Σασμός: Ο Σταυρός διαλυμένος αποχωρεί

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σταυρός διαλυμένος αποχωρεί.

Καημένε Σταύρο που να ήξερες πριν απο εσένα τι είχε η Αργυρώ… Θα είχες αποχωρήσει απο την αρχή

Η Αργυρώ, υγιής πια με την ανάσα ζωής του Αστέρη, συνεχίζει τη ζωή της με τον Σταύρο και το παιδί, μια ζωή όμως χλιαρή, μία ζωή ανατριχιαστικά μονότονη, χωρίς πάθος, χωρίς ερωτικές εξάρσεις και μία ζωή που ο Αστέρης κυριαρχεί στην καρδιά της. Που θέλει να τον διώξει κι εκείνος γυρίζει πιο δυνατός!

Η Αργυρώ με τον Σταυρό και το παιδί συνεχίζουν μία ήρεμη ζωή, όμως δεν αργεί να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την ώρα που ο Αστέρης με την Αργυρώ θα είναι και πάλι μαζί.

Σασμός-Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Το δραματικό φινάλε

Ο Σταύρος έχει μία ελπίδα ότι τώρα που είναι καλά, τα πράγματα γι’ αυτούς θα πάνε καλύτερα. Αντίθετα, η Αργυρώ γίνεται ακόμα πιο απόμακρη, ακόμα πιο  συγκρατημένη απέναντι του, ενώ ξεσπάει απίστευτα μετά τη διαπίστωση ότι ο Σταύρος έκανε παρέα με τον Αστέρη και μάλιστα  μιλούσε για πάντα με αυτόν.

Παράλληλα ο φόβος της ότι μπορεί ο Σταύρος άθελά του να του έχει εκμυστηρευτεί την αλήθεια για το παιδί, την κάνει ακόμα πιο έξαλλη. Ο Σταύρος όμως καταλαβαίνει ότι αυτό είναι μόνο η αφορμή. Η αιτία είναι και θα είναι ο Αστέρης!

Σασμός: Οι δύσκολες στιγμές που είχε στην ζωή του ο Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης ζητά να πάρει πίσω το παιδί του

Η αγάπη που έχει δώσει ο Σταύρος την Αργυρώ είναι τελείως διαφορετική από εκείνη που έχει δώσει η ίδια στον Σταύρο. Για εκείνον είναι ο μεγάλος του έρωτας, για εκείνη όμως είναι η απόλυτα ήρεμη και χωρίς χτυποκάρδι αγάπη.

Βλέπει τον Σταύρο ξεκάθαρα, νηφάλια, χωρίς την τρέλα του έρωτα, ενός έρωτα που μόνο στον Αστέρη έχει δώσει για πάντα. Η φλόγα του Αστέρη όμως για την Αργυρώ καίει και φουντώνει ακόμα πιο πολύ. Ήδη ο Σταύρος έχει καταλάβει τα πάντα.

Σασμός-Αστέρης-Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι νεκροί ζητάνε δικαίωση

Καιρό πριν, όπως είχαμε δει, είχε εκφράσει τους φόβους του ότι ο γάμος του με την Αργυρώ δεν εξελίσσεται καλά. Έκανε ωστόσο υπομονή μέχρι η Αργυρώ να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που είχε. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν φτάσει σε ένα σημείο που ο Σταύρος καταλαβαίνει ότι πρέπει να την αφήσει ελεύθερη, ότι δεν πρέπει να αισθανθεί ποτέ ότι καταπιέζεται απ’ αυτόν.

Αν και πικραμένος για μία ακόμα φορά θα δείξει το μεγαλείο της ψυχής και της αγάπης του γι’ αυτήν. Ο Σταύρος δεν θα μπει εμπόδιο ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Αστέρη. Την αγαπάει τόσο πολύ που θα αντιμετωπίσει αξιοπρέπεια όλο αυτό, προκειμένου η αγάπη του να είναι ευτυχισμένη, κι ας γίνει χίλια κομμάτια.

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα βρίσκεται σε σοκ στο φινάλε

Έτσι αποφασίζει να χωρίσουν και να φύγει για πάντα στα Γιάννενα. Η Αργυρώ το δέχεται, ξέρει γιατί το κάνει και χωρίς να πουν πολλά-πολλά διαλέγουν χωριστούς δρόμους.

Ο Σταύρος επιλέγει τη σιωπή και τον γεμάτο πόνο αποχωρισμού. Εξάλλου είχαμε ακούσει να λέει για τον πατέρα του στην Αργυρώ με νόημα: Ο πατέρας μου ξέρει την αξία της σιωπής. Γνωρίζει πράγματα, αλλά δεν μιλάει, και φυσικά αναφερόταν σε αυτά που ένιωθε ο ίδιος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close