Σασμός-Σταύρος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σταύρος θα κάνει το μεγάλο χτύπημα.

Σιγά βρε τρομοκράτη Σταύρο εσύ 😂

Ο Σταύρος με τον αδερφό του στήνει καρτέρι και παρακολουθεί κρυφά την συνάντηση της Βρουλάκη με τον Σταματάκη. Η κατάσταση γρήγορα θα βγει εκτός ελέγχου.

Η Αργυρώ κι ο Αστέρης βρίσκονται κρυφά προκειμένου να συμμαχήσουν. Η αφορμή είναι τα κτήματα, τα οποία κληρονόμησε η Αργυρώ από τον Άγγελο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα συμμαχεί με τον Σταύρο και πληγώνει την Αργυρώ

Σασμός: Ο Σταύρος επιστρέφει στην Κρήτη με τον αδερφό του για να πάρουν εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Ποια θα διαλέξει τελικά ο Νικηφόρος;

Η διαθήκη άνοιξε και ο γιατρός άφησε όλα τα κτήματα που είχε κληρονομήσει και αγοράσει από τους Σταματάκηδες στην αδερφή του. Αυτό φυσικά τάραξε την Καλλιόπη, η οποία δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι οι Βρουλάκηδες θα έχουν στην κατοχή τους τα “δικά τους” κτήματα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Συλλαμβάνουν τον Ευθύμη για την απόπειρα δολοφονίας του Αντώνη

Σασμός: Ο Σταύρος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη

Δείτε ακόμη Σασμός: Αποκλειστικό-Τότε θα δούμε την νύχτα πάθους για Αργυρώ – Αστέρη

Το γεγονός ότι ο Παύλος Βρουλάκης διαδίδει σε όλο το χωριό ότι τα κτήματα των Βρουλάκηδων επιστρέφουν πάλι σε αυτούς δεν βοηθάει την κατάσταση. Έτσι, Μαθιός και Αστέρης οργανώνουν ένα σχέδιο κι αυτό είναι να βρεθούν με την Αργυρώ και να βρουν μία μέση λύση.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός Επιτίθεται στη Βασιλική

Σασμός: Ο Σταύρος τρελαίνετε όταν κάνει τσακωτούς Αστέρη – Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 40, 41, 42, 43

Ωστόσο, ο Σταύρος καρτερεί και παρακολουθεί τον Αστέρη και την Αργυρώ που ετοιμάζονται να βρεθούν κρυφά, σύμφωνα με το youfly, στο «Σασμό». Ο Σταύρος οργισμένος κι έχοντας βγει από τα ρούχα του ετοιμάζεται να τους επιτεθεί, αλλά ο αδερφός του τον κρατάει με τα χίλια ζόρια. Τι θα συμβεί τελικά;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close