Σασμός: Η Στέλλα τσακώνει την μητέρα της με εραστή

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς η Στέλλα τσακώνει την μητέρα της με εραστή . 

Κρυφοπληγή η κυρία Σοφία λοιπόν. Καλά μην μου πείτε πως αυτό περιμένατε;;; Έλα Παναγιά μου η μητέρα της Στέλλας με εραστή. Κύριε Τάσο μου περαστικά σας.

Με μία φρικτή αποκάλυψη σχετικά με την Σοφία, θα έρθει αντιμέτωπη η Στέλλα, στη σειρά Σασμός. Ένα γεγονός θα κλονίσει την εμπιστοσύνη που έχει απέναντι στους γονείς της, ενώ πολύ σύντομα όλη η οικογένεια θα διχαστεί.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η τυφλή φοιτήτρια που κατακτά τον Μανώλη

Σασμός - Σοφία -

Η Σοφία ζει έναν μοναδικό έρωτα, απατώντας τον σύζυγό της. Η Στέλλα τόσο καιρό ζει με την σκέψη πως οι γονείς της είναι αγαπημένοι, δεμένοι στα εύκολα και στα δύσκολα. Η μητέρα της είναι πάντοτε κοντά της, δίνοντάς της συμβουλές, τις οποίες -όπως θα αποδειχθεί- η ίδια δεν τηρεί.

Στα επόμενα συγκλονιστικά επεισόδια της σειράς Σασμός, η Στέλλα θα μάθει πως η Σοφία έχει εραστή. Αυτό θα σοκάρει την πρωταγωνίστρια, η οποία θα τρέξει να ζητήσει αμέσως εξηγήσεις από την μητέρα της.

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 95 , 96 , 97 , 98

Σασμός- Στέλλα- Σοφια -

Η Σοφία θα παγώσει. Πώς θα συζητήσει με την κόρη της κάτι τέτοιο, ειδικά σε αυτή τη φάση της ζωής της; Σύμφωνα με το Τηλέραμα, η Στέλλα πίστευε πως οι γονείς της ήταν υπόδειγμα ζευγαριού, πως όλα κυλούσαν όμορφα και ήρεμα. Η προδοσία, όμως, χτύπησε και το σπίτι της.

Δείτε επίσης : Σασμός: Το τέλος της Καλλιόπης δεν είναι αυτό που της αξίζει

Σασμός - Σοφία-

Μετά από τεράστια δυσκολία, η Σοφία θα αναγκαστεί να παραδεχτεί την εξωσυζυγική της σχέση. Θα προβάλλει ως δικαιολογία ότι με τον πατέρα της Στέλλας έχουν απομακρυνθεί εδώ και πολλά χρόνια. Η ηρωίδα θα διχαστεί αρκετά, βλέποντας τους γονείς της να τραβούν τον δρόμο του χωρισμού, ύστερα από τόσα χρόνια…

Δείτε επίσης: Σασμός: O Μαθιός ετοιμάζει επίθεση στους Βρουλάκηδες

Σασμός - Σοφία-

Σε σύγχυση βρίσκεται και η δική της ερωτική ζωή σύμφωνα με το youfly.com , καθώς ο Άγγελος κάνει μικρά βηματάκια επανένωσης. Θα καταφέρει το ζευγάρι να είναι ξανά μαζί, μετά από αυτή την τεράστια καταιγίδα;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close