Σασμός: Ο Σταύρος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σταύρος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη

Δεν πάει να κόψει το σβέρκο του τι μας νοιάζει εμάς;; Πλάκα κάνω πλάκα

Θα τον δούμε την Κυριακή στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τον Σασμό, ωστόσο το πρωί της Πέμπτης 27/10 στην εκπομπή Super Κατερίνα, έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη ο Γιώργος Χριστοδούλου, ή αλλιώς Σταύρο!

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Νικηφόρος στήνουν σχέδιο για να βγάλουν από τη μέση τον Παύλο

Σασμός-Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική στο γάμο βλέπει κάτι που την καταρρακώνει

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του και την εμπειρία του στη σειρά ενώ πέρασε σε μια προσωπική αποκάλυψη για τον εθισμό του στο αλκοόλ, και τον λόγο που οδηγήθηκε εκεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος τρελαίνεται όταν κάνει τσακωτούς Αστέρη – Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια: 28 , 29 , 30 , 31

«Έμπλεξα με το αλκοόλ μετά από μια δύσκολη ερωτική σχέση. Έπινα ένα μπουκάλι τη μέρα, δεν μπορούσα να το ελέγξω. Την άλλη μέρα ξυπνούσα κι ένιωθα ένα μηδενικό. Η γυναίκα μου ήταν καταλυτικός παράγοντας για να το κόψω, ήθελα να είμαι ευτυχισμένος.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος πιέζει την Αργυρώ και αυτή αντιδρά

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Τόλης μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι φονιάς και το λέει στον Αστέρη

Το καταλαβαίνω ότι η Αργυρώ έχει δώσει την καρδιά της κάπου αλλού, δεν νομίζω ότι θα ακολουθήσει τον Σταύρο εύκολα. Μπορεί να φτάσουν στο διαζύγιο, αλλά είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει εύκολα. Ο Σταύρος θα περάσει πολύ μεγάλες δοκιμασίες και αυτά που θα περάσει θα τον μετακινήσουν λίγο» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close