Σασμός-Μαρίνα-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως Μαρίνα και Αργυρώ θα έρθουν αντιμέτωπες.

Τώρα τι θα γίνει με αυτές τις δύο ένας θεός ξέρει…

Μάνα και κόρη θα σταθούν αντιμέτωπες. Η Αργυρώ και η Μαρίνα θα διχαστούν αρκετά, στη σειρά Σασμός. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον Αστέρη Σταματάκη, ο οποίος ασκεί τεράστια επιρροή στην καρδιά της Αργυρώς.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η δραματική ιστορία του Βασίλη Σταματάκη και η σύντροφός του

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός : Ο Αστέρης δεν θα αποδεχτεί εύκολα το μωρό

Ο γάμος της ηρωίδας με τον Σταύρο περνάει μεγάλη κρίση. Εκείνος, σίγουρος πως όλα οδεύουν στο τέλος, αποφασίζει να διεκδικήσει το μωρό στα δικαστήρια. Τονίζει πως θα πάρει το παιδί από την αγκαλιά της, με αποτέλεσμα ένας ατελείωτος πόλεμος να ξεκινά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη θα κινήσει γη και ουρανό για το τέλος του Παύλου

Σασμός: Η Μαρίνα είχε δώσει την εντολή θανάτου

Δείτε ακόμη Σασμός: Αργυρώ και Σταύρος γίνονται θανάσιμοι εχθροί

Η Μαρίνα βλέπει την καταστροφή να έρχεται. Μέσα της καταρρέει καθημερινά. Δε θέλει η κόρη της να δυστυχήσει.. Κυρίως, όμως, δε θέλει να δει την Αργυρώ να μπλέκει ξανά με την “φάρα” των Σταματάκηδων!

Δείτε ακόμη Σασμός: Κινδυνεύει η ζωή του Λευτέρη

Σασμός : Το τέλος της Μαρίνας

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Μαρίνα γίνονται φίλες

Η Αργυρώ κάθε βράδυ αργοπεθαίνει. Σκέφτεται διαρκώς τον Αστέρη και συνειδητοποιεί πως δε τον έχει ξεπεράσει ακόμη. Αυτόν τον άντρα ερωτεύτηκε κι αγάπησε παράφορα κι αυτό δε μπορεί να αλλάξει. Αντίστοιχα, εκείνος κάνει τα πάντα για να την βλέπει, έστω και τυχαία.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ένας νέος έρωτας ξεκινά για τον Νικηφόρο

Δείτε ακόμη Σασμός: Δεν πάει ο νους σας ποιος πασίγνωστος ηθοποιός είναι ο Αδερφός του Ευθύμη

Η απόφασή του να φύγει από το σπίτι, δίνει στην Αργυρώ την ελπίδα πως δεν είναι τελικά σαν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. Η Μαρίνα βλέπει την Αργυρώ να τον σκέφτεται διαρκώς και γίνεται έξαλλη, στη σειρά Σασμός.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος δίνει την ευχή του στην Μαρίνα και τον Αντώνη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα συνήγορος της Αργυρώς στη δίκη με τον Σταύρο

Το ίδιο ισχύει και από την πλευρά της Καλλιόπης. Η ίδια παρατηρεί το “κοπέλι” της να βρίσκεται διαρκώς τριγύρω από τους Σταματάκηδες. Ένας νέος πόλεμος ξεκινά ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Θα καταφέρει ο έρωτας της Αργυρούς και του Αστέρη να επιβιώσει από τις στάχτες της βεντέτας;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close