Σασμός-Άσπα-Παύλος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Άσπα ανακατεύει την ζωή της Αργυρώς και του Αστέρη.

Μωρέ μια Αρετή σου χρειάζεται για να στρώσεις….

Ο Παύλος και η Αιμιλία καταλήγουν στο κρεβάτι και τώρα πια η σχέση τους περνάει σε άλλο επίπεδο, δίχως επιστροφή. Η Νάντια μαθαίνει την αλήθεια για την οικογένειά της, ο Νικηφόρος σοκάρεται, ενώ ο Μαθιός με την Βασιλική της πρότειναν να έρθει να ζήσει κοντά τους. Η Άσπα αποκαλύπτει στον Παύλο πως η Αργυρώ είχε σχέση με τον Αστέρη και ότι δεν μπορεί να τον ξεπεράσει…

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος ζήτα επανεκτύπωση του τεστ DNA και μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι πατέρας του

Σασμός-Αργυρώ-Άσπα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η αρχή του Σασμού γίνεται

Νευριασμένη από την συμπεριφορά της Αργυρώς η Άσπα ξέρει ότι πρέπει να πάρει δραστικά μέτρα εάν θέλει να σώσει τους Βρουλάκηδες από την απληστία των Σταματάκηδων. Θεωρεί πως η ξαδέλφη της είναι τυφλωμένη από τον έρωτα της για τον Αστέρη και οι αποφάσεις που παίρνει για την οικογένεια και τα οικονομικά τους δεν είναι σωστές.

Δεν μπορεί να βρει άκρη μαζί της, δεν την ακούει, βρίσκει συνεχώς τοίχο απέναντι της. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να σταματήσει: θα τα πει όλα στον Παύλο! Η Άσπα λοιπόν πηγαίνει και τον βρίσκει και του αποκαλύπτει το μεγάλο οικογενειακό μυστικό που δεν γνωρίζει είναι η σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα παίξει ρόλο στην αναζωπύρωση της βεντέτας

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Βαγγέλης παραδίδει το παιδί στην Αργυρώ

Η σχέση αυτή είχαν πιστέψει κάποια στιγμή ότι θα έφερνε σασμό ανάμεσα στις δύο οικογένειες με την δολοφονία του Πέτρου όμως όλα άλλαξαν… Η Άσπα ζητά από τον Παύλο να παρέμβει και να συνετίσει την Αργυρώ, πριν κάνει κι άλλη τρέλα στη ζωή της.

Ο Αστέρης πρέπει να μείνει μακριά της, αλλιώς οι Βρουλάκηδες μόνο άσχημα έχουν να περιμένουν από τους Σταματάκηδες… Σοκαρισμένος, από την αποκάλυψη της Άσπας, ο Παύλος βρίσκει για ακόμα μια φορά καταφύγιο στην αγκαλιά της γυναίκας του, της Αιμιλίας.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης μπαίνει σε σκοτεινά μονοπάτια

Σασμός-Παύλος-Αιμιλία

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος εκβιάζει Αστέρη και Αργυρώ με φωτογραφίες φωτιά

Οι δυο τους συζητούν και θυμούνται τις παλιές καλές στιγμές. Το ένα φέρνει το άλλο και καταλήγουν να κάνουν έρωτα… Η επόμενη μέρα δεν θα είναι η ίδια για κανένα από τους δύο.

Τώρα πρέπει να βάλουν τη ζωή τους σε τάξη, σύμφωνα με το Τηλέραμα, να ξεκαθαρίσουν τα αληθινά τους συναισθήματα και να δουν πως θα προχωρήσουν από δω και εμπρός.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close