Σασμός: O Μαθιός παίρνει τη Βασιλική και φεύγουν μακριά

Οι εξελίξεις στον Σασμό τρέχουν και θα είναι ακόμη πιο συγκλονιστικές στην συνέχεια τη αγαπημένης μας σειράς, αφού ο Μαθιός και η Βασιλική αποφασίζουν να  φύγουν μακριά με μεγάλο ρίσκο για το τι θα επακολουθήσει.       

Το ζευγάρι έρχεται όλο και πιο κοντά. Τα όνειρα είναι πολλά, με τους δύο πρωταγωνιστές να ελπίζουν σε έναν έρωτα παραμυθένιο. Ο Μαθιός και η Βασιλική ετοιμάζονται να φύγουν μαζί στη σειρά Σασμός, μέσα από μία μικρή εκδρομή.

Σασμός: O Μαθιός παίρνει τη Βασιλική και φεύγουν μακριά

Θέλουν να ζήσουν την αγάπη τους ελεύθεροι. Να περπατήσουν μόνοι τους, να κάνουν τις εξορμήσεις τους, να μη φοβούνται για τα βλέμματα του κόσμου. Με τον Νικηφόρο να λείπει από το σπίτι, είναι όλα πιο εύκολα.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Καλλιόπη είναι η υπεύθυνη για τον χαμό της Ανθούλας

Η Καλλιόπη ενοχλείται από τις συνεχόμενες επισκέψεις του Μαθιού στο σπίτι της χήρας και αποφασίζει να αναλάβει δράση. Είναι πολύ κοντά στο να τους εντοπίσει μαζί. Τί θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια;

Μία εκδρομή – ρίσκο

Σασμός: O Μαθιός παίρνει τη Βασιλική και φεύγουν μακριά

Ο Μαθιός και η Βασιλική κανονίζουν την εκδρομή τους με μεγάλη μυστικότητα, στη σειρά Σασμός. Βρίσκουν τις κατάλληλες δικαιολογίες, μαζεύουν κάποια πράγματα και είναι έτοιμοι να φύγουν μακριά.

Η Βασιλική φτάνει πρώτη στο Ρέθυμνο. Πίσω της βρίσκεται η Καλλιόπη, η οποία έχει αποφασίσει να την παρακολουθήσει. Για να μη δώσει στόχο, ο Μαθιός αποφασίζει να πάει αργότερα στην πόλη.

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 38 , 39 , 40 , 41

Έτσι, η Βασιλική κάνει μόνη της βόλτες, με την Καλλιόπη να καθησυχάζεται. Θεωρεί πως δεν τρέχει τίποτα με την Βασιλικούλα και πως όλα είναι στο μυαλό της. Λίγο πριν φύγει, έρχεται αντιμέτωπη με μία μεγάλη αποκάλυψη.

Σασμός: O Μαθιός παίρνει τη Βασιλική και φεύγουν μακριά

Ο πανικός σκορπίζεται. Η Καλλιόπη μαθαίνει σύμφωνα με το youfly.com για την παράνομη σχέση του γιου της με την χήρα και κλονίζεται. Με μία απότομη κίνηση θα σπάσει κάτι γυαλιά, με την αιμορραγία να θέτει σε κίνδυνο την υγεία της…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close