Σασμός-Παύλος-Αιμιλία

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Παύλος χωρίζει την Αιμιλία και τον Δημήτρη. 

Σώπα ρε τον Παύλο…

Η Αιμιλία, η πρώην σύζυγος του Παύλου, εμφανίζεται μετά από πολλά χρόνια στο χωριό. Επισκέπτεται τη Μαρίνα, την γιαγιά Ειρήνη και τον Παύλο δημιουργώντας ένα κλίμα συγκίνησης.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο έρωτας της Αργυρώς και του Αστέρη φουντώνει

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός τρελαίνεται με την μάνα του

Πως θα εξελιχθεί όμως η σχέση του Δημήτρη και της Αιμιλίας στον Σασμό;  Η Καλλιόπη ξεσπάει πάνω στην Αργυρώ κατηγορώντας τη για την απόφαση του Αστέρη αλλά και ότι έχει διαλύσει την οικογένειά της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που πνίγηκε ο Παύλος

Σασμός: Αυτός θα βγάλει την Καλλιόπη απο τη φυλακή

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αιμιλία προσπαθεί να πείσει την Στέλλα να κάνει πίσω στην υπόθεση με τον Ευθύμη

Ταυτόχρονα, αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο μια και καλή. Παράλληλα, η απόσταση μεταξύ της Αργυρώς και του Σταύρου όλο και μεγαλώνει. Ο χωρισμός τους μοιάζει αναπόφευκτος.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη κυκλοφορεί και οπλοφορεί

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης σε συμμαχία με την εισαγγελέα

Η Αιμιλία αποκαλύπτεται ότι συνεργάζεται κρυφά με τον Λευτέρη. Μάλιστα σπεύδει να προειδοποιήσει τον μυστικό της σύμμαχο ότι η κάλυψή του βρίσκεται σε κίνδυνο όπως και ο ίδιος.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα οδηγεί τον Αστέρη στην αγκαλιά της Αργυρώς

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης θα πάρει νέα εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια: 21 , 22 , 23 , 24

Στο μεταξύ η ένταση στη σχέση της με τον Δημήτρη όλο και μεγαλώνει με τον Παύλο να είναι η αιτία για όσα γίνονται. Οι δυο τους φτάνουν στα όριά τους. Θα χωρίσουν οριστικά Δημήτρης και Αιμιλία στην σειρά, σύμφωνα με το youfly, Σασμός ή θα το παλέψουν;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close