Σασμός-Παύλος-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού υπάρχει ένα μυστικό που καίει τον Παύλο στην Κύπρο. 

Αχ…πόσα μυστικά πια;

Ο Σασμός επιστρέφει αυτή τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου πιο συναρπαστικός από ποτέ με τις εξελίξεις να τρέχουν σε κάθε μέτωπο. Η σειρά του Alpha η οποία έχει σαρώσει την τηλεθέαση εδώ και δύο χρόνια θα κάνει μία πολύ δυναμική επιστροφή στην οποία θα έχουμε μεγάλες αποκαλύψεις.

Όπως έχετε ήδη διαβάσει η Αργυρώ μαθαίνει την αλήθεια για την μεταμόσχευση του νεφρού που δέχτηκε από τον Αστέρη με την αλήθεια να αλλάζει τη στάση απέναντί του. Την ίδια ώρα η πατρότητα της Νάντιας αποκαλύπτεται σοκάρωντας κυρίως τον Νικηφόρο ο οποίος χάνει κάθε ιδέα που είχε για τον πατέρα του Στεφανή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης δένεται με τον Μικρό Πετρή

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 62 , 63 , 64 , 65, 66

Ταυτόχρονα ο Νικηφόρος δέχεται ακόμη ένα σοκ καθώς η Τζένη του ανακοινώνει ότι είναι έγκυος. Η κοπέλα όμως λέει ψέματα για να τον κρατήσει κοντά της και σύντομα το μετανιώνει. Αυτός χωρίς να διστάσει της κάνει πρόταση γάμου γιατί θεωρεί ότι το παιδί πρέπει να έχει πατέρα. Όμως μέσα του πνίγεται καθώς ξέρει πως δεν αγαπάει τη Τζένη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Βρίσκουν το όπλο που ενοχοποιεί τον Μαθιό

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Εντολη θανάτου για την Μαρίνα

Οι εξελίξεις όμως τρέχουν και στην υπόθεση του Φαρμάκη. Η Αιμιλία αποφασίζει ότι ο Αντώνης κινδυνεύει και τον στέλνει στην Αθήνα. Μαζί του όμως θα πάει και η Μαρίνα καθώς αυτός έχει δώσει εντολή και τη δολοφονία της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης οδηγείται σε ένα μεγάλο αδιέξοδο

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ανατροπή ΣΟΚ με Σταύρο και Αργυρώ

Παράλληλα η Αιμιλία μαθαίνει κάτι το οποίο τη συγκινεί βαθιά. Σε συνάντηση που έχει με τον Ευθύμη εκείνος της λέει το μεγάλο μυστικό του Παύλου πώς έχει δημιουργήσει ένα ίδρυμα στην Κύπρο στη μνήμη του αδικοχαμένου γιου τους το οποίο μάλιστα φέρει και το όνομά του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close