Σασμός: Η Βασιλική στο γάμο βλέπει κάτι που την καταρρακώνει

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Βασιλική στο γάμο βλέπει κάτι που την καταρρακώνει. 

Βρε Βασιλική μου… τι άλλο θα γίνει με εσένα…

Παρά την άρνηση του Παπαμιχάλη να τελέσει το γάμο του Μαθιού με την Βασιλική οι ετοιμασίες προχωρούν κανονικά και όλα δείχνουν έτοιμα, εκείνη ντύνεται νύφη και εκείνος γαμπρός και το χωριό αρχίζει να μαζεύεται στην εκκλησία.

Αυτή τη φορά κανείς δεν μπορεί να σταματήσει την ένωση των δύο ανθρώπων που ήθελαν χρόνια να είναι μαζί η Βασιλική με τον Μαθιό παντρεύονται και η συγκίνηση είναι διάχυτη σε όλους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος τρελαίνετε όταν κάνει τσακωτούς Αστέρη – Αργυρώ

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια: 28 , 29 , 30 , 31

Το γλέντι στην πλατεία στήνεται λίγο αργότερα ενώ την ίδια στιγμή το ΣΔΟΕ κάνει έφοδο στο μπαρ του Λευτέρη παρόλα αυτά ο Λευτέρης καταφέρνει να εξαφανιστεί αφήνοντας πίσω τον Παύλο να τα κανονίσει.

Όμως την ώρα που γίνεται το γλέντι στην πλατεία του χωριού με όλους τους χωριανούς μαζεμένος να γιορτάζουν το γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής κανείς δεν περίμενε ότι κάτι μπορεί να χαλάσει το όμορφο κλίμα κι όμως η Βασιλική βλέπει κάτι που την καταρρακώνει και δείχνει πως οι σκιές πάνω από την σχέση των των δύο νιόπαντρων δεν έχουν διαλυθεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος πιέζει την Αργυρώ και αυτή αντιδρά

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Τόλης μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι φονιάς και το λέει στον Αστέρη

Αντίθετα όλο και πυκνώνουν, ο Μανώλης έχοντας εξομολογηθεί στον Πάπα Μιχάλη όλη την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή νιώθει για άλλη μία φορά τις τύψεις να τον κυριεύουν.

Το γεγονός ότι ο παππάς δεν άντεξε κι αυτό το φορτίο στην συνείδηση του και αποφάσισε να πάει σε μοναστήρι βαραίνει τον ίδιο που θεωρεί πως το μόνο που κατάφερε με την εξομολόγηση του ήταν να διαλύσει έναν ακόμη άνθρωπο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Παύλος και Αιμιλία τα ξαναβρίσκουν – Ο γιος τους ζει

Σασμός:

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτά είπε ο Μανώλης στον παπα-Μιχάλη και τον έστειλε στο μοναστήρι

Στο μεταξύ η Αργυρώ βρίσκεται στην πλατεία και παρακολουθεί το γλέντι του γάμου κρυφά χωρίς να την αντιληφθεί κανείς όμως την ίδια στιγμή ο Σταύρος βρίσκεται στο σπίτι τους και την αναζητά εκτός εαυτού πια και σίγουρος ότι γυναίκα του βρίσκεται με τον Αστέρη και πηγαίνει τους βρει έτοιμος για όλα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το 7Μέρεςtv, όμως η Στέλλα που όντως είναι στο πλάι του ανοίγει την καρδιά της και του ζητά να δώσει στην σχέση τους άλλη μία ευκαιρία, θέλει οι δυο τους να είναι ξανά μαζί και είναι έτοιμη να αφήσει ότι έγινε στο παρελθόν οριστικά πίσω της. Γι’ αυτό και του αποκαλύπτει ότι γνωρίζει για την μεταμόσχευση νεφρού η οποία χάρισε στην Αργυρώ τη ζωή.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close