Σασμός: O Αντώνης πιέζει τους Σταματάκηδες για να μάθει την αλήθεια

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές αφού ο Αντώνης πιέζει τους Σταματάκηδες για να μάθει την αλήθεια.

Γάτα ο Αντώνης…Λίγα βλέπει πολλά καταλαβαίνει.

Μετά το ξεκαθάρισμα με τον Μαθιό, η Βασιλική είναι χαμένη στις σκέψεις της. Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, ούτε πως όλο αυτό τον καιρό, ο ίδιος της ο άντρας της έλεγε ψέματα, ενώ είχε βάψει τα χέρια του με αίμα. Ο ερχομός του Νικηφόρου κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Ο Μαθιός χάνει τα λόγια του μπροστά του, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να κρύψει τον πόνο της και να δείξει στον γιο της, ότι όλα είναι καλά, ενώ στην πραγματικότητα τα πάντα καταρρέουν.

Δείτε ακόμα: Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 137 , 138 , 139 , 140 , 141

Σασμός: O Αντώνης πιέζει τους Σταματάκηδες για να μάθει την αλήθεια

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Νικηφόρος πλακώνει στο ξύλο τον Μαθιό μόλις μαθαίνει πως είναι δολοφόνος

Η ίδια νιώθει ανίκανη να βρει ένα τρόπο για να ξεφύγει από το αδιέξοδο που ζει. Δεν μπορεί να παραδώσει τον Μαθιό στην δικαιοσύνη, ταυτόχρονα όμως δεν μπορεί να τον βάλει ξανά στη ζωή της. Μόνη της διέξοδος ο Παπά – Μιχάλης.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η απόφαση του Μαθιού φέρνει τον απόλυτο όλεθρο

Σασμός: O Αντώνης πιέζει τους Σταματάκηδες για να μάθει την αλήθεια

Δείτε ακόμα: Σασμός: Μαθαίνει πως είναι έγκυος για δεύτερη φορά και παντρεύονται

Πηγαίνει να τον δει για να του εκφράσει τις πιο μύχιες σκέψεις της, χωρίς να ξέρει ότι αυτός ήδη γνωρίζει την τρομερή αλήθεια. Την ίδια στιγμή ο Μαθιός έχοντας αντιληφθεί ότι όλα τελείωσαν, θρηνεί βουβά για την αγάπη που έχασε και τη ζωή του που είχε πια διαλυθεί οριστικά.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Βασιλική σε παράνοια θέλει να αυτοκτονήσει

Σασμός: O Αντώνης πιέζει τους Σταματάκηδες για να μάθει την αλήθεια

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η αλήθεια στέλνει την Βασιλική στο ψυχιατρείο;

Η Καλλιόπη που βλέπει τον γιο της να μαραζώνει, δεν μπορεί να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Έτσι πηγαίνει να βρει την νύφη της, για να μάθει από μόνη της τι ακριβώς έχει συμβεί και κυρίως τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα, όμως δεν καταφέρνει τίποτα. Η Βασιλική δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν και δεν έχει πάρει ακόμη τις αποφάσεις της για την επόμενη μέρα. Βλέποντας την σε αυτή την κατάσταση η Κατερίνα λέει στον Πάπα, ότι ίσως έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας και γι’ αυτό οι Σταματάκηδες είναι τόσο προβληματισμένοι.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Πώς θα μάθει ο Νικηφόρος την αλήθεια για τον Μαθιό;

Σασμός: O Αντώνης πιέζει τους Σταματάκηδες για να μάθει την αλήθεια

Δείτε ακόμα: Σασμός: H Καλλιόπη το πρόσωπο κλειδί στο τέλος του Β κύκλου

Όμως το ένστικτο του Αντώνη, σύμφωνα με το περιοδικό Εφτά μέρες TV, τον οδηγεί σε άλλα μονοπάτια. Έτσι αποφασίζει να επισκεφτεί τους Σταματάκηδες έναν προς έναν και να μάθει τους αληθινούς λόγους πίσω από το χωρισμό της Βασιλικής και του Μαθιού. Την ίδια στιγμή η Αργυρώ και ο Αστέρης συνεννοούνται για να φέρουν τους δύο τους επαφή θεωρώντας ότι έτσι θα καταφέρουν να λύσουν την όποια παρεξήγηση έχει δημιουργηθεί όμως το μόνο που πετυχαίνουν είναι να κάνω τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close