Σασμός: O Άγγελος ρίχνει βόμβα στους Βρουλάκηδες

Σασμός εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια: O Άγγελος ρίχνει βόμβα στους Βρουλάκηδες καθώς λέει στην Αργυρώ και στον Πέτρο πως είναι αδέρφια.

Πως θα αντιδράσει η Μαρίνα μόλις μάθει πως ο άντρας της την απατούσε και μάλιστα έχει και γιο με άλλη γυναίκα;

Η Αργυρώ είναι αποφασισμένη, να ζήσει τον έρωτά της με τον Αστέρη, και αρχίζουν να σχεδιάζουν την απόδρασή τους. Θα προλάβουν ή ακόμα μια «φωτιά» θα πέσει στο σπίτι τους; Μια «φωτιά» που αυτή τη φορά θα τους τη βάλει Ο Άγγελος, ο νέος γιατρός, ο οποίος θα τους αποκαλύψει την αλήθεια για το τι πραγματικά τους ενώνει.  Το περιοδικό Tivi ΣΙΡΙΑΛ αυτής της εβδομάδας έχει το αποκλειστικό, ρεπορτάζ.

Δείτε ακόμη Σασμός: O Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού και η Καλλιόπη σκοτώνει την Βασιλική

Ο Άγγελος πήγε στην Κρήτη για να μείνει, έχει βαθιές ρίζες εκεί και θα παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην ιστορία, καθώς από τον Άγγελο θα αρχίσουν οι αποκαλύψεις ,για τη βεντέτα και το μίσος που χωρίζει, τους Σταματάκηδες με του Βρουλάκηδες, όπως σας είχαμε αποκαλύψει δείτε εδώ. Κάτι που ξέρει μόνο η γιαγιά Ειρήνη και φυσικά η Καλλιόπη, η οποία έβαλε το χεράκι της για ένα ακόμα κακό.

aggelos-petros-sasmos

Όλοι έχουμε δει, τη γιαγιά Ειρήνη να λέει, ότι ο γιος της ο Μάρκος, δεν έπεσε νεκρός από τα χέρια του Βασίλη Σταματάκη για ένα χωράφι, αλλά κάτι πιο σοβαρό είχε συμβεί. Η Ανθούλα, η μητέρα του Άγγελου, που για χάρη της έχει έρθει στο χωριό, ήταν συγγενής με τους Σταματάκηδες.

Λεγόταν Ανθούλα Σταματάκη και ήταν η μικρή και αγαπημένη ανιψιά του πατέρα τους, του Βασίλη. Η Ανθούλα, πριν χρόνια είχε αγαπήσει τον Μάρκο Βρουλάκη, τον πατέρα της Αργυρώς και του Πέτρου, αλλά δεν μπορούσε ποτέ να τον έχει, μιας και εκείνος ήταν ήδη παντρεμένος με τη Μαρίνα. Η Ανθούλα έμεινε έγκυος από τον Μάρκο και γέννησε ένα αγόρι, τον Άγγελο, οποίος είναι ετεροθαλής αδελφός της Αργυρώς και του Πέτρου.

Δείτε ακόμηΣασμός Spoiler: Ο Διονύσης γίνεται δολοφόνος

Η Καλλιόπη της πήρε το μωρό και το έδωσε για υιοθεσία  και η κοπέλα δεν το άντεξε και έβαλε τέλος στη ζωή της. Η αυτοκτονία της Ανθούλας, ήταν και ο λόγος που ο Βασίλης Σταματάκης σκότωσε τον Μάρκο Βρουλάκη. Για να ξεπλύνει την ντροπή της οικογένειάς του. Οι μόνοι που ξέρουν την αλήθεια, είναι η γιαγιά Ειρήνη και η Καλλιόπη, που ανακαλύπτει τυχαία την αλήθεια, και τον δέχεται σαν παιδί της, δίνοντάς του μάλιστα και μέρος από την περιουσία των Σταματάκηδων.  Τι θα γίνει όμως όταν το μυστικό αποκαλυφθεί σε αυτούς που δεν πρέπει;

O Άγγελος ρίχνει βόμβα στους Βρουλάκηδες

aggelos-argyrw-sasmos

Τα όρια σιγά-σιγά στενεύουν και η αλήθεια δεν θα αργήσει να φτάσει στα αυτιά των Βρουλάκηδων. Σαν βόμβα θα πέσει στο σπίτι των Βρουλάκηδων το μαντάτο, ότι ο πατέρας τους ο Μάρκος, που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα στην οικογένειά του, είχε παράλληλη σχέση ενώ ήταν παντρεμένος και μάλιστα είχε κάνει και παιδί. Η Αργυρώ και ο Πέτρος θα γνωρίσουν τον αδελφό τους, τον Αγγελο, ο οποίος θα τους αποκαλύψει: «Είμαστε αδέλφια». Ο γιατρός, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή των παιδιών και κυρίως της Αργυρώς, ενώ αυτή που θα πληγωθεί πιο πολύ απ’ όλους είναι η Μαρίνα.

aggelos-petros-argyrw-sasmos

Πως θα αντιδράσει η Μαρίνα;

Η Μαρίνα, μόλις μάθει ότι τόσα χρόνια αναρωτιόταν  για το τι μπορεί να είχε κάνει ο άντρας της, στον Βασίλη Σταματάκη, για να τον σκοτώσει με τον τρόπο που τον σκότωσε, μπροστά στα μάτια των παιδιών του και δεν έπαιρνε πότε απάντηση, τρελαίνεται. Με αυτή που τα βάζει πρώτα είναι με τη γιαγιά Ειρήνη:

«Τα ήξερες όλα και με άφησες να ζω με το μαράζι. Πώς το άντεξες τόσα χρόνια να κρατάς αυτό το μυστικό; Πώς; Γι’ αυτό έλεγες και ξαναέλεγες ότι ο Σταματάκης έκανε αυτό που νόμιζε σωστό; Γιατί, μάνα; Γιατί πρέπει να μάθω ότι ο άντρας μου είχε άλλη, έχει παιδί κι εγώ να τρώω τη ζωή μου εδώ για να τιμώ τη μνήμη του και το όνομά του; Γιατί;», της λέει με κλάματα. Η γιαγιά Ειρήνη το μόνο που της λέει είναι: «Τώρα τα έμαθες όλα, πήρες τις απαντήσεις και κάμε το σωστό».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close