Σασμός: Η Κλαίρη χωρίζει τον Μανώλη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Κλαίρη χωρίζει τον Μανώλη.

Τι γίνεται ρε παιδία; Και αυτοί θα χωρίσουν; ΑΑΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ

Ο θάνατος του Άγγελου είναι η αρχή για μία απλά πλειάδα εξελίξεων. Το έγκλημα κατά του γιατρού και η σύλληψη του Μαθιού επηρεάζουν περισσότερο απ’ όλους τον Μανώλη και κατ’ επέκταση την σχέση του με την Κλαίρη.

Ένα από τα πιο τραγικά πρόσωπα του του πρώτου κύκλου ήταν αναμφίβολα ο Μανώλης, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του  Στεφάνη. Αυτή η σκηνή του εγκλήματος εντυπώθηκε στο μυαλό και στην ψυχολογία του νεαρού και από εκείνη τη στιγμή ο Μανώλης άρχισε να έχει περίεργη συμπεριφορά.

Σασμός: Ο Μανώλης εξομολογείται το μυστικό του στον καθηγητή

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα διεκδικεί τον Αστέρη;

Αποφάσισε όμως, να μη μιλήσει, καθώς γνωρίζει πως αν ο Νικηφόρος μάθαινε πως ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του δεν θα μπορούσε να το ξεπεράσει ποτέ. Ωστόσο, όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια της σειράς, ο Μανώλης, έπειτα από μία κρίση πανικού, αποκάλυψε το θανάσιμο μυστικό που έκρυβε στον Άγγελο.

Στη συνέχεια, εκείνος εντοπίστηκε νεκρός σε μία λίμνη αίματος και όσα θα ακολουθήσουν στα νέα επεισόδια της σειράς πρόκειται να επηρεάσουν τον Μανώλη σε άσχημο βαθμό. Ο νεαρός όπως θα παρακολουθήσουμε, είναι σοκαρισμένος από την εικόνα του Άγγελου να κείτεται νεκρός μέσα στο σπίτι του πλημμυρισμένος στο αίμα.

Σασμός-Μανώλης-Κλαίρη-

Δείτε ακόμη Σασμός: Δύσκολες ώρες για την Στέλλα στην δεύτερη σεζόν

Δεν μπορεί να καταλάβει ποιος σκότωσε τον γιατρό και κυρίως για ποιον λόγο. Μέχρι τη στιγμή που η είδηση πως ο Μαθιός συνελήφθη για το φόνο  κάνει τον γύρο του χωριού. Ο Μανώλης συνειδητοποιεί πως με την αποκάλυψη που έκανε ίσως οδήγησε τον Άγγελο στον θάνατο και τρελαίνεται.

Ο νεαρός ενώνει τα κομμάτια του παζλ και πνίγεται από την τύψεις και ενοχές. Η Κλαίρη αλλά και η Θεοδώρα προσπαθούν να καταλάβουν τι του συμβαίνει, άλλα δεν τα καταφέρουν. Ο Μανώλης αλλάζει και πάλι συμπεριφορά ανησυχώντας τους δικούς του ανθρώπους.

Σασμός-Μανόλης-Κλαίρη-

Δείτε ακόμη Σασμός: Για αυτόν τον λόγο χωρίζει η Βασιλική τον Μαθιό

Είναι σίγουρος πως ο Άγγελος αποκάλυψε στον Μαθιό πως γνωρίζει την αλήθεια και εκείνος, για να του κλείσει το στόμα, τον σκότωσε. Η Κλαίρη προσπαθεί να τον στηρίξει, αλλά εκείνος την διώχνει. Όπως θα δούμε, η σχέση του ζευγαριού θα φτάσει κάπως έτσι στον χωρισμό και η Κλαίρη θα φύγει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close