Σασμός: Πότε αρχίζει ο δεύτερος κύκλος;

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς θα δούμε πότε αρχίζει ο δεύτερος κύκλος.

Άντε βρε πουλάκια μου και αργήσατε…

Ο «Σασμός» ήταν μίας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σεζόν που μας πέρασε. Η σειρά, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, κέρδισε το κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης εξομολογείται το μυστικό του στον καθηγητή

Αυτός είναι και ο λόγος που οι ιθύνοντες του ALPHA άναψαν το «πράσινο φως» για δεύτερο κύκλο επεισοδίων, κάτι που δεν προβλεπόταν. Αυτός είναι και ο λόγος που εντάχθηκαν νέα πρόσωπα ενώ υπήρξαν διαφοροποιήσεις στην ιστορία προκειμένου να κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος;

Τα νέα επεισόδια της σειράς αναμένονται μέσα στον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dailymedia&news, το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της δημοφιλούς σειράς θα μεταδοθεί στις 29 Σεπτεμβρίου.

Σασμός: Τότε θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο νέος αστυνόμος ξυπνά τον εφιάλτη του Μαθιού

Τη δεύτερη σεζόν αναμένεται να μπουν και άλλοι ρόλοι που θα διαδραματίσουν που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της ιστορίας. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Στέλιος Μάινας αλλά και ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα αποτελέσουν τις βασικότερες προσθήκες στο καστ.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close