Σασμός-Καλλιόπη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Καλλιόπη κινεί τα νήματα για άλλη μια φορά.

Ερε λύσσα κακιά αυτή η γυναίκα…

Μετά τον χωρισμό της Βασιλικής και του Μαθιού η καπετάνισσα διατάζει τον θάνατο του Παύλου Βρουλάκη και οι ανιψιοί της που δεν θέλουν να της χαλάσουν το χατίρι, οργανώνουν την εξόντωσή του. Το σχέδιό τους όμως θα χαλάσει με την εμφάνιση του Μαθιού και του Αστέρη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Καταδίωξη σοκ για τον Λευτέρη – Τρέχει με την μητέρα του στα χέρια

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος απειλεί άσχημα τον Αστέρη και τα παίζει όλα για όλα

Δεν ήθελε να πληρώσει για να πάρει πίσω τα κτήματα του άντρα της, όμως όταν έμαθε ότι η Αργυρώ θέλει να σεβαστεί την επιθυμία του Αγγελου και να τα κρατήσει, έγινε ακόμα πιο έξαλλη!

Μέρες τώρα, η Καλλιόπη Σταματάκη μένει άυπνη και δεν μπορεί να βρει τη λύση που θα φέρει ξανά πίσω στα χέρια της την περιουσία της. Και αφού οι γιοι της, Μαθιός και Αστέρης, έχουν αποφασίσει να μην τη βοηθήσουν, εκείνη απευθύνεται στα ανίψια της που δεν της χαλούν ποτέ χατίρι.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική νιώθει να πνίγεται μέσα στον γάμο της

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Πάει για Τρίτη σεζόν η σειρά;

Στο πλευρό της όμως έχει και τον Νικηφόρο, ο οποίος έχει αρχίσει να αναπτύσσει προσωπική έχθρα αφού πλέον είναι σίγουρος πως αυτός κρύβεται πίσω από τον θάνατο του πατέρα του, Στεφανή.

Οι τέσσερίς τους λοιπόν, σύμφωνα με το tv24, αποφασίζουν πως η μόνη κίνηση που θα φέρει αποτέλεσμα είναι να φύγει από τη μέση ο Παύλος. «Σκοτώστε τον!», τους μηνύει η Καλλιόπη και τα λόγια της αποτελούν για εκείνους εντολή. Τα ξαδέλφια έχουν ήδη στο μυαλό τους το σχέδιο και το μόνο που μένει είναι να το θέσουν σε εφαρμογή.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης αποκαλύπτει τα πάντα στην Θοδώρα

Σασμός: Καλλιόπη και Παύλος θα συνεργαστούν

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο συγγραφέας της σειράς μας δίνει spoiler για το τέλος Αστέρη – Αργυρώ

Κλείνουν λοιπόν ραντεβού στον Παύλο λέγοντάς του ότι θέλουν να του μιλήσουν για να λύσουν όλα όσα τους βαραίνουν τόσα χρόνια. Τόπος συνάντησης είναι η περιοχή των κτημάτων, όπου ο Παύλος δεν αργεί να εμφανιστεί.

Ο Παύλος φτάνει στο σημείο του ραντεβού αλλά αυτό που δεν περιμένει να δει μπροστά του είναι τον Δημητρό και τον Νικολή, με όπλα στα χέρια. «Τι κάνετε μωρέ εδά; Γι’ αυτό με σύρατε στα βουνά; Για να με βγάλετε από τη μέση πιο γρήγορα;», τους ρωτάει για να κερδίσει χρόνο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης κοντά στο τέλος

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Σε πόλεμο η οικογένεια των Σταματάκηδων

Κανένας από τους δύο δεν απαντά, απλά σηκώνουν πιο ψηλά τα όπλα για να έχουν καλύτερο στόχο. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός και ο Αστέρης που έχουν ενημερωθεί από τον Νικηφόρο για το ραντεβού θανάτου που έχουν ορίσει με τον Παύλο, φτάνουν στο ίδιο σημείο με γρήγορους ρυθμούς.

Τα όπλα των Σταματάκηδων σημαδεύουν τον Παύλο και λίγα λεπτά πριν πατήσουν την σκανδάλη, ο Αστέρης ορμάει πάνω στα ξαδέλφια του και τους κόβει. Ο Παύλος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που του έχει συμβεί. Μόλις κέρδισε τη ζωή του και το οφείλει σε έναν Σταματάκη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική ανάμεσα σε Μαθιό και Ευθύμη

Σασμός-Αστέρης-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη τα τελειώνει όλα

«Σε ευχαριστώ, κοπέλι μου, σου χρωστάω τη ζωή μου. Δεν ξέρω αν ήμουν εγώ στη θέση σου αν θα με είχα σώσει. Η αλήθεια είναι ότι δεν σας έχω κάνει και λίγα», του λέει με περισσή ειλικρίνεια και ο Αστέρης απλά του ζητάει να φύγει.

Ο Δημητρός και ο Νικολής δεν πιστεύουν στα μάτια τους. Ο Μαθιός τους λέει να επιστρέψουν στο χωριό τους και να μη βοηθήσουν ποτέ ξανά τη μάνα τους στα άβουλα σχέδιά της. Και οι δύο το βάζουν στα πόδια και υπόσχονται να μείνουν μακριά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close