Σασμός: Ο Διονύσης μπαίνει στην φυλακή

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ευχάριστες καθώς ο Διονύσης σαπίζει στην φυλακή

 

Ο Μιχάλης Αλικάκος βρέθηκε στο Happy Day όπου αποκάλυψε το μέλλον του Διονύση στη σειρά «Σασμός». Θα υπάρξει δεύτερος κύκλος για τη σειρά Σασμός κι αν ναι θα δούμε τον Διονύση σε αυτή;

Σασμός: Ο Διονύσης μπαίνει στην φυλακή

Ο Διονύσης είναι ένας ρόλος τοξικός και διπρόσωπος που με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να καλύψει τον εαυτό του. Έτσι, θα κάνει απόπειρα δολοφονίας, στα πλαίσια του να προστατεύσει τον εαυτό του και να μην αποκαλυφθεί. Αυτό θα είναι το κίνητρο του. Το ένα θύμα του θα είναι η Αργυρώ, η οποία θα βρει μία τσάντα με κλεμμένα αρχαία και θα απειλήσει να τα δώσει στην αστυνομία.

Δείτε ακόμη Σασμός: O Νικηφόρος τα μαθαίνει όλα και σε κατάστασή σοκ φεύγει από το σπίτι

Σασμός: Ο Διονύσης μπαίνει στην φυλακή

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 62 , 63 , 64 , 65

Ο χαρακτήρας έχει δείξει το σκληρό του πρόσωπο, ενώ αναμένεται να δείξει τον πραγματικό του εαυτό ακόμη περισσότερο. Η Σεμίνα θα είναι το επόμενο θύμα του, αφού δεν μπορεί να ανεχτεί ότι εκείνη προχωράει στη ζωή της κι έτσι θα την εκβιάσει για να της διαλύσει τον αρραβώνα.

Σασμός: Ο Διονύσης μπαίνει στην φυλακή

Ο Διονύσης σαπίζει στην φυλακή

Το κακό, όμως, πάντα επιστρέφει πίσω. Έτσι, κάποια στιγμή, όπως αποκαλύπτει ο ηθοποιός σύμφωνα με το youfly.com , ο Διονύσης θα αποκαλυφθεί και θα μπει στη φυλακή στη σειρά «Σασμός». Παρόλα αυτά, ο συγκεκριμένος ρόλος θα ολοκληρωθεί με το τέλος της σεζόν, αφού ούτως ή άλλως ο Μιχάλης Αλικάκος μπήκε στη σειρά για συγκεκριμένα επεισόδια. Το εάν επιστρέψει ο χαρακτήρας είναι στο χέρι της σεναριακής ομάδας, όπως τόνισε ο ηθοποιός.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα ξυπνά τη βεντέτα Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων και το πληρώνει

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close