Σασμός: Ο Τόλης μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι φονιάς και το λέει στον Αστέρη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Τόλης μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι φονιάς και το λέει στον Αστέρη.

Δύο κύκλους τώρα αυτόν τον Μαθιό δεν λέτε να τον αφήσετε να αγιάσει ρε παιδιά…ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΕΜΕΛΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΓΙΝΕΤΑΙ;

Λίγο πριν το θάνατο του ο Κώστας ίσως επειδή είχε προαισθανθεί πως το τέλος του πλησιάζει έγραψε ένα γράμμα στο συγκρατούμενο του Τόλη. Ο δεύτερος λοιπόν μετά από καιρό θα πάρει στα χέρια του τον φάκελο. Στην αρχή θα διστάσει, τελικά θα αποφασίσει να τον ανοίξει περιμένοντας πως θα διαβάσει ένα πιο προσωπικό αποχαιρετισμό του φίλου του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Παύλος και Αιμιλία τα ξαναβρίσκουν – Ο γιος τους ζει

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτά είπε ο Μανώλης στον παπα-Μιχάλη και τον έστειλε στο μοναστήρι

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως θα βρεθεί μπροστά σε μία περίεργη αποκάλυψη η οποία και θα τον βάλει σε δίλημμα για το αν θα πρέπει να μιλήσει ή όχι. Η αποκάλυψη έχει φυσικά να κάνει με την πρώην γυναίκα του Κώστα, την Άσπα και τον Άγγελο που έχασε τόσο ξαφνικά και άδικα τη ζωή του αλλά έχει και με κάτι άλλο.

Ο Τόλης φλέγεται από περιέργεια για να μάθει τι γράφει ακριβώς το γράμμα που του άφησε ο Κώστας πριν δολοφονηθεί. Αποφασίζει να το διαβάσει πριν το παραδώσει στην αστυνομία. Το άνοιγμα του φακέλου όμως είναι σα να απασφαλίζεται χειροβομβίδα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Άγρια δολοφονία του Σταύρου

Σασμός-Τόλης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική ένα βήμα πριν μάθει όλη την αλήθεια για τον Μαθιό και τον Στεφανή

Μένει άναυδος από το γεγονός ότι ο Κώστας αποκαλύπτει πως ο δολοφόνος του Στεφανή είναι ο Μαθιός. Ο Μαθιός Σταματάκης, ο αδερφός του κολλητού του φίλου, του Αστέρη.

Το δίλημμα του είναι μεγάλο γνωρίζοντας όλα όσα έγιναν και φαίνεται πως το γράμμα αυτό άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην βεντέτα που έχει αιματοκυλήσει ένα ολόκληρο χωριό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική ένα βήμα πριν μάθει όλη την αλήθεια για τον Μαθιό και τον Στεφανή

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος πιάνει Αστέρη και Αργυρώ στα πράσα

Διστάζει και δεν ξέρει τι να κάνει. Θα παραδώσεις το γράμμα στον Αστέρη καταστρέφοντας την οικογένειά των Σταματάκηδων ή θα το εξαφανίσει αφήνοντας έναν φονιά όπως και ο ίδιος είναι άλλωστε να μείνει ατιμώρητος; Ή μήπως να αποκαλύψει μόνο στον Αστέρη την αλήθεια; Θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Κινδυνεύει η ζωή του Λευτέρη

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close