Σασμός : Μεγάλη ανατροπή- Η Καλλιόπη στηρίζει Αργυρώ – Αστέρη

ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΗΗΗΗΗΗ

Η μεγάλη στιγμή δε θα αργήσει να έρθει. Η αλήθεια για το νεφρό του Αστέρη θα διαρρεύσει, με αποτέλεσμα η Καλλιόπη να καταρρέει, στη σειρά Σασμός. Ο γιος της έκανε μία πάρα πολύ επικίνδυνη εγχείρηση, για να σώσει ένα μέλος της οικογένειας Βρουλάκη..

Η Καλλιόπη θα εξοργιστεί πάρα πολύ με τον γιο της, αφενός γιατί έκανε ένα τέτοιο χειρουργείο μόνος του κι αφετέρου επειδή έδωσε το νεφρό του σε μία Βρουλάκη! Όσο κι αν η Στέλλα προσπάθησε να της το κρατήσει κρυφό, η αλήθεια κατάφερε να έρθει στο φως.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος ξεχειλίζει την οργή της Καλλιόπης

Σασμός : Μεγάλη ανατροπή- Η Καλλιόπη στηρίζει Αργυρώ – Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η σκιά του Στεφανή βαραίνει Μαθιό και Βασιλική

Ο Αστέρης δε θα το κρύψει. Θα κοιτάξει τη μάνα του στα μάτια και θα της αποκαλύψει πως είναι ερωτευμένος με αυτή τη γυναίκα κι αυτό δεν αλλάζει. Αυτό μπορεί να πληγώσει την Καλλιόπη, όμως θα την κάνει να δει καθαρά:

Ο γιος της αγαπά αυτή τη γυναίκα κι αυτό δεν αλλάζει. Καμία βεντέτα και καμία απαγόρευση δε μπορεί να σβήσει αυτή τη φλόγα. Επομένως, αν και δυσαρεστημένη, η Καλλιόπη θα δώσει συγχαρητήρια στον Αστέρη που έδωσε το νεφρό του, για να σώσει μια ζωή, στη σειρά Σασμός.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το μυστικό που καίει τον Παύλο στην Κύπρο

Σασμός : Μεγάλη ανατροπή- Η Καλλιόπη στηρίζει Αργυρώ – Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Νέα σκληρή διαμάχη Αστέρη -Αργυρώς

Αυτός, ίσως, θα είναι και η αρχή της “συμφιλίωσης” σύμφωνα με το youfly.com που όλοι οι τηλεθεατές περιμένουν.. Η κόντρα ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες, σταδιακά σβήνει.. Η μήπως είναι ένα σχέδιο απο τα πολλά της Καλλιόπης;

Ti θα γίνει μόλις μάθει για το εγγόνι της ;

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα ανακατεύει την ζωή της Αργυρώς και του Αστέρη

Σασμός: Ο Αστέρης δένεται με τον Μικρό Πετρή

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close