Σασμός: Ο Αστέρης πάει στο σπίτι των Βρουλάκηδων: “Μας ρήμαξες την ψυχή”

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Αστέρης πάει στο σπίτι της Αργυρώς με την γιαγιά Ειρήνη να ουρλιάζει “Μας ρήμαξες την ψυχή”.

Τί περίμενες κι εσύ Αστέρη παιδί μου; Ότι θα πας από εκεί και θα σου έχουν έτοιμο έναν καφέ βαρύ γλυκό μερακλήδικο και ένα ταψί κανταΐφι;

Ο Αστέρης έπειτα από την κατάθεση της Σεμίνας στο δικαστήριο δικαιώνεται. Το δικαστήριο αποφασίζει την αθώωσή του και πλέον βρίσκεται εκτός της φυλακής. Μετά από ενάμιση χρόνο είναι ξανά ελεύθερος. Όμως εκείνος έχει καταδικάσει τον εαυτό του προ πολλού για τον θάνατο του Πετρή.

Σασμός-ο-Αστέρης-πηγαίνει-στο-σπίτι-των-Βρουλάκηδων-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Κώστας γυρνάει και διεκδικεί την Άσπα

Ο Αστέρης δεν έχει καμία όρεξη για ζωή αφού έστω και κατά λάθος σκότωσε τον Βρουλάκη. Από την άλλη η γυναίκα που αγαπούσε όσο τίποτα στον κόσμο πλέον τον μισεί και δεν θέλει να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό. Παρά τα όσα έχουν συμβεί ο Αστέρης παραμένει το ίδιο ευαίσθητος.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ότι ο Αστέρης πρόκειται να προσπαθήσει να σώσει την Μανταρίνα, τον αγαπημένο σκύλο του Πετρή και με αυτόν τον τρόπο θα διχάσει τους Βρουλάκηδες. Ο Αστέρης κυκλοφορεί στους δρόμους της Κρήτης και όλοι τον κοιτούν με καχυποψία.

Σασμός-ο-Αστέρης-πηγαίνει-στο-σπίτι-των-Βρουλάκηδων-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Γιαγιά Ειρήνη με τον Αστέρη κάνουν την αρχή του Σασμού

Παρόλο που πλέον ξέρουν ότι δεν ευθύνεται αυτός για την δολοφονία του Πετρή. Προσπαθεί να ξανά φτιάξει την ζωή του. Η Αργυρώ, η Μαρίνα και ο Άγγελος ορκίζονται εκδίκηση. Η γιαγιά Ειρήνη προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να στηρίξει την οικογένειά της. Οι Βρουλάκηδες και οι Σταματάκηδες κρατούν τις αποστάσεις τους.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Άσπα τη δύσκολη ώρα είναι στο πλευρό του Άγγελου

Ο Αστέρης μία μέρα βρίσκει στον δρόμο την Μανταρίνα, τον σκύλο του Πετρή και βλέπει πως είναι ταλαιπωρημένη. Αποφασίζει λοιπόν να την συνοδεύσει μέχρι το σπίτι των Βρουλάκηδων παρά τον κίνδυνο. Όταν η γιαγιά Ειρήνη τον βλέπει στο κατώφλι του σπιτιού εξοργίζεται.

Σασμός-ο-Αστέρης-πηγαίνει-στο-σπίτι-των-Βρουλάκηδων-

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 127 , 128 , 129

Ο Αστέρης προσπαθεί να της εξηγήσει πως η Μανταρίνα δεν φαίνεται καλά και πως χρειάζεται άμεσα κτηνίατρο με χαμηλωμένο το κεφάλι, ελπίζοντας μέσα του πως έστω κι έτσι θα μπορέσει να σώσει τουλάχιστον ένα μέλος από την οικογένεια των Βρουλάκηδων.

Η γιαγιά Ειρήνη παγώνει βλέποντάς τον έτσι. Τον κοιτάζει και το ξέσπασμά της είναι έντονο. Ξεκινάει να ουρλιάζει πως τους ρήμαξε την ψυχή και πως η καταστροφή που τους έφερε θα στοιχειώνει για πάντα την οικογένειά της. Ο Αστέρης είναι βαθιά μετανιωμένος και της αναφέρει πως μπορεί να είναι ελεύθερος όμως ακόμη νιώθει ένοχος.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός βάφει τα χέρια του με αίμα ξανά

Χαϊδεύει για λίγο την Μανταρίνα και ύστερα απομακρύνεται από όλους. Η Μανταρίνα χρειάζεται άμεσα κτηνίατρο όμως οι Βρουλάκηδες δεν προλαβαίνει και πεθαίνει. Θάβεται δίπλα στο αφεντικό της τον Πέτρή σε μία σκηνή που θα ραγίσει καρδιές.

Σασμός-ο-Αστέρης-πηγαίνει-στο-σπίτι-των-Βρουλάκηδων-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close