Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού Αστέρης και Αργυρώ κάνουν νέα αρχή.

Καιρός ήταν ρε παιδιά <3

Νέα αρχή για Αστέρη και Αργυρώ

Από τη στιγμή που ο Πέτρος επιστρέφει στα χέρια της, η Αργυρώ βλέπει τη ζωή να της χαμογελάει ξανά. Έχοντας και στο πλευρό της τον Αστέρη, ξέρει πως στο εξής όλα μπορεί να τα αντιμετωπίσει.

Αρχίζουν λοιπόν να κάνουν νέα πλάνα για τη ζωή τους, όμως στο πίσω μέρος του μυαλού της δεν παύει να τη βασανίζει η σκέψη ότι ο Πέτρος είναι παιδί του Αστέρη και εκείνος το αγνοεί.

Δείτε ακόμα Σασμός: O Σταύρος κάνει μεγάλο κακό λίγο πριν πεθάνει

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός : Ποιο μεγάλο όνομα αποχωρεί

Αντώνης και Μαρίνα ανακοινώνουν τον γάμο τους

Λίγο πριν φύγουν για την Αθήνα, ο Αντώνης και η Μαρίνα αποφασίζουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους ενώπιον θεού και ανθρώπων. Λένε στην Αργυρώ, τη γιαγιά και την Άσπα πως ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και όλοι γύρω τους ξεκινούν τις προετοιμασίες για τον καλύτερο γάμο της χρονιάς.

Η Αργυρώ είναι φανερά συγκινημένη, αλλά την ίδια στιγμή χαίρεται που θα καμαρώσει τη μητέρα της στο πλάι του άντρα που αγαπάει τόσο πολύ. Δεν θα διστάσει μάλιστα να μοιραστεί τα καλά νέα με τον Αστέρη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Φαρμάκης σκοτώνει τη Στέλλα

Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος συλλαμβάνεται

Ο Μύρωνας κάνει πρόταση γάμου στην Άσπα

Μπορεί να πέρασε μεγάλο πόνο στη ζωή της μέχρι σήμερα, όμως φαίνεται πως η ζωή τής χρωστάει μεγάλη χαρά. Ο Μύρωνας της κάνει πρόταση γάμου, ενώ της αποκαλύπτει πως πάντα ήταν ερωτευμένος μαζί της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική βάζει στη θέση της την Τζένη

Σασμός-Άσπα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα αποχωρούν από τη σειρά

Παρόλο που στην αρχή θα φανεί επιφυλακτική, τελικά θα του δώσει το δικαίωμα να της χαρίσει τη ζωή που της αξίζει. Οι δυο τους θα μοιραστούν στιγμές αγάπης και έρωτα και μάλιστα δεν θα αργήσουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η αποκάλυψη του μυστικού ξεσηκώνει νέο μίσος

Σασμός-Μύρωνας-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο ματωμένος γάμος

Ο Μαθιός κατηγορείται για τον φόνο του Πάνου

Ο Ευθύμης, έχοντας βάλει σκοπό της ζωής το να καταστρέψει τον Μαθιό, οργανώνει να κατηγορηθεί ο τελευταίος για τον φόνο του Πάνου. Πώς; Απλά, βάζοντας το πιστόλι που τον σκότωσε μέσα στο αυτοκίνητό του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Καλλιόπη και Μαρίνα συμμαχούν για να χωρίσει η Αργυρώ με τον Αστέρη

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο μικρός Πετρής αρρωσταίνει βαριά

Οι αστυνομικές δυνάμεις του χωριού θα φτάσουν γρήγορα στα ίχνη του, όμως η Βασιλική και η Καλλιόπη γνωρίζοντας ότι πίσω απ’ όλα κρύβεται ο Φαρμάκης, τον φυγαδεύουν. Μαζί με τον Αστέρη θα γίνουν μια γροθιά και θα αποδείξουν ότι ο Μαθιός είναι αθώος.

Δείτε ακόμα Σασμός : Νικηφόρος και Νάντια κάνουν τεστ DNA

Σασμός-Πάνος-

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 77 , 78 , 79 , 80 , 81

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close