Σασμός-Βασιλική-Μαθιός

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον Μαθιό και την Βασιλική σε πελάγη ευτυχίας μετά το γάμο τους.

Επιτέλους ήρθε η στιγμή αυτή…

Tι και αν ο παπα-Μιχάλης στον Σασμό, έχει αποφασίσει να μην τους παντρέψει; Η Βασιλική θα βρει τον τρόπο για να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Μαθιό.

Ο άνθρωπος που με κάθε τρόπο προσπαθεί να διασφαλίσει την ηρεμία και την ομόνοια στο χωριό, ο παπα-Μιχάλης, μαθαίνοντας τον πραγματικό δολοφόνο του Στεφανή Σταματάκη από το στόμα του Μανόλη, θα αρνηθεί να παντρέψει τον Μαθιό με τη Βασιλική.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική ένα βήμα πριν μάθει όλη την αλήθεια για τον Μαθιό και τον Στεφανή

Σασμός:

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαρίνα και Αργυρώ θα έρθουν αντιμέτωπες

Η τελευταία θα καταλάβει ότι κάτι βαθύτερο κρύβεται στην απόρριψή του να τελέσει το μυστήριο, καθώς όμως πρέπει να παντρευτεί τον καλό της σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα ψάξει να βρει έναν άλλο παπά για να λειτουργήσει στην ομορφότερη ημέρα της ζωής της.

Λίγη ώρα αργότερα και μετά από κόπους χρόνων, θα γίνουν σύζυγοι. Ο Μαθιός κατά τη διάρκεια του μυστηρίου δεν θα αφήσει από το χέρι τη Βασιλική, η οποία με το άσπρο μαντήλι στο κεφάλι μοιάζει σαν νεράιδα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η δραματική ιστορία του Βασίλη Σταματάκη και η σύντροφός του

Σασμός:

Δείτε ακόμη Σασμός : Ο Αστέρης δεν θα αποδεχτεί εύκολα το μωρό

Η Καλλιόπη θα λάμπει από χαρά, ενώ ο Αστέρης δεν θα σταματά να τους εύχεται. Από το μυαλό του βέβαια δεν θα έχει φύγει ούτε για ένα λεπτό η Αργυρώ, η δική του αγαπημένη που δεν έχει σταματήσει να λατρεύει.

Όταν η μητέρα του τού πει «εσένα πού γυρνάει ο λογισμός σου συνέχεια;», απάντηση δεν θα πάρει. Μόνο ένα κοφτό χαμόγελο θα της χαρίσει που θα υποδηλώνει το μέλλον που του στέρησαν. Με καλεσμένους όλους τους κατοίκους του χωριού, εκτός από την οικογένεια Βρουλάκη, θα ακολουθήσει μεγάλο γλέντι στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Ο Παύλος εμφανίζεται στο γλέντι του γάμου στον Σασμό

Μουσική, ρακές, εκλεκτοί μεζέδες και χοροί. Αυτά θα είναι τα βασικά συστατικά της γιορτής που θα στήσουν Μαθιός και Βασιλική για τους δικούς τους ανθρώπους. Το κέφι θα ανάψει και οι άσχημες στιγμές που έζησαν μέχρι σήμερα, θα ανήκουν αποκλειστικά στο παρελθόν.

Τη μεγάλη τους χαρά όμως θα σταματήσει ο Παύλος Βρουλάκης που θα εμφανιστεί ξαφνικά και θα κάνει τη μουσική να κλείσει και τους καλεσμένους να παγώσουν, τον οποίο ωστόσο στο σημερινό επεισόδιο ο Μαθιός θα απειλήσει με όπλο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη θα κινήσει γη και ουρανό για το τέλος του Παύλου

Σασμός:

Δείτε ακόμη Σασμός: Αργυρώ και Σταύρος γίνονται θανάσιμοι εχθροί

«Βρουλάκη, δεν είσαι καλοδεχούμενος επαέ. Σήμερα παντρεύτηκα τη γυναίκα που αγαπώ και δεν θέλω να μου χαλάσεις την ομορφότερη στιγμή μου. Ό,τι έχεις να μου πεις, φύλαξέ το για άλλη στιγμή», του λέει ο Μαθιός και ο Παύλος σχεδόν προκλητικά θα του πει πως πέρασε απλά για να ευχηθεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Κινδυνεύει η ζωή του Λευτέρη

Σασμός:

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Μαρίνα γίνονται φίλες

Λίγα μέτρα πιο μακριά θα στέκεται η Αργυρώ που θα παρακολουθεί σιωπηλά τον Αστέρη. Η δική της παρουσία όμως δεν θα γίνει αισθητή σε όλους. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος θα ψάχνει την γυναίκα του παντού.

Η Μαρίνα δεν θα την έχει δει, σύμφωνα με το tv24, ούτε η Ασπα και μοιραία θα καταλάβει πως η Αργυρώ έχει έρθει σε επαφή με τον Αστέρη. Δίχως να χάσει περισσότερο χρόνο θα φύγει από το σπίτι προκειμένου να τη βρει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close