Σασμός: Ο Μαθιός βάφει τα χέρια του με αίμα ξανά

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Μαθιός βάφει τα χέρια του με αίμα ξανά. 

Βρε Μαθιό…βρε αγόρι μας, δεν είναι τα όπλα παιχνίδια να παίζουμε βρε αγόρι μας… Κάτσε εκεί στα αυγά σου με τη Βασιλικούλα! Σε τρώει ο ποπός σου μάλλλον

Η Στέλλα, με τη βοήθεια του Καραπάνου στη σειρά Σασμός, εντοπίζει το μοναδικό μάρτυρα του φονικού, τη Σεμίνα, και την πείθει να καταθέσει, αποκαλύπτονταs την αλήθεια.

Ο Αστέρηs αφήνεται ελεύθεροs με περιοριστικούs όρous, μετά τη συγκλονιστική κατάθεσή της στο δικαστήριο. Η Αργυρώ ζει έναν εφιάλτη μετά την απόφαση και ο Σταύροs τρέχει στο πλευρό τηs, στην Κρήτη.

ο-Μαθιός-γίνεται-πάλι-δολοφόνος-spoiler-Σασμός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Γιαγιά Ειρήνη με τον Αστέρη κάνουν την αρχή του Σασμού

Ο Γεράσιμος εμφανίζεται ξανά στο γραφείο της Στέλλας καθώς το «κλειδί» της μήνυσης εναντίον του το κρατά ακόμα ο Καραπάνος στη σειρά του Alpha. Ο άνθρωπος που θα βοηθήσει τη Στέλλα να ανακαλύψει τη Σεμίνα.

Ο Άγγελος και η Άσπα, δύο άνθρωποι με οδυνηρά τραύματα στην ψυχή τους, έρχονται πολύ κοντά κι όλα δείχνουν ότι κάτι σοβαρό θα υπάρξει μεταξύ τους. Με κομμένη την ανάσα όλοι παρακολουθούν τη δίκη του Αστέρη.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός βάφει τα χέρια του με αίμα ξανά

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα δεν θέλει να τιμωρηθεί ένας αθώος

Επόμενος μάρτυρας είναι ο Μανόλης. Η Αργυρώ είναι καταρρακωμένη από το γράμμα που της έγραψε ο Αστέρης. Απελπισμένος κι εκείνος, περιμένει στωικά τις εξελίξεις από την έκβαση της δίκης. Όλα δείχνουν πως πρέπει να βρεθεί η Σεμίνα για να βγει από τη φυλακή ο Αστέρης.

Σασμός: Ο Μαθιός σκοτώνει και πάλι;

Ο Μαθιός, για μια ακόμη φορά αναλαμβάνει με το δικό του τρόπο να τακτοποιήσει το θέμα του Διακομανόλη, που τους είδε με την Βασιλική. Ο Καραπάνος με τον Γεράσιμο φαίνεται να έχουν καταλήξει σε κάποιου είδους συμφωνία για να αποσυρθεί η μήνυση εναντίον του.
Φτάνει η ώρα της απολογίας του Αστέρη!

ο-Μαθιός-γίνεται-πάλι-δολοφόνος-spoiler-Σασμός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ διαβάζει το γράμμα του Αστέρη

Η αγωνία για τους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες έχει χτυπήσει κόκκινο. Δεν γνωρίζουν ποια στάση θα κρατήσει ο ίδιος. Μετά την απολογία του, όλα δείχνουν ότι έχει χαθεί κάθε ελπίδα. Η Καλλιόπη κοντεύει να πεθάνει στην ιδέα ότι ο γιος της θα μείνει έγκλειστος ισόβια στη φυλακή.

Η Στέλλα, όμως, κρατά τον άσο στο μανίκι, που λέγεται Σεμίνα. Με τη βοήθεια του Καραπάνου, την εντοπίζει, πηγαίνει να τη συναντήσει και την πείθει να καταθέσει.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός βάφει τα χέρια του με αίμα ξανά

Δείτε ακόμα Σασμός: Το πρώτο φιλί Άγγελου-Άσπας είναι γεγονός

Η Σεμίνα με θάρρος και αποφασιστικότητα περιγράφει όλα όσα διαδραματίστηκαν την ώρα του απροσδόκητου φονικού. Η κατάθεσή της πέφτει σαν βόμβα στο δικαστήριο, ανατρέποντας όλα τα δεδομένα. Η Άσπα προσπαθεί να κατευνάσει την οργή του Άγγελου για τη Σεμίνα, ενώ η Μαρίνα είναι διχασμένη.

Η Αργυρώ θα προβεί σε μία κίνηση εναντίον της, που δεν περιμένει κανείς. Προσπαθώντας να αποδείξει ότι η Σεμίνα ψεύδεται, ανασύρει το βεβαρημένο παρελθόν της. Όλα όσα της είχε εκμυστηρευτεί η ίδια την εποχή που ο Πετρής ζούσε και ήταν έτοιμοι να παντρευτούν.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός βάφει τα χέρια του με αίμα ξανά

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 127 , 128 , 129

Ο Σταύρος σπεύδει στην Κρήτη, προκειμένου να βρεθεί κοντά στην Αργυρώ, ενώ ο Καραπάνος δεν αργεί να ζητήσει αντάλλαγμα, για τη βοήθειά του προς τη Στέλλα. Οι δύο πλευρές ακονίζουν τα βέλη στη φαρέτρα τους, καθώς η δίκη πλησιάζει στο τέλος της.

Πολιτική αγωγή και υπεράσπιση ετοιμάζονται να εξετάσουν τη Σεμίνα, σε μία μάχη που θα έχει μόνο ένα νικητή. Νικητής είναι η αλήθεια. Η Σεμίνα δεν λυγίζει πουθενά. Πονά η ψυχή της για το χαμό του Πετρή αλλά δεν αφήνει περιθώρια στην πολιτική αγωγή να καταδικάσει τον Αστέρη.

ο-Μαθιός-γίνεται-πάλι-δολοφόνος-spoiler-Σασμός-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ποιος πρωταγωνιστής φεύγει από την σειρά

Ο Αστέρης αφήνεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Η Αργυρώ και η Μαρίνα δεν μπορούν να το πιστέψουν. Το αίμα διψά για αίμα και η Αργυρώ αποφασίζει να μη γυρίσει στα Γιάννενα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close