Σασμός: Η στάση της Άσπας απέναντι στον Άγγελο στην δίκη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς θα δούμε πως η Άσπα τη δύσκολη ώρα είναι στο πλευρό του Άγγελου

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος ;;; Αναρωτιέμαι εγώ τώρα γιατί με τον Κώστα όλα να τα περιμένουμε…

Η Άσπα, στο «Σασμό», από την πρώτη στιγμή βρίσκεται δίπλα στους Βρουλάκηδες στη δίκη του Αστέρη και σιγά σιγά έρχεται κοντά με τον Άγγελο. Ένας νέος έρωτας γεννιέται, αλλά κι ένα “σκάνδαλο” που θα δημιουργήσει πολλά ερωτήματα στο χωριό της Κρήτης.

Σασμός-Άσπα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός βάφει τα χέρια του με αίμα ξανά

Η δίκη του Αστέρη πλησιάζει και σύντομα Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες θα έρθουν αντιμέτωποι και θα βιώσουν ξανά μία από τις πιο τραυματικές εμπειρίες της ζωής τους.

Ο Άγγελος βρήκε κι έχασε έναν αδερφό. Μπορεί να ήταν κοντά με τον Αστέρη, αφού είναι ξαδέρφια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να του συγχωρέσει αυτό που συνέβη.

Κανείς δεν είναι προετοιμασμένος για αυτή τη δίκη. Η Αργυρώ, η Μαρίνα κι ο Άγγελος τρέμουν. Ο Αστέρης, ο Μαθιός κι η Καλλιόπη ανησυχούν για την έκβαση της δίκης και η Στέλλα έρχεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.

Σασμός-Άγγελος

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 127 , 128 , 129

Ο δικηγόρος της Μαρίνας στήνει τη Στέλλα στον τοίχο κι ο γιατρός υποφέρει βλέποντας από τη μία τη γυναίκα που αγαπά να “υποφέρει” κι από την άλλη την οικογένειά του. Ο Άγγελος, όμως, έχει δίπλα του την Άσπα, η οποία προσπαθεί να τον παρηγορήσει και να τον καθησυχάσει στον «Σασμό».

Εκείνη τη στιγμή μία οικειότητα αναπτύσσεται ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες και ώρα με την ώρα έρχονται πιο κοντά. Τότε, ο Άγγελος αρχίζει να βλέπει διαφορετικά την Άσπα και σιγά σιγά αναπτύσσει ερωτικά συναισθήματα για εκείνη.

Σασμός-Άσπα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα δεν θέλει να τιμωρηθεί ένας αθώος

Τα βλέμματα, όμως, δε θα αργήσουν να στραφούν προς το μέρος τους, αφού η Άσπα με τον Άγγελο είναι ξαδέρφια. Όλα ανατρέπονται ύστερα από 1μιση χρόνο και η στιγμή που όλοι περίμεναν έρχεται. Σύμφωνα με το Youfly.com, τι θα συμβεί ανάμεσα στο νέο ζευγάρι;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close