Σασμός: Η Καλλιόπη είναι η υπεύθυνη για τον χαμό της Ανθούλας

Σασμός : Η Καλλιόπη είναι η υπεύθυνη για τον χαμό της Ανθούλας. Τι έγινε με την Ανθούλα, σύμφωνα με τα spoilers για τα επόμενα επεισόδια στην σειρά του ALPHA Σασμός.

Αυτή είναι η πραγματική ιστορίας της Ανθούλας και αυτοί είναι οι λόγοι που την οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Η Καλλιόπη έχει τύψεις καθώς νιώθει υπεύθυνή για τον χαμό της Ανθούλας.

Η Αννα φρόντισε τον Άγγελο, τον ετεροθαλή αδερφό της Αργυρώς δείτε εδώ  όπως του αποκάλυψε η θετή του μητέρα. Γιατί την Ανθούλα, την μάνα του, την έκλεισε η Καλλιόπη σε ίδρυμα! Το περιοδικό τηλεθεατής, έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Ο Αγγέλος μαθαίνει όλο και περισσότερα για το παρελθόν της μητέρας του, την ιδιά ώρα που η Καλλιόπη, βασανίζεται από ενοχές για όσα της έκανε. Τα λουλούδια στον τάφο της Ανθούλας, φέρνουν στην Καλλιόπη πικρές αναμνήσεις ,από όταν την βρήκε σε άθλια κατάσταση, τελείως μόνη της με το μωρό ,και έτσι αναγκάστηκε να την κλείσει σε ίδρυμα…

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 38 , 39 , 40 , 41

anthoula-sasmos

Και ο Άγγελος όμως βυθίζεται ξανά στο παρελθόν

θυμάται όσα του είπε η θετή μητέρα του, πριν πεθάνει και το όνομα της γυναίκας που τον επισκέφτηκε και φρόντισε για αυτόν όταν ήταν μικρός… Άννα!

Μία συζήτηση με την Άννα, τη γυναίκα του Παντελή όμως τον κάνει, να αναθεωρήσει τις υποψίες του.

Ενας  αιματοβαμμένος  έρωτας

Kalliopi-anthoula-sasmos

Πώς ξεκίνησε η βεντέτα; Tο αίμα που ρέει άφθονο ανάμεσα στους Σταματάκηδες και στους Βρουλάκηδες, έχει αφετηρία έναν παράνομο έρωτα. Έναν Κρητικό ,που παραβίασε τον κώδικα τιμής και όχι μόνο δεν παντρεύτηκε τη γυναίκα που ¨χάλασε ¨ αλλά την παράτησε, με ένα μωρό στην κοιλιά …και έτσι η τραγωδία αναπόφευκτη.

ανθουλα-σασμος

Η Ανθούλα γέννα μόνη της στις ερημιές  το παιδί της, η Καλλιόπη την περιθάλπει στην αρχή, αλλά για να μην ρεζιλευτεί η οικογένεια από την ατίμωση, δίνει το παιδί για υιοθεσία στην Αθήνα και κλείνει την Ανθούλα σε ίδρυμα.  Η Ανθούλα αυτοκτονεί  και τη θαβουν στο νεκροταφείο του χωριού, σχεδόν στα κρυφά ….Χωρίς το όνομά της στο μνήμα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης σκοτώνει τον Πέτρο μπροστά στη Σεμίνα

Ο παπα Μιχάλης ,η γιαγιά Ειρήνη, η Καλλιόπη και η Άννα που ήταν η κολλητή φίλη της Ανθούλας, ξέρουν αλήθειες που πονούν. Είναι ο δολοφονημένος Μάρκος Βρουλάκης ο παράνομος εραστής της Ανθούλας, και αυτό το γεγονός όπλισε το χέρι του άντρα της Καλλιόπης, Βασίλη Σταματάκη;

Tι ξέρει η Μαρίνα η χήρα του Μάρκου για αυτή την ιστορία;Oi  αλήθειες ξεδιπλώνονται βήμα-βήμα και ο πόνος αναζωπυρώνεται. Οτρόμος ότι το σκηνικό μπορεί να επαναληφθεί με τον απαγορευμένο έρωτα της Αργυρώς και του Αστέρη, καταβάλλει όσους γνωρίζουν τα πικρά μυστικά του παρελθόντος.

Νατάσα Φαίη Κοσμίδου:  η Ανθούλα

Νατάσα Φαίη Κοσμίδου:  η Ανθούλα

Την Ανθούλα θα τη δούμε πολλές φορές, καθώς τα φλας μπακ θα ζωντανεύουν σκηνές από το παρελθόν. Tο ρόλο υποδύεται η Νατάσα Φαίη Κοσμίδου.

H Νατάσα Φαίη Κοσμίδου. είναι ηθοποιός, σκηνοθέτρια και θεατροπαιδαγωγος σε σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα.Εχει γεννηθεί στην Αθήνα και  η μητέρα της είναι από την Ιρλανδία, τη χώρα της μουσικής της μπύρας και των παραμυθάδων!

Close