Σασμός: Το τραγικό ένοχο μυστικό των δύο οικογενειών που δεν πρέπει κάνεις να μάθει

Σασμός spoiler: Eτσι άρχισε η βεντέτα στη σειρά Σασμός , ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες. Εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια.

Μετά την αποκάλυψη ότι η Αργυρώ είναι μαζί με τον Αστέρη, ο φόβος ότι θα πρέπει να βγει στην επιφάνεια ο λόγος για τον οποίο δεν μπορούν να είναι μαζί, φουντώνει. Οσο κι αν προσπαθούν και οι δυο τους να μάθουν, τόσο πιο πολύ τα στόματα αυτών που ξέρουν κλείνουν ερμητικά… το περιοδικό TiVi Σίριαλ έχει αποκλειστικό ρεπορτάζ και αποκαλύπτει το τραγικό ένοχο μυστικό της βεντέτας των δύο οικογενειών.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 30, 31 , 32 , 33

Αργυρώ και Αστέρης ψάχνουν να βρουν την αλήθεια

Σασμός: Το τραγικό ένοχο μυστικό των δύο οικογενειών που δεν πρέπει κάνεις να μάθει

Στα επόμενα επεισόδια στη Σειρά Σασμός, Η Αργυρώ ζητά επίμονα  από τη Μαρίνα και τη γιαγιά της, απαντήσεις για το παρελθόν αλλά βρίσκεται αντιμέτωπη με κλειστά στόματα.  Το ίδιο συμβαίνει και με τον Αστέρη ,καθώς η Καλλιόπη έχει πάρει όρκο σιωπής. Ο μόνος στον οποίο μιλάει είναι ο παπαμιχάλης, ο οποίος όμως τυχαίνει να έχει μία ενδιαφέρουσα κουβέντα με τη γιαγιά Ειρήνη και η Καλλιόπη την ακούει….

Την ίδια στιγμή θα δούμε να φτάνει στο χωριό και ο Άγγελος, ο οποίος έχει πάντα μαζί του μία φωτογραφία… Με πολλή προσοχή, αρχίζει να ψάχνει πράγματα για το παρελθόν του. Σε μία επίσκεψη στο ιατρείο του, η Καλλιόπη ανοίγει ένα κουτάκι που έχει πάνω στο γραφείο του Άγγελος και ανακαλύπτει ένα οικογενειακό κειμήλιο. Αμέσως καταλαβαίνει ότι ο Άγγελος είναι το παιδί της Ανθούλας και είναι Σταματάκης . Η Καλλιόπη στη συνέχεια ,λέει στον Άγγελο ότι έχουν συγγένεια από την πλευρά του άντρα της του Βασίλη, και πώς και αυτός είναι ένας Σταματάκης και μάλιστα του υπόσχεται να πάρει μέρος από τη μεγάλη περιουσία της οικογένειας.

Δείτε ακόμη Σασμός: 90 νεκροί σε 20 χρόνια  Αυτή είναι η πραγματική βεντέτα του Σασμού στην Κρήτη

Μάρκος Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός : Καλλιόπη και Αστέρης μαθαίνουν τον δολοφόνο του Στεφανή

Στο μεταξύ ο Άγγελος σε μία τυχαία επίσκεψη στο καφενείο, βλέπει κρεμασμένη στον τοίχο, τη φωτογραφία με τις τρεις κοπέλες που έχει και ο ίδιος . Μαθαίνει από την Άννα, ότι στη φωτογραφία είναι η ίδια η Ανθούλα και η Παναγιώτα η μητέρα της Ασπας . Ταραγμένος, επισκέπτεται την Άσπα και κατορθώνει να μάθει ότι η μάνα της δεν πήγε ποτέ στην Αθήνα… Για την Ανθούλα όμως δεν ξέρει ακόμα τίποτα…

Η βεντέτα και το μεγάλο μυστικό

Ο λόγος που ο Βασίλης Σταματάκης  σκότωσε εν ψυχρώ τον Μάρκο Βρουλάκη ήταν λόγος τιμής. Και από κει άρχισε η βεντέτα σκοτώνοντας τον στη συνέχεια τον Βασίλη στη φυλακή όπως θα δούμε .Η γιαγιά Ειρήνη  μην αντέχοντας πια ,λέει στη Μαρίνα ότι δεν ήταν το χωράφι αιτία που σκοτώσανε τον γιο της… Σε flashback θα δούμε μία παλιά ερωτική ιστορία που κατέληξε σε τραγωδία.

Δείτε ακόμη Σασμός: Eμφανίζεται ο άγνωστος ετεροθαλής αδερφός της Αργυρώς και ερωτεύεται τη Στέλλα

Πρόκειται για την Ανθούλα, η οποία ήταν ανιψιά του Βασίλη Σταματάκη. Η Ανθούλα αγάπησε τον Μάρκο, τον άντρα της Μαρίνας και έμεινε έγκυος από αυτόν. Αργότερα έκανε ένα αγόρι τον Άγγελο, αλλά η πίκρα, ο φόβος και η κατακραυγή του κόσμου, αν μάθαιναν ότι έκανε ένα εξώγαμο, με έναν παντρεμένο, την έφεραν στο σημείο να δώσει τέλος στη ζωή της.

Ετσι ο Βασίλης Σταματάκης, ανέλαβε να ξεπλύνει την ντροπή και την αυτοκτονία της ανιψιάς του.

βασιλης σταματακης σασμος

Με Σασμό  το τέλος της σειράς

Πολλά έχουν γραφτεί για το αν θα ολοκληρωθεί φέτος σειρά Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει αποφασιστεί, καθώς ανοίγουν πολλές παράλληλες ιστορίες .Πάντως, όσα στοιχεία και αν προστεθούν, ο βασικός κορμός της σειράς δεν μπορεί να αλλάξει, σε σχέση με το βιβλίο. Έτσι λοιπόν θα δούμε, να γίνεται πράγματικοτητα,  το Η αγάπη όλα τα νικάει…

Η αγάπη των δύο παιδιών, του Αστέρη και της Αργυρώς αλλά και μία ανιδιοτελής αγάπη που δεν λογαριάζει ζωή και θάνατο ,θα γίνουν η αιτία να κλείσει αυτός ο κύκλος αίματος και να επέλθει ο Σασμός.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close