Σασμός: Ο Αντώνης συνδέει το πάζλ της ζωής του

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Αντώνης συνδέει το πάζλ της ζωής του.

Ανυπομονούμε να ξανά δούμε τον παλιό καλό Αντώνη…

Η Μαρίνα ακούει τον άντρα της να παραμιλάει στον ύπνο του αλλά δεν μπορεί να βγάλει άκρη όσο κι αν προσπαθεί. Μιλά σε Μύρωνα και Ντίνα για μια Ρέα που αναφέρει στον ύπνο του και μάλιστα φαίνεται σαν να της ζητά συγνώμη και η Ντίνα σοκάρεται. Εξηγεί στην Μαρίνα πως Ρέα  έλεγαν τη γυναίκα του Φαρμάκη που έχει πεθάνει και η Μαρίνα “μαγκώνεται”.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Βασιλική μαθαίνει την αλήθεια για τον Μαθιό και τον φόνο

Σασμός: Ο Αντώνης συνδέει το πάζλ της ζωής του

Δείτε ακόμα: Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 115 , 116 , 117

Θυμάται αυτομάτως τα λόγια του Φαρμάκη, όταν πήγε να την συμπαρασταθεί. “Από σφαίρα σκοτώθηκε κι εμένα η γυναίκα μου. Έτσι την έχασα. Πολύ άδικα”. Το σοκ της θα είναι ακόμα μεγαλύτερο όταν μάθει από τους βοηθούς του Αντώνη ότι εξαιτίας του σκοτώθηκε η Ρέα.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Καλλιόπη κλέβει το όπλο του φόνου

Σασμός: Ο Αντώνης συνδέει το πάζλ της ζωής του

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Μαθιός παθαίνει έμφραγμα;

Ο Δημήτρης Μαραθάκης θα τους ανακοινώσει επίσημα, πως Αντώνης σταδιακά θα αρχίσει να θυμάται κομμάτια της ζωής του, ενώ η Μαρίνα μαζί με τον γιατρό θα κάνουν στον άντρα της ένα σημαντικό δώρο.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Τόλη τι πας να κάνεις εκεί  Ο Αστέρης σαστισμένος

Σασμός: Ο Αντώνης συνδέει το πάζλ της ζωής του

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Αστέρης μιλάει σε Μαθιό και Βασιλική για το παιδί

Θα φέρουν τη Σοφία Καμάριωτάκη, τη μητέρα της Στέλλας, να του κάνει κάποιες συνεδρίες που θα τον βοηθήσουν, αφενός να βάλει τις σκέψεις του σε μία σειρά αλλά και να συνθέσει το παζλ της ζωής του. “Αντώνη ξέρω πως δε με θυμάσαι αλλά ήρθα για να σε βοηθήσω να τα θυμηθείς όλα γρήγορα. Θέλω να ξέρεις πως με το χτύπημα που είχες, άλλος δεν θα τα είχε καταφέρει. Αυτό που συμβαίνει είναι παρωδικό και θα το νικήσουμε”, του λέει μεταξύ άλλων και το πρόσωπο της Μαρίνας λάμπει από ευτυχία.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Πετρής ήταν ήδη νεκρός όταν έμαθα πως είμαι έγκυος στο παιδί σου Αστέρη

Σασμός: Ο Αντώνης συνδέει το πάζλ της ζωής του

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Μαθιός σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο

Η Σοφία θα της πει ότι θα ακολουθήσει τη μέθοδο της κλινικής ύπνωσης σύμφωνα με το περιοδικό TV24, που θα τον βοηθήσει να θυμηθεί και η Μαρίνα την ευχαριστεί μέσα απ’ την καρδιά της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close