Σασμός: Η εκδίκηση της γιαγιάς Ειρήνης για την Καλλιόπη

Σασμός: Οι εξελίξεις της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η γιαγιά Ειρήνη θα εκδικηθεί  την Καλλιόπη.

Η Μαρίνα και η Αργυρώ έχουν πάρει την απόφασή τους. Παρά τις αντιρρήσεις που έχει η γιαγιά Ειρήνη, μητέρα και κόρη ετοιμάζονται να φύγουν οριστικά, με αποτέλεσμα η Καλλιόπη να πετυχαίνει τον στόχο της, στη σειρά Σασμός.

Η γιαγιά Ειρήνη θα εκδικηθεί  την Καλλιόπη.

Και καλά θα κάνει η γιαγιά. Αντε γιατί πολλά μας τα έχει κάνει η Καλλιόπη και το ΨΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ

Σασμός-γιαγιά Ειρήνη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η μανία του Κώστα δίνει τη χαριστική βολή στην Άσπα

Τίποτα δε θα είναι το ίδιο ξανά. Η Μαρίνα ικετεύει την πεθερά της να την ακολουθήσει, όμως είναι μάταιο. Η γιαγιά Ειρήνη δε θέλει να αφήσει τον τόπο της, το χώμα που έθαψε σύζυγο, γιο κι εγγονό… Θέλει να μείνει πίσω, να δείξει πως οι Βρουλάκηδες δε τρέπονται σε φυγή.

Με βαριά καρδιά, η Μαρίνα και η Αργυρώ την αφήνουν πίσω. Αυτό που δε γνωρίζουν, είναι πως η γιαγιά Ειρήνη δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, όσον αφορά στην Καλλιόπη, στη σειρά Σασμός. Θέλει να αποδείξει σε αυτή τη γυναίκα πως δε τη φοβάται και πως δεν “λύγισε” από τις απειλές της!

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Δέσποινα μπαίνει στη σειρά και αλλάζει τη ζωή της Μαρίνας

Σασμός: Η εκδίκηση της γιαγιάς Ειρήνης για την Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Μαρίνα πιάνονται στα χέρια

Έτσι, λοιπόν, η γιαγιά Ειρήνη μένει πίσω και ετοιμάζει το δικό της χτύπημα στους Σταματάκηδες. Ο Άγγελος μένει στο πλευρό της και αποτελεί τη μοναδική της παρηγοριά. Η οργή της για τους Σταματάκηδες και ειδικά για την Καλλιόπη, αυξάνεται διαρκώς…

Σασμός: Η Γιαγιά Ειρήνη θα εκδικηθεί την Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός : O Γεράσιμος είναι γιος του Καραπάνου

Σύντομα οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωπες. Η γιαγιά Ειρήνη, όμως, δε θα δείξει φόβο. Άλλωστε, δεν έχει τίποτε να χάσει πλέον. Η εγγονή και η νύφη της έφυγαν μακριά, ο Πετρής και ο Μάρκος είναι νεκροί και μόνον ο Άγγελος είναι κοντά της και την φροντίζει. Σταδιακά, θα οδηγηθεί στο θάνατο, σκορπίζοντας ξανά τον θρήνο σε Μαρίνα και Αργυρώ.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close