Σασμός: Ο Αστέρης αποφασισμένος για εκδίκηση

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αστέρης αποφασισμένος για εκδίκηση.

Αυτό δεν θα ήθελα να το χάσω…

Μεγάλη ανατροπή σε όλα όσα ζήσαμε στην πρώτη σεζόν θα φέρει ο Στέλιος Μάινας στον ρόλο του Παύλου Βρουλάκη. Η επιστροφή του φέρνει νέες φουρτούνες. Επιστροφή για εκδίκηση και όλα δείχνουν πως τίποτα δεν θα μπορεί να τον εμποδίσει από τους στόχους του.

Η επανένωση της Αργυρώς και του Αστέρη ήταν κάτι που συγκίνησε όλους τους fan’s της σειράς. Το ζευγάρι που όλοι αγαπήσαμε και πονέσαμε μαζί του επιστέφει με ένα παθιασμένο φιλί. Η Αργυρώ είναι έτοιμη να ζυγίσει ξανά και να συγχωρέσει τον Αστέρη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα spoilers του β’ κύκλου

Σασμός: Ο Αστέρης ένα βήμα πριν την κατάθλιψη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μύρωνας επιστρέφει για το καλό της Άσπας

Τραγικές φιγούρες η Καλλιόπη και η Βασιλική. Η καπετάνισσα πλημμυρισμένη τύψεις λυγίζει. Η επίσκεψη της Βασιλικής στο κρατητήριο ντυμένη νύφη έγινε στην πραγματικότητα ή ήταν κάποιο όραμα του Μάθιου;

Η αλλαγή της εμφάνισης του Γιώργο Γεροντιδάκη προσκάλεσε πολλά σχόλια από τους τηλεθεατές. Η εμφάνιση του πλέον θυμίζει Κρητικό. Ένας άντρας αυστηρός και ίσως τον δούμε και επιθετικό…

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης κρύβει πολλά μυστικά απο την Θοδώρα

Σασμός: Το ψεύτικο όνομα του νέου υπαστυνόμου

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτοκτονεί η Άσπα;

Ξεσκεπάζονται όλα τα μυστικά στη δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς Σασμός. Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό για πολύ. Ο Αστέρης μαθαίνει πως ο μικρός Πετρής είναι δικό του παιδί. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για τον πρωταγωνιστή μας.

Η φλόγα του έρωτα τους έχει αναζωπυρωθεί, παρόλα αυτά ο Αστέρης δεν μπορεί να κατανοήσει και να συγχωρέσει την Αργυρώ που σχεδόν δύο χρόνια του έκρυβε την αλήθεια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική μπαίνει ασπίδα μπροστά στον Μαθιό

Σασμός: Ο Αστέρης νιώθει προδομένος απο την Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα σκοτώνεται με την Αργυρώ

Νιώθει προδομένος από τα ψέματα της. Αν του είχε μιλήσει για το παιδί όλα θα ήταν διαφορετικά. Η βεντέτα θα είχε τελειώσει και δε θα χυνόταν άδικα άλλο αίμα.

Η Αργυρώ λυγίζει…Ο Σταύρος έχει απομακρυνθεί. Βλέποντας πως για την γυναίκα του δεν έχει τελειώσει η ιστορία της με τον Αστέρη παίρνει την απόφαση να επιστρέψει οριστικά στα Γιάννενα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ γίνεται δολοφόνος;

Σασμός: Η Αργυρώ μιλά στο τηλέφωνο με τον Αστέρη και ο Σταύρος λυσσάει

Δείτε ακόμη Σασμός: Τί ενώνει τη μάνα της Στέλλας με τη γυναίκα του Παύλου;

Ο μικρός Πετρής μπορεί να ενώσει και πάλι τις οικογένειες Βρουλάκη και Σταματάκη. Πώς θα διεκδικήσει ο Αστέρης τον γιο του και ποια θα είναι η αντίδραση των Βρουλάκηδων;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close