Σασμός Spoiler: Ο Διονύσης γίνεται δολοφόνος

Συνταρακτικά γεγονότα θα συμβούν στον Σασμό καθώς ο Διάνυσης θα βυθιστεί στο αίμα κάνοντας απόπειρα  δολοφονίας .

  Το σκληρό του πρόσωπο έχει ήδη φανεί. Ο Διονύσης, ο αδίστακτος αυτός χαρακτήρας, θα κάνει κόλαση τις ζωές πολλών πρωταγωνιστών, στη σειρά Σασμός. Η Σεμίνα αναζητά τρόπους διαφυγής, με την οργή του να μεγαλώνει.

Δε νιώθει ερωτικά δεμένος μαζί της, αντίθετα την θεωρεί ιδιοκτησία του. Όσο κι αν η Σεμίνα προσπαθεί να αποδράσει, τόσο ο Διονύσης στέκεται απέναντί της, πολιορκώντας τη. Η σχέση της πρωταγωνίστριας με τον Πέτρο θα φέρει μεγάλες ανατροπές στους Βρουλάκηδες.

Σασμός Spoiler: Ο Διονύσης γίνεται δολοφόνος

Δείτε επίσης : Σασμός: Νικηφόρος και Μαθιός βρίσκουν σφαγμένη τη Βασιλική

Ο Διονύσης συνεχίζει την παράνομη δράση του στον χώρο της αρχαιοκαπηλίας. Ο Κωστής τον ακολουθεί πιστά, βγάζοντας πολλά χρήματα πλάι του. Ο κίνδυνος, όμως, καραδοκεί. Ο Διονύσης είναι ικανός να φτάσει στα άκρα, στη σειρά Σασμός.

Ο Διονύσης δολοφονεί

Ο Μιχάλης Αλικάκος μίλησε στον Τηλεθεατή για τον αδίστακτο αυτόν χαρακτήρα, αλλά και για όλα όσα θα ακολουθήσουν στη συνέχεια. Χαρακτηριστικά, ανέφερε:

«Ο Διονύσης δεν έχει κανέναν ενδοιασμό και βάζει τρικλοποδιές σε όποιον βρίσκεται μπροστά του. Είναι αριβίστας. Οτιδήποτε κάνει είναι στο πλαίσιο του προσωπικού του όφελος. Δε θα διστάσει να αφαιρέσει ο ίδιος ανθρώπινη ζωή, για να εξυπηρετήσει συμφέροντά του. Κάποια στιγμή θα αποπειραθεί να δολοφονήσει κάποιον ήρωα».

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 46 , 47 , 48 , 49

Αξίζει να σημειωθεί πως στο στόχαστρο του νέου πρωταγωνιστή σύμφωνα με το youfly.com , μπαίνει ο Πέτρος Βρουλάκης. Ο Διονύσης είναι έτοιμος να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να κρατήσει δίπλα του την Σεμίνα. Πόσο θα κινδυνεύσει η οικογένεια;

Σασμός Spoiler: Ο Διονύσης γίνεται δολοφόνος

Τα δολοφονικά του σχέδια ξεκινούν. Θα καταφέρουν ο Πέτρος και η Σεμίνα να επιβιώσουν, σώζοντας ταυτόχρονα τον μεγάλο τους έρωτα;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close