Σασμός-Αργυρώ-Σταύρος-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού θα δούμε τον Σταύρο να γίνεται πιεστικός. 

Σταύρο όσο πιεστικός και να γίνει, το μέλλον σου είναι προκαθορισμένο. ΑΣΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΩ ΙΣΟΝ LOVE FOREVER!!!!

Η απόσταση μεταξύ της Αργυρώς και του Σταύρου μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. “Δε με αφήνεις να σε βοηθάω, δε με αφήνεις να είμαι στο πλευρό σου ούτε να σταθώ στο πλάι σου” της επισημαίνει και συνεχίζει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Άγρια δολοφονία του Σταύρου

Τότε για πιο λόγο παντρευτήκαμε Αργυρώ; Για ποιο λόγο ήρθα μαζί σου από τα Γιάννενα όταν βρίσκεις συνεχώς αφορμές να με κρατάς μακριά απ’τη ζωή σου;” είναι τα λόγια του αλλά εκείνη εξακολουθεί να είναι χαμένη στις σκέψεις της.

Σασμός-Αργυρώ-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθιός και Βασιλική σε πελάγη ευτυχίας μετά το γάμο τους

Εκείνες περιλαμβάνουν μόνο τον πραγματικό πατέρα του Πετρή, τον Αστέρη, όμως και στο σπίτι της Μαρίνας το κλίμα δεν είναι εξίσου ευχάριστο. Ο Σταύρος ζητά συγνώμη από την Μαρίνα για τη συμπεριφορά του ενώ της εξομολογείται πως η σχέση του με την Αργυρώ πάει απ’ το κακό στο χειρότερο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική ένα βήμα πριν μάθει όλη την αλήθεια για τον Μαθιό και τον Στεφανή

Αυτό είναι και δικό σου σπίτι αλλά για την Αργυρώ δεν πρέπει να αναρωτιέσαι. Ούτε να αμφισβητείς τα συναισθήματά της. Η Αργυρώ μόλις έχασε το δεύτερο αδερφό της και το μόνο που αισθάνεται μέσα της είναι ένα τεράστιο κενό.

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαρίνα και Αργυρώ θα έρθουν αντιμέτωπες

Χρόνο χρειάζεται μόνο Σταύρο μου.” τον καθησυχάζει. Ο Αστέρης ανακοινώνει στην Αργυρώ ότι φεύγει για πάντα από το νησί και εκείνη χάνει την γη κάτω απ’τα πόδια της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η δραματική ιστορία του Βασίλη Σταματάκη και η σύντροφός του

Και ενώ αρχίζει η προετοιμασία του γάμου με την Βασιλική νύφη κι τον Μαθιό γαμπρό, η Αργυρώ δε σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη, πράγμα που προβληματίζει πάρα πολύ τη Μαρίνα.

Σασμός-Αργυρώ-Σταύρος-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close