Σασμός-Καλλιόπη-Μαθιός

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε η Καλλίοπη να τον Μαθιό και τρελαίνεται.

Καλά εδώ που τα λέμε δεν θέλει και πολύ η γυναίκα εκ φύσεως είναι έτσι…αλλά κράτα γερά Καπετάνισσα

Η Καλλιόπη παλεύει να αποδείξει την αθωότητά του γιού της και να γλιτώσει τη φυλακή και τη βεντέτα. Η δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς Σασμός πρόκειται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με τις νέες ιστορίες που ανοίγουν.

Ανάμεσα σε άλλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του μας, θα δούμε την Καλλιόπη να παλεύει να αποδείξει την αθωότητά του Μαθιού, καθώς τρελαίνεται και μόνο στην ιδέα πως ο γιος της θα καταδικαστεί.

Σασμός: Καλλιόπη και Βασιλική σπαράζουν με έναν θρήνο που ραγίζει πέτρες

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταυρός διαλυμένος αποχωρεί

Ο πρώτος κύκλος της δραματικής σειράς του ALPHA έκλεισε με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο με πολλές εξελίξεις που έπεσαν σαν βόμβα στη ζωή των ηρώων.

Ωστόσο, ακόμη περισσότερες ανατροπές περιμένουν τους τηλεθεατές της σειράς τη νέα σεζόν. Νέα πρόσωπα εισβάλλουν και καινούργιες ιστορίες ανοίγουν και φέρνουν τους ήρωες αντιμέτωπους με μεγάλες προκλήσεις.

Όπως ο θάνατος του Άγγελου προκάλεσε ταραχή σε όλους αλλά και μεγάλη αναστάτωση για το ποιος είναι ο δολοφόνος του γιατρού. Άλλωστε, ο ίδιος έχει ανοιχτά μέτωπα με πολλούς. Τα βλέμματα και οι υποψίες όλων έπεσαν πάνω στον Μαθιό και η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του μετατράπηκε σε τραγωδία.

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμη Σασμός: Το δραματικό φινάλε

Η σύλληψη του φέρνει πανικό στην οικογένεια του. Ο δεύτερος κύκλος θα ξεκινήσει με τον αγώνα του Μαθιού να αποδείξει πως δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα. Η σύλληψη του, όμως, επηρεάζει περισσότερο απ’ όλους την Καλλιόπη, που βλέπει να χάνει τον γιό της.

Η ισχυρή γυναίκα στέκεται στο πλευρό του αγέρωχη και σίγουρη για την αθωότητά του. Φοβάται πως όσο ο γιος της είναι στο στόχαστρο της Αστυνομίας ίσως κινδυνεύσει να βγει στην επιφάνεια και το μυστικό για τον φόνο του Στεφανή και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να καταφέρει να αποδείξει πως δεν σκότωσε εκείνος τον Άγγελο, παρά τις διαφορές που είχαν.

Σασμός: Η Καλλιόπη φέρνει την μεγάλη ανατροπή

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης ζητά να πάρει πίσω το παιδί του

Ακόμη, η Καλλιόπη τρέμει στην ιδέα πως έπειτα απο τα τελευταία γεγονότα θα ανοίξει ακόμη ένας κύκλος αίματος και πως κάποιος θα γυρέψει εκδίκηση για τον χαμό του Άγγελου.

Άλλωστε, η βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες μετράει χρόνια κι αν πιστέψουν πώς χάθηκε ακόμη ένας Βρουλάκης από τα χέρια του Σταματάκη τότε ούτε η ίδια θα σταθεί ικανή να προστατεύσει τα παιδιά της.

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: H Άσπα μαχαιρώνει τον Κώστα

Από την άλλη, ο Αστέρης και η Βασιλική, αφού ξεπερνούν το πρώτο σοκ, προσπαθούν να σταθούν στο πλευρό του Μαθιού. Πιστεύουν στην αθωότητά του και του δίνουν κουράγιο ελπίζοντας πως σύντομα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close