Σασμός-Σταύρος-Αστέρης-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σταύρος πιάνει τον Αστέρη και την Αργυρώ στα πράσα.

Καλά δεν έχετε μάθει να χτυπάτε πόρτα πριν μπείτε;;😂😂

Η Αργυρώ τρελαίνεται από ζήλεια για Αστέρη και Στέλλα.Η  Στέλλα με τον Αστέρη έρχονται όλο και πιο κοντά  στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, γεγονός που θα πυροδοτήσει τη ζήλια της Αργυρώς ακόμη πιο πολύ.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στα επόμενα επεισόδια της σειράς και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού my TV οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με τα λάθη τα μυστικά αλλά και τα ένοχα πάθη τους. Οπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει, μπορεί η Αργυρώ να λέει σε όλους πως μισεί τον Αστέρη, οι πράξεις της όμως δείχνουν το αντίθετο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Βασιλική σε πελάγη ευτυχίας μετά το γάμο τους

Σασμος-Αστέρης-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική ένα βήμα πριν μάθει όλη την αλήθεια για τον Μαθιό και τον Στεφανή

Μάλιστα ψάχνει συνεχώς ευκαιρίες για να βρίσκεται κοντά του και η αγάπη της για εκείνον αντί να περνάει στο παρελθόν όλο και πιο πολύ φουντώνει. Όπως θα δούμε η Αργυρώ αντιλαμβάνεται πως Αστέρης με τη Στέλλα έχουν αρχίσει να έχουν ξανά στενές επαφές και πιστεύει πως σύντομα θα είναι και πάλι μαζί όσο και να μην το παραδέχεται πως ζηλεύει.

Η Μαρίνα αντιλαμβάνεται πως η κόρη της δε σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη πράγμα που την προβληματίζει πολύ. τις επόμενες ημέρες, όπως θα παρακολουθήσουμε. Η προετοιμασία του γάμου της Βασιλικής που ντύνεται νύφη και ο Μαθιός γαμπρός και οι στενοί συγγενείς τους αλλά και φίλοι βρίσκονται στο πλευρό τους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαρίνα και Αργυρώ θα έρθουν αντιμέτωπες

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Η δραματική ιστορία του Βασίλη Σταματάκη και η σύντροφός του

Ο Παπαμιχάλης αρνείται να τους παντρέψει ωστόσο, βρίσκουν την τελευταία στιγμή άλλον ιερέα, ο γάμος τελικά τελείται σε κλίμα συγκίνησης και το βράδυ στήνεται το γλέντι στην πλατεία. Ολο το χωριό είναι μαζεμένο εκεί δίνοντας τις ευχές στον Μαθιό και στην Βασιλική.

Την ίδια στιγμή η Σοφία ζητά από τον Αστέρη να ξεκόψει συνάντηση του με τη Στέλλα καθώς έχει καταλάβει πως η κόρη της ερωτεύεται απ’ την αρχή. Ο Μαθιός και η Βασιλική ζουν στιγμές ευτυχίας οι σκιές γύρω τους πυκνώνουν αλλά μια απρόσμενη άφιξη στο γλέντι Θα παγώσει τους πάντες.

Δείτε ακόμη Σασμός : Ο Αστέρης δεν θα αποδεχτεί εύκολα το μωρό

Σασμός-Μαθιός-Bασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη θα κινήσει γη και ουρανό για το τέλος του Παύλου

ο Παύλος και ο Ευθύμης καταφθάνουν στην πλατεία του χωριού και η μουσική σταμάτα.  Οι Σταματάκηδες τρομοκρατούνται πως κάτι κακό θα γίνει, ο Παύλος όμως το μόνο που ζητάει είναι να πιει για να ευχηθεί στο νιόπαντρο ζευγάρι.

Οι πιο ψύχραιμοι όμως μπαίνουν στην μέση και προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα και να πείσουν τον Βρουλάκη να φύγει. Από την άλλη, ο Αντώνης και Ευθύμης αναμετρώνται για τις αμαρτίες του παρελθόντος.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αργυρώ και Σταύρος γίνονται θανάσιμοι εχθροί

Σασμός-Αντώνης-Φραγκιαδάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Κινδυνεύει η ζωή του Λευτέρη

Εκτός όμως από τον Παύλο και τον Ευθύμη, η Αργυρώ παρακολουθεί το γλέντι του γάμου κρυφά προκειμένου να δει ξανά τον Αστέρη και αδιαφορώντας αν κάποιος την δει εκεί και δημιουργηθεί φασαρία. Θέλει να διαπιστώσει αν συμβαίνει κάτι ανάμεσα σε εκείνον και τη Στέλλα.

Οι ώρες περνούν και ο Σταύρος την ψάχνει αγριεμένος στο σπίτι. Και ενώ το γλέντι τελειώνει, η Στέλλα ζητάει από τον Αστέρη να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και να είναι ξανά μαζί, ενώ του αποκαλύπτει ότι γνωρίζει για την μεταμόσχευση νεφρού.

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Μαρίνα γίνονται φίλες

Σασμός: O Αστέρης πάει Γιάννενα και διαλύει τον γάμο της Αργυρώς

Δείτε ακόμη Σασμός: Ένας νέος έρωτας ξεκινά για τον Νικηφόρο

Παράλληλα ο Σταύρος οδηγείται κατευθείαν στον Αστέρη σίγουρος ότι η Αργυρώ είναι μαζί του, τη στιγμή που στο σπιτάκι της γιαγιάς στο βουνό φαίνεται να συμβαίνει κάτι που κανείς δεν περιμένει, θα πιάσει ο Σταύρος την Αργυρώ με τον Αστέρη στα πράσα;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close