Σασμός: Ο Πέτρός Βρουλάκης είναι φονιάς και η Καλλιοπη θέλει να πληρώσει

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Πέτρος Βρουλάκης πως είναι φονιάς και η Καλλιόπη θέλει να πληρώσει.

Καπετάνισσα νομίζω πως κάτι θα βρεις μπροστά σου και δεν θα είναι για καλό πράγμα μάτια μου.

Καθηλωτικές αναμένονται οι εξελίξεις στο δεύτερο κύκλο της σειράς «Σασμός» με την Καλλιόπη να επιστρέφει δριμύτερη βάζοντας στο στόχαστρο της και τον Παύλο Βρουλάκη (Στέλιος Μάινας).

Σασμός-Πέτρός-Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη χάνει τον Μαθιό και τρελαίνεται

Η καπετάνισσα Καλλιόπη θα σοκαριστεί όταν δει φάντη μπαστούνι μπροστά της τον Παύλο Βουρλάκη ξάδελφο του Μάρκου. Κι αυτό γιατί θεωρούνταν απ’ όλους πεθαμένος από πνιγμό. Στο πρόσωπο του Παύλου η Καλλιόπη βλέπει το φονιά του άνδρα της του Βασίλη Σταματάκη.

Ο Παύλος Βρουλάκης σκότωσε τον σύζυγο της Καλλιόπης μέσα στη φυλακή, για να εκδικηθεί για το θάνατο του πατέρα της Αργυρώς. Η Καλλιόπη το μόνο που θέλει είναι να τον εκδικηθεί για το κακό που της έκανε.

Σασμός-Πέτρός-Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταυρός διαλυμένος αποχωρεί

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youfly.com, η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή τον υποψιαζόταν, αλλά δεν είχε στοιχεία στη διάθεση της για να στηρίξει την κατηγορία.

Οι φαν της σειράς θα θυμούνται ότι ο Αντώνης Φραγκιαδάκης και ο παπά Μιχάλης γνώριζαν εξαρχής τι είχε συμβεί αλλά είχαν αποφασίσει από κοινού να το κρατήσουν μυστικό για να αποφευχθεί μια νέα βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών.

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Το δραματικό φινάλε

Η Καλλιόπη είναι έτοιμη να περάσει στην αντεπίθεση, στον δεύτερο κύκλο της σειράς Σασμός. Θα βάλει το μυαλουδάκι της να σκεφτεί διάφορα προκειμένου να πέσει στη παγίδα της ο Παύλος Βουρλάκης και να τελειώνει μια και καλή μ’ αυτόν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close