Σασμός: Γυναίκα μυστήριο ξεσκεπάζει τα ψέματα της Καλλιόπης

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές καθώς Γυναίκα μυστήριο ξεσκεπάζει τα ψέματα της Καλλιόπης. με απρόβλεπτες συνέπειες

Άγγελος και Αστέρης κοντά στην αλήθεια… Πως θα καλυφθεί αυτή την φορά η Καλλιόπη; Όσο και αν η Καλλιόπη προσπαθεί να εμποδίσει τον Άγγελο να μάθει τα μυστικά της μητέρας του, δεν φαίνεται να τα καταφέρνει. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο γιατρός με τη βοήθεια του Αστέρη και της Αργυρώς, προσεγγίζει μία φίλη της Ανθούλας, η οποία άθελα της ξεσκεπάζει τα ψέματα της Καλλιόπης…

Δείτε ακόμη Σασμός: Η εξέλιξη με τον πραγματικό πατέρα του Άγγελου θα σας συγκλονίσει

Η εμφάνιση του Άγγελου στο χωριό έφερε μεγάλη αναστάτωση στην Καλλιόπη, η οποία για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια νιώθει πως τα ένοχα μυστικά από το παρελθόν κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Η ίδια, όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει προσπαθεί με ψευδείς πληροφορίες να αποπροσανατολίσει τον Άγγελο και να τον οδηγήσει σε αδιέξοδο προκειμένου να αποφασίσει να σταματήσει τις έρευνες για τον πατέρα του αλλά και να βρει τον πραγματικό λόγο που η Ανθούλα έφυγε για την Αθήνα και αυτοκτόνησε.

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Διονύσης σαπίζει στην φυλακή

Σασμός: Γυναίκα μυστήριο ξεσκεπάζει τα ψέματα της Καλλιόπης

Ωστόσο, ο γιατρός είναι αποφασισμένος να φτάσει αυτή την υπόθεση στο τέλος της. Μάλιστα, όπως θα παρακολουθήσουμε, θα βρει και δύο απρόσμενους συμμάχους σε αυτή την προσπάθεια. Ο λόγος για τον Αστέρη και την Αργυρώ, οι οποίοι κρυφά από όλους θα σταθούν στο πλευρό του και θα τον βοηθήσουν. Έτσι, στα επόμενα επεισόδια, ο Άγγελος μαθαίνει πως η μητέρα του, η Ανθούλα, είχε μία φίλη την Αθήνα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Νικηφόρος και Μαθιός βρίσκουν σφαγμένη τη Βασιλική

Σασμός: Γυναίκα μυστήριο ξεσκεπάζει τα ψέματα της Καλλιόπης

Γυναίκα μυστήριο ξεσκεπάζει τα ψέματα της Καλλιόπης. με απρόβλεπτες συνέπειες

Ο γιατρός εναποθέτει τις ελπίδες του σε αυτή τη γυναίκα, καθώς ήδη έχει καταλάβει πως η Καλλιόπη κάνει τα πάντα για να τον εμποδίσει να μάθει την αλήθεια. Αυτή η πληροφορία για τη φίλη της Ανθούλας, την Αθηνά, οδηγεί ακόμη πιο βαθιά τον Αστέρη, τον Άγγελο και την Αργυρώ στο κυνήγι της αλήθειας. Και οι τρεις θέλουν να μπορέσουν να την εντοπίσουν και να συμπληρώσουν κάποιο κομμάτι του παζλ της καταγωγής του. Πράγματι, οι τρεις τους εντοπίζουν την γυναίκα και την επισκέπτονται κρυφά από όλους.

Η Καλλιόπη δεν γνωρίζει τα σχέδιά τους και έτσι δεν προλαβαίνει να την ενημερώσει. Ο Άγγελος ελπίζει πώς με την εξομολόγηση της θα έχει απαντήσεις στα ερωτήματα που τον καίνε. Η αλήθεια για τον πατέρα του Άγγελου είναι μία ανάσα από το να βγει στο φως. Ωστόσο, η Αθηνά μπερδεύει ακόμη περισσότερο τον γιατρό για τη χρονολογία που έφυγε η Ανθούλα από το χωριό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα ξυπνά τη βεντέτα Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων και το πληρώνει

Σασμός: Γυναίκα μυστήριο ξεσκεπάζει τα ψέματα της Καλλιόπης

Η γυναίκα του λέει όσα θυμάται από αυτά που έγιναν στο παρελθόν και στιγμάτισαν για πάντα τη ζωή της Ανθούλας, αλλά οι πληροφορίες που του δίνει δεν συμπίπτουν με όσα του έχει πει η Καλλιόπη. Αυτή η γυναίκα άθελα της ξεσκεπάζει τα ψέματα της τελευταίας και, όπως όλα δείχνουν, είναι το κλειδί για να φτάσει ο Άγγελος στην αλήθεια. Από την άλλη, η Καλλιόπη ανακαλύπτει ότι ο Αστέρης βοηθάει τον Άγγελο να βρει τον πατέρα του και οι φόβοι της για την αποκάλυψη της αλήθειας μεγαλώνουν συνεχώς.

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 66 , 67 , 68 , 69

Σασμός: Γυναίκα μυστήριο ξεσκεπάζει τα ψέματα της Καλλιόπης

Λίγες μέρες αργότερα, τα ψέματα της Καλλιόπης για την Ανθούλα θα αποκαλυφθούν, και η ίδια θα τεθεί ενώπιον τους. Αυτή τη φορά όμως, δυσκολεύεται να αντιδράσει και να καλύψει ακόμη μία φορά τα ίχνη της, καθώς ο γιατρός είναι πεπεισμένος πως κάτι θέλει να του κρύψει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close