Σασμος: Αργυρώ – Αστέρης πόλεμος για το παιδί

Σασμος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αργυρώ και ο Αστέρης θα κάνουν πόλεμο για το παιδί. 

Αστέρη μου έχεις όλα τα δίκια σου ρε πασά μου αλλά μην μας το χαλάς…

Μια νέα κόντρα θα ξεσπάσει ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ στο δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς σειράς. Ενώ όλα δείχνουν, αρχικά, πως οι δυο τους έρχονται και πάλι κοντά η αποκάλυψη ότι ο μικρός Πετρής είναι δικό του παιδί θα μεγαλώσει το χάσμα ανάμεσά τους και μία νέα σύγκρουση θα ξεκινήσει…

Μετά το θάνατο του Άγγελου, η Αργυρώ είναι καταρρακωμένη. Πάνω που άρχισε να χαμογελάει και πάλι μετά την επιτυχή έκβαση της μεταμόσχευσης, η μοίρα της έδειξε για μία ακόμη φορά το σκληρό της πρόσωπο.

Σασμός: Η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης είναι ο δότης και καταρρέει

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης εξομολογείται το μυστικό του στον καθηγητή

Το γεγονός ότι ο Μαθιός έχει συλληφθεί ως ύποπτος για τη δολοφονία του γιατρού, φουντώνει ακόμη περισσότερο την έχθρα ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και του Σταματάκηδες. Η αλήθεια, ωστόσο, δεν θα αργήσει να βγει στο φως.

Ο πραγματικός δολοφόνος θα αποκαλυφθεί κι ο Αστέρης θα μπορεί και πάλι να κοιτάζει την πρώην αγαπημένη του στα μάτια χωρίς να αισθάνεται τύψεις

Σασμός: Ο Αστέρης εκμυστηρεύεται ένα ένοχο μυστικό και η Βασιλική τα χάνει

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο νέος αστυνόμος ξυπνά τον εφιάλτη του Μαθιού

Εκείνη θα αρχίσει να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον Σταύρο. Η σχέση του ζευγαριού θα δοκιμαστεί και κάποια στιγμή εκείνη θα πάρει την απόφαση να παραιτηθεί από αυτή την αγάπη και να επιστρέψει στα Γιάννενα.

Παράλληλα, οι τυχαίες συναντήσεις της Αργυρώς με τον Αστέρη θα αρχίσουν να τους φέρνουν όλο και πιο κοντά και το ηθικό του θα αναπτερωθεί. Άλλωστε, ποτέ δεν είχε βγάλει από το μυαλό του το όνειρο ότι μπορεί κάποια στιγμή οι δυο τους να είναι και πάλι μαζί.

 

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική ζητάει από το Μαθιό να χωρίσουν

Από τα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου θα δούμε τον Αστέρη να προσπαθεί να προσεγγίσει την Αργυρώ, ζητώντας της να κάνουν μία ειλικρινή κουβέντα και να κλείσουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα. Μόνο που τα προβλήματα δεν θα σταματήσουν για το πολύπαθο ζευγάρι.

Μία αποκάλυψη θα τους φέρει και πάλι αντιμέτωπους… Η Αργυρώ ξέρει καλά πως αν ο Αστέρης μάθει ότι ο μικρός Πετρής είναι δικό του παιδί, θα θυμώσει πολύ. Δεν έχει ξεχάσει την αντίδραση του όταν έμαθε για το ψεύτικο άλλοθι που είχε δηλώσει για τον αδερφό της, τον Πετρή, μετά τη δολοφονία του Στεφανή.

Σασμός: Η Αργυρώ αλλάζει σπίτι

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο μεγάλος έρωτας του Παύλου Βρουλάκη

Αν κάτι απεχθάνεται στη ζωή του είναι τα ψέματα και αυτό της το είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή της σχέσης τους. Αυτό, λοιπόν, που βασανίζει την Αργυρώ είναι τι θα συμβεί στην περίπτωση που θα μάθει την αλήθεια.

Όσο κι αν προσπαθήσει να κρατήσει το μεγάλο της μυστικό, η αλήθεια θα βγει στο φως και η κατάσταση ανάμεσά τους θα βγει εκτός ελέγχου. Ο Αστέρης θα νιώσει την απόλυτη προδοσία από τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε στη ζωή του κι αυτό θα τον κάνει να τη μισήσει.

Θα ακολουθήσει ένας ανελέητος πόλεμος ανάμεσα στο ζευγάρι, με εκείνον να την κατηγορεί ότι του στέρησε το παιδί του και να την προειδοποιεί ότι θα κυνηγήσει νομικά.

Σασμός: Η Καλλιόπη στήνει ενέδρα θανάτου στον Παύλο Βρουλάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός τρελαίνεται μέσα στην φυλακή

Τα πράγματα θα γίνουν φυσικά χειρότερα όταν θα μάθει την αλήθεια και Καλλιόπη, η οποία θα απειλεί θεούς και δαίμονες. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, η καπετάνισσα δεν θα μείνει αμέτοχη και η Μαρίνα, η οποία θα κάνει τα πάντα για να προστατέψει την κόρη της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close