Σασμός-Μαθιός-Βασιλική

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως ο Μαθιός και η Βασιλική τσακώνονται μετά τον γάμο.

Καλά βρε παιδιά ακόμα δεν παντρευτήκατε και τσακώνεστε;;

Ο πρώτος καυγάς ανάμεσα σε Μαθιό και Βασιλική είναι γεγονός, στη σειρά Σασμός. Μπορεί η ημέρα του γάμου τους να ήταν ονειρική, όμως η συνέχεια προβλέπεται εκρηκτική για το ζευγάρι.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα νέα μυστικά του παπα Μιχάλη που θα έρθουν στο φως

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης τα ξαναβρίσκουν και η Καλλιόπη το λέει στον Παύλο

Οι εντάσεις στο σπίτι δε θα σταματήσουν. Ο Νικηφόρος συνεχίζει να βρίσκεται σε θέση επίθεσης απέναντι στον Παύλο Βρουλάκη. Θεωρεί πως εκείνος σκότωσε τον πατέρα του και κάνει τα πάντα, για να τον αντιμετωπίσει όπως του αξίζει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός προδίδει την Βασιλική

Σασμός: Ο Τόλης μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι φονιάς και το λέει στον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 32 , 33 , 34 , 35

Ο Μαθιός αντιλαμβάνεται τον φόβο του Νικηφόρου και προσπαθεί να τον βοηθήσει. Έτσι, ξεκινούν μαθήματα σκοποβολής. Ο Μαθιός προσπαθεί να βοηθήσει τον Νικηφόρο να μάθει σημάδι με το όπλο, για να είναι έτοιμος, όταν έρθει η ώρα..

Δείτε ακόμη Σασμός: Ολοκαύτωμα στους Βρουλάκηδες

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο παπά Μιχάλης προδίδει τον Μανώλη στον Μαθιό

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Όλοι βρίσκονται σε πανικό και η Βασιλική μόνο έξαλλη μπορεί να γίνει από τη στάση του συζύγου της. Εξοργισμένη, του ζητάει τον λόγο που “χώνει” το παιδί της στα όπλα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η περιουσία των Σταματάκηδων περνάει στην Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Βαριά άρρωστη η Καλλιόπη

Ο Μαθιός προσπαθεί να καθησυχάσει την Βασιλική, αλλά ο πρώτος τους καυγάς είναι γεγονός, στη σειρά Σασμός. Ποια στάση θα κρατήσει ο Νικηφόρος; Θα κάνει πίσω για να σώσει την κρίση στον γάμο της μητέρας του ή θα συνεχίσει δυναμικά τον στόχο του;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close