Σασμός-Σταύρος-Αργυρώ-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Σταύρος γίνεται η σκιά της Αργυρώς. 

Αυτό το παιδί δεν λέει να καταλάβει ότι η Αργυρώ θέλει τον Αστέρη. Τί άλλο να κάνει ρε πουλάκι μου; Να στο ζωγραφίσει;

Ο Σταύρος είναι πια εκτός ελέγχου. Κάνει άλλη μία προσπάθεια να σώσει το γάμο του με την Αργυρώ, εκείνη όμως δεν μπορεί να προσποιείται άλλο και ζητά διαζύγιο. Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, η Στέλλα δέχεται να τον αναλάβει και μπαίνει στη μέση ενός πολέμου που θα φέρει την αποκάλυψη σκληρών μυστικών.

Ο Σταύρος είναι έτοιμος για όλα. Τα βάζει με τη Μαρίνα γιατί θεωρεί ότι καλύπτει την κόρη της αντί να προσπαθεί να την συνετίσει και βλέπει γύρω του μόνο εχθρούς.

Παρόλα αυτά συνεχίζει να πιστεύει ότι αυτός και η Αργυρώ ανήκουν μαζί και παρά τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα κάνει άλλη μία προσπάθεια να την προσέγγιση ζητώντας της να σώσουν το γάμο τους και να μείνουν μαζί για χάρη του παιδιού τους.

Δείτε ακόμα Σασμός: Σε ευχαριστώ κοπέλι μου, σου χρωστάω τη ζωή μου

Σασμός-Σταύρος-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Καταδίωξη σοκ για τον Λευτέρη – Τρέχει με την μητέρα του στα χέρια

Όμως η Αργυρώ ξέρει καλά πως ότι είχαν μεταξύ τους έχει τελειώσει. Δεν θέλει πια να λέει ψέματα ούτε σε εκείνον αλλά ούτε και στον ίδιο της τον εαυτό και είναι αποφασισμένη να γράψει το τέλος. Ένα τέλος που ο Σταύρος δεν είναι καθόλου έτοιμος να δεχτεί.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος απειλεί άσχημα τον Αστέρη και τα παίζει όλα για όλα

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική νιώθει να πνίγεται μέσα στον γάμο της

Νιώθει προδομένος και η πίκρα του μετατρέπεται πια σε δίψα για εκδίκηση χωρίς να γνωρίζει ότι ο γάμος του με την Αργυρώ έχει καταρρεύσει.  Ο Αστέρης προσπαθεί να την πλησιάσει για να κλείσει ένα λογαριασμό που παραμένει εδώ και πολύ καιρό ανοιχτός.

Θέλει να της πει ότι εκείνος ήταν ο άνθρωπος που της έδωσε το νεφρό του και της έσωσε τη ζωή γιατί νιώθει πως αυτό είναι άλλο ένα μυστικό στον τοίχο που χωρίζει τους Σταματάκηδες από τους Βρουλάκηδες.  Έναν τοίχο που οι δυο τους προσπάθησαν πολύ για να τον ρίξουν αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να το σηκώσουν ακόμα πιο ψηλά.

Δείτε ακόμα Σασμός: Πάει για Τρίτη σεζόν η σειρά;

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Λευτέρης αποκαλύπτει τα πάντα στην Θοδώρα

Τώρα, ο Αστέρης θέλει να της πει την αλήθεια ώστε να μην την μάθει από κάποιον άλλον όμως δεν είναι καθόλου εύκολο να το κάνει όταν την έχει απέναντί του και στο τέλος οι λέξεις, δε βγαίνουν. Την ίδια στιγμή η Βασιλική ζητά από τον Μαθιό να της πει τι ακριβώς είναι αυτό που χρωστάει η Αργυρώ στον Αστέρη.

Όμως δεν παίρνει απάντηση. Πιεσμένη από τις απειλές του Σταύρου η Αργυρώ αποφασίζει να κάνει αίτηση διαζυγίου και απευθύνεται στον άνθρωπο που δεν περίμενε ποτέ να την βοηθήσει. Η Στέλλα ήταν η πρώτη που την πλησίασε για να της πει ότι ο Αστέρης ήθελε να φύγει εξαιτίας της και με την κίνηση αυτή κέρδισε την εμπιστοσύνη της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο συγγραφέας της σειράς μας δίνει spoiler για το τέλος Αστέρη – Αργυρώ

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανώλης κοντά στο τέλος

Έτσι πάει τώρα να την βρει και την ζητάει να αναλάβει την υπόθεση της. Ο Σταύρος συνεχίζει να φωνάζει ότι θα διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού ισχυριζόμενος πως η μητέρα του έχει σχέση με έναν άλλον άντρα νιώθοντας πως είναι ικανός να φτάσει στα άκρα.

Η Αργυρώ εναποθέτει όλες τις ελπίδες της στη δικηγόρο της η οποία βρίσκεται ξαφνικά στη μέση ενός πολέμου. Ο Σταύρος θα την ζητήσεις το λόγο για τον οποίο ανέλαβε την εκπροσώπηση της γυναίκας του σε ένα διαζύγιο που που όπως όλα δείχνουν θα είναι πολύ σκληρό και τότε άθελά της θα του αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό που και εκείνη έμαθε τυχαία.

Δείτε ακόμα Ο πιο τρυφερός μπαμπάς : O Oρφέας Αυγουστίδης πόζαρε αγκαλιά με τον γιο του

Σασμός-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Σε πόλεμο η οικογένεια των Σταματάκηδων

Ότι δηλαδή, ο Αστέρης έδωσε το νεφρό του στην Αργυρώ. Εξοργισμένος που η γυναίκα που αγαπάει είναι μοιραία δεμένη με έναν άλλον άντρα, αυτός θα αποφασίσει να την πονέσει όσο τον πόνεσε. Γι’ αυτό και θα βάλει κάποιον να την παρακολουθήσει ώστε να έχει τα απαραίτητα στοιχεία για να την καταστρέψει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close