ και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην πολυαγαπημένη του Άσπα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης τα ξαναβρίσκουν και η Καλλιόπη το λέει στον Παύλο

Σασμος-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός προδίδει την Βασιλική

Όταν η Καλλιόπη και ο Μαθιός θα πληροφορηθούν πως ένα μέρος της περιουσίας τους πέρασε στους Βρουλάκηδες και ειδικά στην Αργυρώ θα εξαγριωθούν. Η οργή της Καλλιόπης θα είναι τέτοια που δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και θα ξεσηκώσει τους πάντες με σκοπό να αποκατασταθεί όλο αυτό.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 32 , 33 , 34 , 35

Σασμός: Αυτός έστησε τον πνιγμό του Παύλου

Δείτε ακόμη Σασμός: Ολοκαύτωμα στους Βρουλάκηδες

Η ίδια μάλιστα θα φτάσει και σε σημείο να βάλει φωτιά στα κτήματα αλλά τελευταία στιγμή θα κάνει πίσω γιατί όταν είχε πάρει φωτιά το σπίτι τη ς και ήταν εκείνη μέσα ο άνθρωπος που την έσωσε ήταν ο Παύλος Βρουλάκης.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο παπά Μιχάλης προδίδει τον Μανώλη στον Μαθιό

Σασμος : Αντιμέτωπη με τον θάνατο η Καπετάνισσα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η περιουσία των Σταματάκηδων περνάει στην Αργυρώ

Έτσι, ένας νέος πόλεμος με αφορμή τα χωράφια του Άγγελου που θα περάσουν στην Αργυρώ, θα ξεσπάσει στην σειρά Σασμός με την Καλλιόπη να γίνεται έξαλλη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close