Σασμός: Ο Σταύρος εκνευρίζει την Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Σταύρος εκνευρίζει την Αργυρώ.

Άντε καλέ… Τέτοιο πράγμα ο Σταυρος;;;

Ο Σταύρος προσπαθεί να παραμείνει στη ζωή του Πετράκη στη σειρά Σασμός με κάθε τρόπο, ζητώντας από την Αργυρώ κάτι που θα της φέρει μεγάλο εκνευρισμό. Την παίρνει τηλέφωνο και της λέει ότι θέλει να βλέπει το παιδί, έστω και μέσω βιντεοκλήσης!

Δείτε ακόμα: Σασμός: O Βαγγέλης λέει τα πάντα στη Καλλιόπη για το μικρό Πέτρη

Σασμός: Ο Σταύρος εκνευρίζει την Αργυρώ

Δείτε ακόμα: Σασμός: Το φινάλε του Β Κύκλου με το ματωμένο γάμο Αστέρη  Αργυρώς

Τον αισθάνεται γιο του και δεν μπορεί να τον βγάλει από τη ζωή του. Η Αργυρώ τού λέει πως ο Πετρής έχει πια ηρεμήσει. Τον πηγαίνει σε παιδοψυχολόγο και η παρουσία του μόνο αναστάτωση θα του φέρει. Ο Σταύρος όμως είναι αποφασισμένος να μην κάνει πίσω.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Έρχονται νέες αποκαλύψεις και μια μεγάλη ανατροπή που θα φέρει ο μικρός Πετρής

Σασμός: Ο Σταύρος εκνευρίζει την Αργυρώ

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Έλενα αλλάζει τα δεδομένα

Στο μεταξύ, ο Παύλος προτείνει στον Αστέρη να πει στη μητέρα του την αλήθεια για την πατρότητα του Πετρή και εκείνος έρχεται σε δύσκολη θέση. Η Καλλιόπη είναι άρρωστη και δεν θέλει να την αναστατώσει περισσότερο αυτή τη στιγμή με ένα νέο που μάλλον θα την τρομάξει παρά θα τη χαροποιήσει! Δεν ξέρουν όμως ότι την ίδια στιγμή η Καλλιόπη έρχεται αντιμέτωπη με τον Βαγγέλη, που είναι έτοιμος να της πει αυτό που όλοι τής κρύβουν…

Δείτε ακόμα: Σασμός: Έρχεται η κάθαρση για όλους

Σασμός: Ο Σταύρος εκνευρίζει την Αργυρώ

Δείτε ακόμα: Σασμός: O Αντώνης πιέζει τους Σταματάκηδες για να μάθει την αλήθεια

Ο Μαθιός από την άλλη, δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη. Είναι ο Αντώνης, που πηγαίνει στο σπίτι του για να ρωτήσει αν… έχασε κάποιο όπλο τώρα τελευταία. Το ύφος του αστυνόμου τον κάνει να καταλάβει πως ο Φραγκιαδάκης ψάχνει ένα μικρό στοιχείο για να δέσει την υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή. «Μαθιό, ξέρω ότι εσύ σκότωσες τον Στεφανή» του λέει ο αστυνόμος και ο Σταματάκης τον κοιτάζει ατάραχος.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ετοιμάζεται η σύλληψη του Φαρμάκη

Σασμός: Ο Σταύρος εκνευρίζει την Αργυρώ

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Σταύρος διεκδικεί και πάλι τον Πετρή

Το ένστικτο του Αντώνη τον οδηγεί να επισκεφτεί έναν έναν τους Σταματάκηδες. Ξέρει πολύ καλά ότι το όπλο ανήκει στον Μαθιό, αλλά δεν ξέρει ακόμα πώς να το αποδείξει. Επιστρέφει όμως στο Τμήμα αποφασισμένος να λύσει την υπόθεση, έστω και αν αυτή που θα τον βοηθήσει θα είναι η Βασιλική!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close