Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 48,49,50,51 .  Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Β κύκλο. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Αχ δυο κουκλάκια  😍😍

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο48 στις 12/12/2022

Επεισόδιο 48

Δευτέρα 

Ο Σταύρος συγκρούεται με τη Μαρίνα και ο Αστέρης προσπαθεί να πει στην Αργυρώ την αλήθεια για το νεφρό. Κι ενώ ο Νικηφόρος παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι με την Νάντια, εκείνη αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το εκμεταλλευτεί για να φτάσει στον Μαθιό.  Πρέπει να μάθω αν αυτός είναι ο πατέρας μου μονολογεί και αποφασίζει να πλησιάσει ακόμα πιο κοντά αυτή την οικογένεια, ώστε να βρει τις απαντήσεις που ψάχνει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος γίνεται η σκιά της Αργυρώς

Σασμός: Ο Σταύρος γίνεται η σκιά της Αργυρώς

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική αποκαλύπτει στην Αργυρώ πως την έσωσε ο Αστέρης

Την ίδια στιγμή ο Ευθύμης με τον Πάνο στο γηροκομείο προσπαθούν να πιάσουν τον Λευτέρη που θέλει να φυγαδεύσει τη μητέρα του και η Βασιλική θέλει να μάθει τι χρωστάει η Αργυρώ στον Αστέρι. Εγώ έδωσα το νεφρό μου στην Αργυρώ, της λέει και εκείνη παθαίνει σοκ.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο49 στις 13/12/2022

Επεισόδιο 49

Τρίτη

Η Καλλιόπη ανακοινώνει τις αποφάσεις στην οικογένεια, ενώ ο Σταύρος δέχεται την χαριστική βολή από την Αργυρώ. Παράλληλα η Αιμιλία και ο Παύλος έρχονται ολοένα και πιο κοντά προκαλώντας τον Δημήτρη να πάρει μία παρορμητική απόφαση.

Δείτε ακόμη Σασμός: Σε ευχαριστώ κοπέλι μου, σου χρωστάω τη ζωή μου

Σασμός: Ο Σταύρος απειλεί άσχημα τον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Καταδίωξη σοκ για τον Λευτέρη – Τρέχει με την μητέρα του στα χέρια

Την επόμενη μέρα η Αργυρώ πιεσμένη από την οργή του Σταύρου, αναγκάζεται να κάνει κάτι που δεν περίμενε ποτέ. Συγκεκριμένα ζητάει τη βοήθεια της Στέλλας και εκείνη της την δίνει απλόχερα.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 50 στις 14/12/2022

Επεισόδιο 50

Τετάρτη

Θα σε βοηθήσω σαν γυναίκα προς γυναίκα. Ό,τι κι αν έχει συμβεί ανάμεσα μας δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να σου πάρει το παιδί, της λέει η Στέλλα. Στην πορεία όμως τα πράγματα δε δείχνουν καλά, καθώς ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα. Θα πάρω το παιδί και θα εξαφανιστώ, μονολογεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος απειλεί άσχημα τον Αστέρη και τα παίζει όλα για όλα

Σασμός: Ο Σταύρος απειλεί άσχημα τον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική νιώθει να πνίγεται μέσα στον γάμο της

Την ίδια στιγμή η Νάντια συνεχίζει να δημιουργεί πρόβλημα στον Μαθιό που νιώθει να βαδίζει πάνω σε κινούμενη άμμο, ξέρει όμως πως η παρουσία της στην ζωή του μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα γι’ αυτό και σκέφτεται πως θα την απομακρύνει. Ο Λευτέρης έχει υποψίες πως ο Ευθύμης τον έχει καταλάβει καθώς κάποιος έχει μιλήσει ο Νικηφόρος δέχεται μία ριψοκίνδυνη πρόταση από τα ξαδέρφια του.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 51 στις 15/12/2022

Επεισόδιο 5

Πέμπτη 

Ενώ ο Μανώλης συμπαραστέκεται στην Τζένη που έχασε τη γιαγιά της. Ο Παύλος επιστρέφει στο σπίτι και η Μαρίνα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το θανάσιμο κίνδυνο που διατρέχει ο Αντώνης. Η Αργυρώ καλείται να αντιμετωπίσει και έμπρακτα τις απειλές του Σταύρου και εναποθέτει τις ελπίδες της στην Στέλλα.

Που ακούει έκπληκτη της αποκάλυψης του Ευθύμη καθώς ο Δημήτρης λείπει η Αιμιλία και ο Παύλος έρχονται κοντά. Η Καλλιόπη όμως δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Πάει για Τρίτη σεζόν η σειρά;

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης αποκαλύπτει τα πάντα στην Θοδώρα

Η μεγάλη απειλή ωστόσο έρχεται από αλλού. Τα ξαδέρφια των Σταματάκηδων αποφασίζουν να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους και εμπλέκουν τον Νικηφόρο. Ο τελευταίος ενημερώνει τον Αστέρη και τον Μαθιό και όλοι μαζί πηγαίνουν στα χωράφια των Βρουλάκηδων.

Εκεί βρίσκονται ο Νικολής και ο Δημήτρης που έχουν αποφασίσει να καταστρέψουν την περιουσία τους. Μόλις φτάνουν στα κτήματα ο Αστέρης βλέπει τον Δημητρό να ρίχνει κάτω τον Παύλο και να τον σημαδεύει με όπλο προσπαθώντας να τον σκοτώσει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο συγγραφέας της σειράς μας δίνει spoiler για το τέλος Αστέρη – Αργυρώ

Σασμός-Αστέρης-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Τόλης εκβιάζει την Καλλιόπη

Ο Αστέρης ορμά πάνω στον ξάδερφό του για να τον σταματήσει και ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός. Ο Αστέρης τότε παγώνει όμως συνειδητοποιεί πως η σφαίρα δεν τον έχει χτυπήσει.

Στην προσπάθειά του να σώσει τον Παύλο πλακώνονται στο ξύλο με τον ξάδερφό του και εκείνη την ώρα εμφανίζεται ο Νικηφόρος με τον Αντώνη. Ο τελευταίος συλλαμβάνει το Νικολή και τον Δημητρό με τον Παύλο να ευχαριστεί τον Αστέρη που του έσωσε τη ζωή. Η Καλλιόπη είναι σε κατάσταση σοκ μη μπορώντας να πιστέψει πως οι γιοι της ευθύνονται για το ότι συνελήφθησαν τα ξαδέρφια της.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 52 , 53 , 54 , 55 , 56

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close