Σασμός: Μόλις μάθει ο Άγγελος ποιος είναι πατέρας του θα αλλάξουν όλα!

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ραγδαίες καθώς μόλις μάθει ο Άγγελος ποιος είναι πατέρας του θα αλλάξουν όλα!

Στο σπίτι των Βρουλάκηδων επικρατεί ανησυχία για την κατάσταση της γιαγιάς Ειρήνης, που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Την ίδια ώρα, η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει το περιεχόμενο του παλιού γράμματος στον παπα-Μιχάλη και η φρικιαστική αλήθεια που θα ξεδιπλωθεί μπροστά στα μάτια της θα την οδηγήσει ένα βήμα πριν την τρέλα.

Μετά το σοκ της αποκάλυψης για την ύπαρξη του Αγγελου, χάνεται στις πιο σκοτεινές της αναμνήσεις. Ο γιος της ο Μάρκος έρχεται στα όνειρά της και της ζητά μετά από τόσα χρόνια να έρθει κοντά με τον χαμένο του γιο. Η κατάσταση της γιαγιάς Ειρήνης ολοένα και χειροτερεύει. Και η Μαρίνα με την Αργυρώ και τον Πέτρο έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Δέιτε ακόμη Σασμός : Διαλύεται η ζωή του Αστέρη και της Αργυρώς

Σασμός: Μόλις μάθει ο Άγγελος ποιος είναι πατέρας του θα αλλάξουν όλα!

Στο μεταξύ η Καλλιόπη ανακαλύπτει ότι ο Αστέρης βοηθάει τον Αγγελο να βρει τον πατέρα του και οι φόβοι της για την αποκάλυψη της αλήθειας μεγαλώνουν συνεχώς. Παράλληλα η γιαγιά Ειρήνη ετοιμάζεται να κάνει συμφωνία με τον μεγαλύτερό της εχθρό, την Καλλιόπη, για να μην αποκαλύψουν την αλήθεια, ενώ την ίδια ώρα τα ψέματα της Καλλιόπης για την Ανθούλα θα αποκαλυφθούν και η ίδια θα τεθεί ενώπιόν τους. Τελικά για μια ακόμα φορά καταφέρνει να καλύψει τα ίχνη της.

Μόλις μάθει ο Άγγελος ποιος είναι πατέρας του θα αλλάξουν όλα!

Σασμός: Μόλις μάθει ο Άγγελος ποιος είναι πατέρας του θα αλλάξουν όλα!

Ο Αγγελος έχει σχεδόν απογοητευτεί που δεν μπορεί να βγάλει άκρη σχετικά με τον πατέρα του, μέχρι που φτάνει μια πληροφορία για μια φίλη της Ανθούλας, την Αθηνά. Ο Αγγελος μαζί με τον Αστέρη και την Αργυρώ αρχίζουν ένα νέο κυνήγι της αλήθειας. Τελικά την εντοπίζουν και μέσα από την κουβέντα προκύπτει ένα ακόμα κομμάτι του παζλ της καταγωγής του. Η αλήθεια για τον πατέρα του Αγγελου είναι μια ανάσα από το να βγει στο φως.

Ωστόσο, η Αθηνά τον μπερδεύει ακόμα περισσότερο για τη χρονολογία που έφυγε η Ανθούλα από το χωριό. Ακόμα μια προσπάθειά τους δεν έχει αποτέλεσμα και όπως θα δούμε στη συνέχεια, πολλές ακόμα κινήσεις του Αγγελου θα πέσουν στο κενό. Στο μεταξύ η σχέση του με τη Στέλλα προχωράει και η υπόθεση της αποκάλυψης του πατέρα του φαίνεται χαμένη και μπαίνει στο περιθώριο.

Δέιτε ακόμη Σασμός: Η εξέλιξη με τον πραγματικό πατέρα του Άγγελου θα σας συγκλονίσει

Εκεί όμως που σχεδόν έχει σταματήσει να ψάχνει, μια τυχαία συνάντηση θα του φέρει την μεγάλη αποκάλυψη. Αυτό θα το δούμε πολύ αργότερα, όταν ο Πέτρος Βρουλάκης θα έχει ήδη πεθάνει από το χέρι του Αστέρη, έστω και κατά λάθος. Η Αργυρώ θρηνεί τον αδελφό της και αποφασίζει κάποια στιγμή να χαρίσει τη λύρα του Πέτρου στον Αγγελο, γιατί ήξερε ότι ο Πέτρος τού μάθαινε να παίζει: «Αυτή τη λύρα θέλω να την κρατήσεις εσύ και φρόντισε να μάθεις να παίζεις όπως ο αδελφός μου και ο πατέρας μου», του λέει.

Σασμός: Μόλις μάθει ο Άγγελος ποιος είναι πατέρας του θα αλλάξουν όλα!

Κάποια στιγμή ο Αγγελος πηγαίνει στον τεχνίτη στο Ρέθυμνο τη δική του λύρα που είχε σπάσει. Ο τεχνίτης, που ήταν φίλος με τον Μάρκο Βρουλάκη (να θυμίσουμε ότι ήταν και μεγάλος λυράρης), την κοιτάζει και του λέει: «Πώς το έκαμες αυτό; Είναι δύσκολο να φτιαχτεί». Ο Αγγελος του απαντάει: «Δεν πειράζει, γιατί πλέον έχω τη λύρα του Πέτρου Βρουλάκη» και απλώνει το χέρι του να την πάρει.

Ο τεχνίτης βλέπει το ρολόι που φοράει ο Αγγελος και θυμάται ότι αυτό το ρολόι είναι παλιό και είναι του φίλου του Μάρκου Βρουλάκη και του λέει: «Πού βρήκες αυτό το ρολόι; Το ξέρω από παλιά. Ηταν του φίλου μου του Μάρκου, δεν το έβγαζε ποτέ από το χέρι του». Ετσι ο Αγγελος καταλαβαίνει ποιος ήταν ο πατέρας του και χάνει την γη κάτω από πόδια του. Τι θα γίνει μόλις μάθει ο Αγγελός ποιος είναι πατέρας του; Το σίγουρο είναι πως θα αλλάξουν όλα!

Δείτε ακόμη Σασμός: Γυναίκα μυστήριο ξεσκεπάζει τα ψέματα της Καλλιόπης

Σασμός: Μόλις μάθει ο Άγγελος ποιος είναι πατέρας του θα αλλάξουν όλα!

Σασμός : Τα επεισόδια Αυτής της εβδομάδας  απο 20/12  έως 23/12

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 62

Θα πιάσει ο Νικηφόρος την μητέρα του με τον Μαθιό; Ο γιος της Βασιλικής φτάνει στο σπίτι ανυποψίαστος για το τι πρόκειται να συναντήσει, ενώ η Σεμίνα επισκέπτεται τη μητέρα της. Η επίσκεψη αυτή όμως ξυπνάει παλιούς εφιάλτες και βαθιά κρυμμένες αλήθειες έρχονται στο φως. Παράλληλα, ο Πέτρος οργανώνει τον αρραβώνα του, χωρίς να γνωρίζει για τα σχέδια του Διονύση.

Η Άσπα αναρωτιέται αν έχει αλλάξει προς το καλύτερο ο Κώστας και βρίσκεται σε δίλημμα: Να γυρίσει κοντά του ή όχι; Ο Άγγελος πέφτει σ’ ένα ακόμα αδιέξοδο στην έρευνα για τον πατέρα του, ενώ η σχέση του με τη Στέλλα προχωράει. Θα είναι όμως όλοι σύμφωνοι με αυτή την εξέλιξη;

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 63

Η Βασιλική ανακοινώνει στον Μαθιό κάτι που τον κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Θα καταφέρει να της αλλάξει γνώμη; Μία τυχαία συνάντηση της Στέλλας με τον Αστέρη θα πυροδοτήσει ραγδαίες εξελίξεις και μία απρόβλεπτη εξομολόγηση. Τι θα σημάνει αυτό για τη σχέση της με τον Άγγελο; Η Καλλιόπη δυσκολεύεται ολοένα και περισσότερο να κρατήσει ασφαλή τα μυστικά της.

Σασμός: Μόλις μάθει ο Άγγελος ποιος είναι πατέρας του θα αλλάξουν όλα!

Μέχρι πού θα φτάσει για να διασφαλίσει ότι θα μείνουν για πάντα θαμμένα; Η κρίση στη σχέση του Νικηφόρου και της Τζένης μοιάζει αξεπέραστη. Θα μπορέσει ο έρωτάς τους να επιβιώσει; Ο Πέτρος ετοιμάζεται για τον αρραβώνα του με τη Σεμίνα. Ένα σοκαριστικό μήνυμα στο κινητό του, ωστόσο, θα φέρει τα πάνω κάτω σε όσα θεωρούσε ως τώρα δεδομένα…

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 64

Ο Μαθιός είναι συντετριμμένος από τον χωρισμό του με τη Βασιλική. Καθώς η Αργυρώ αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι για το τι ξέρει πραγματικά η γιαγιά της για τον Άγγελο, εκείνος ενοχλημένος από την τυχαία συνάντηση του Αστέρη με τη Στέλλα βυθίζεται στη ζήλια. Πόσο ακόμα θα κρατά δέσμια τη Στέλλα η σκιά του παλιού της έρωτα;

Σασμός: Μόλις μάθει ο Άγγελος ποιος είναι πατέρας του θα αλλάξουν όλα!

Παράλληλα, ο Μαθιός παίρνει το μεγάλο ρίσκο να τα βάλει με τον Αντώνη… Ο φονιάς και ο διώκτης του έρχονται αντιμέτωποι. Και το σχέδιο του Διονύση, όμως, βρίσκει τον Πέτρο και τη Σεμίνα εντελώς απροετοίμαστους… Οι αποκαλύψεις του για το παρελθόν της και το μυστικό που κρύβει κλυδωνίζουν συθέμελα τον έρωτά τους. Θα αντέξουνε να μείνουν μαζί ή η εκδίκηση της Σεμίνας θα καταστρέψει τα πάντα;

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 65

Ένα καλά κρυμμένο μυστικό της γιαγιάς Ειρήνης έρχεται στο φως. Και ενώ τα φαντάσματα του παρελθόντος κινδυνεύουν να βγουν στην επιφάνεια, στο χωριό έχει αρχίσει να συζητιέται ο πραγματικός λόγος που διαλύθηκε ο αρραβώνας του Πέτρου με τη Σεμίνα. Πώς θα αντιδράσει ο Πέτρος, όταν το μάθει; Η Στέλλα υποκύπτει στην επιμονή του Άγγελου και όλα δείχνουν ότι η σχέση τους θα προχωρήσει αφήνοντας το παρελθόν πίσω.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 66 , 67 , 68 , 69

Για πόσο όμως; Οι έρευνες της αστυνομίας για τον Μαθιό συνεχίζονται φέρνοντας τον Αστέρη στα όρια του. Παράλληλα, σύννεφα μαζεύονται στη σχέση του Νικηφόρου και της Τζένης. Μια μίνι απόδραση του Αστέρη και της Αργυρώς θα καταλήξει σε μία μεγάλη αποκάλυψη. Ήρθε η ώρα να καταλάβει η Αργυρώ τη συνωμοσία του Διονύση και του Άγη εναντίον της;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close