Σασμός-Καλλιόπη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως η Καλλιόπη κυκλοφορεί και οπλοφορεί.

Ποιος την είδε και δεν φοβήθηκε…

Η Καλλιόπη ζει με τη σκιά του Παύλου και κυκλοφορεί παντού με ένα όπλο προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στον Μαθιό, όπως θα δούμε στη συνέχεια του «Σασμού».

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης σε συμμαχία με την εισαγγελέα

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα οδηγεί τον Αστέρη στην αγκαλιά της Αργυρώς

Μετά τη σύλληψη του Κώστα, η Καλλιόπη αποφυλακίστηκε κι επέστρεψε σπίτι της. Γρήγορα, όμως, ήρθε αντιμέτωπη με τα “φαντάσματα” του παρελθόντος. Ο Παύλος Βρουλάκης επέστρεψε για να την στοιχειώσει και όλες οι κακές αναμνήσεις γύρισαν και τις προκάλεσαν τεράστιο φόβο.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια: 21 , 22 , 23 , 24

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος λέει στον Νικηφόρο πως ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του

Η Καλλιόπη έχει χάσει τον ύπνο της στο «Σασμό» κι ο Μαθιός αρχίζει να αγωνιά για τη μητέρα του. Η καπετάνισσα βρίσκεται στο σαλόνι και την έχει πάρει ο ύπνος όταν ο γιος της την πλησιάζει και την σκουντάει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος σώζει τη Καλλιόπη από τη φωτιά

Σασμός: Η Καλλιόπη στήνει ενέδρα θανάτου στον Παύλο Βρουλάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος έρχεται στο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Η Καλλιόπη πετάγεται και τρομάζει. «Μάνα, τι το θες το όπλο;», τη ρωτάει και κοιτάει σοκαρισμένος. Η Καλλιόπη προσπαθεί να του εξηγήσει, σύμφωνα με το youfly, αλλά ο Μαθιός ξέρει πολύ καλά γιατί η μητέρα του κυκλοφορεί οπλισμένη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Βασιλική και Μαθιός σε κλειστό γάμο

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο μεγαλύτερος φόβος του Αντώνη και της Μαρίνας γίνεται πραγματικότητα

Γρήγορα θα αναμετρηθεί με τον Παύλο, αλλά η μοίρα θα τους φέρει αντιμέτωπους με άλλες καταστάσεις που θα τους αλλάξουν τη ζωή. Τα νέα επεισόδια που έρχονται από την επόμενη εβδομάδα αναμένονται καθηλωτικά. Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close