Σασμός: Ο κίνδυνος του Καραπάνου απο τον γιο του

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς εχθρός του Καραπάνου είναι το ίδιο του το παιδί.

Αχ βρε Καραπάνο τι σου μελε να πάθεις. Η αλήθεια είναι πως δεν είσαι και τόσο συμπαθείς αλλά να το βρεις και από το παιδί σου ;;;

Κι όμως, ο Καραπάνος θα έρθει αντιμέτωπος με το ίδιο του το παιδί, στη σειρά Σασμός. Ένας νέος αστυνομικός έρχεται στο τμήμα, για να στηρίξει τον Αντώνη Φραγκιαδάκη και το έργο του. Ο αδίστακτος εγκληματίας συνεχίζει να λειτουργεί επικίνδυνα, τόσο μέσα στη φυλακή, όσο κι εκτός..

Σασμός-Καραπάνος-Φυλακή

Δείτε ακόμη Σασμός: Δημήτρης Γεωργάλας  Ο πατέρας μου ήταν σαν τον Κώστα

Ο Γεράσιμος, ο νέος αστυνόμος, ένας άνθρωπος λιγομίλητος, αυστηρός και με ένα σκοτεινό παρελθόν, έρχεται για να φέρει την απόλυτη ανατροπή. Σύμφωνα με την Μαρία Μεταξητινου στο TV24, ο Γεράσιμος είναι γιος του αδίστακτου Καραπάνου, του ανθρώπου που κινεί τα νήματα στις φυλακές και σκορπίζει τον τρόμο.

Μόνο που ο Γεράσιμος θα κρατήσει καλά φυλαγμένο αυτό το μυστικό. Μάλιστα, δε θα διστάσει να κινηθεί απέναντι στον πατέρα του, σκορπίζοντας τον πανικό στις φυλακές. Ο Αντώνης θα του δείξει αμέσως εμπιστοσύνη, βάζοντάς τον υπεύθυνο σε ένα σχέδιο, αρκετά επικίνδυνο.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Γιαγιά Ειρήνη θα εκδικηθεί την Καλλιόπη

Στόχος του Αντώνη είναι να ξεσκεπάσει το κύκλωμα που “διευθύνει” ο Καραπάνος. Ο Γεράσιμος δέχεται να τον βοηθήσει, ενεργώντας κατά του πατέρα του. Ο Καραπάνος, όσο είναι στη φυλακή, δε γνωρίζει πως το παιδί του είναι ικανό να στραφεί απέναντί του, στη σειρά Σασμός.

Σασμός-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαρίνα σε ικετεύω μην φεύγεις!

Το ερώτημα, όμως, είναι: Ο Γεράσιμος θα βοηθήσει πράγματι τον Αντώνη, ή όλα αυτά είναι μέρος ενός σχεδίου που θα “γλιτώσει” μια και καλή τον Καραπάνο; Ο νέος αστυνομικός είναι με το μέρος του πατέρα του ή με το μέρος της δικαιοσύνης;

Σύμφωνα με το Youfly.com ένας νέος χαρακτήρας έρχεται για να διχάσει αρκετά τους τηλεθεατές. Η αλήθεια δε θα αργήσει να έρθει στο φως..

Close